26/06/2013 19:51
רבקה Posts: 8411
|
בלונדה יקירה הרי כבר למדנו לא ליפול לאכילה רגשית. והנה מירי שלנו עושה לנו את המהפך בכל פינה בה היא נמצאת זכות גדולה לנו להצליח להשתלט על עצמינו במסגרת הנפלאה הזו ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2013 14:33
נינוש Posts: 1442
|
כן בלונדה יקרה יס יכולים להוציא אותך מהכילים ,, מתנהגים גרוע ואפילו גרוע בײַותר , צריך לאיים עליהם שאנו עוזבים אותם. . הבעיה היא עד שמגיעים לדבר עם מישהו מבינה אותך ואפילו מבינה מאוד בקשר למקרר ולמזווה תחזיקי מעמד ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2013 12:24
בלונדה.... Posts: 3603
|
צהריים טובים לכולם, אז ככה אחרי בוקר עצבני!! במיוחד שהייתי שלוש שעות על הקו עם "יס" משעה 08:50-12:00 תוך כדי צרחות כי הם הוציאו אותי מדעתי,תוך כדי שהטכנאי שלהם לא הגיע אחרי ששעתיים חיכיתי לו,תוך כדי שיחה שאני מנקה את הבית תוך כדי כל הבלאגן הזה שמתי את הטלויזיה על פאוז בדיוק כשמירי התחילה לדבר בתוכנית בוקר עכשיו התיישבתי ובאתי לתקוע את כל המקרר והמזווה מרוב העצבים ושמתי ככה פליי בטלויזיה וראיתי את מירי כל כך יפה מולי ואמרה את המשפט " אם את שמה בגד בבוקר והוא לא מונח עלייך יפה....." שמעתי את המשפט הזה ונסתם לי הלוע ונזכרתי שאני רוצה לשמור ולעשות דיאטה ולא ליפול באוכל בגלל שיס עיצבנו אותי.. אז תודה מירי!! מזל שראיתי אותך!! הצלת אותי !! שיהיה לכם יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|