20/09/2010 06:29
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית יישר כוח על הבחירה לנטרל את הכעס אכן הוא אינו מועיל לאף אדם בטוחה כי לא היה קל לך אך אט אט לומדים איך גם להשתדל להמנע ממצבים אלו זכרי גם לא לשמור בלב אלא להוציא בכתב / ריצה או כל דרך לפרוך ולראות אולי הכל יראה אחרת ועד אז ימים חזקים ושמחים בהצלחה
ולך יעלי חמודה לצערנו יש יותר ויותר כעסים גם בקרב ילדים שלא תמיד מוסברים החברה שלנו כולה הפכה ליותר אלימה לכן תמיד לכל מי שאפשר כמו את לנכדך לנסות ללמדו על הכעס במילים פשוטות ובהמחשה ולהסביר לו כיצד להעביר או לנטרל כעס מסוג כזה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 12:38
1103 Posts: 5022
|
יעלי כמובן בכל גיל קיימים כעסים,אך בהבדל מאיתנו המבוגרים, לילדון בן 4 אין עדיין את המודעות וההבנה את שעליו לעשות זה חזק ממנו,כאשר יגדל ויבין הוא ידע לעשות את הבחירה הנכונה.
בשלב זה של חייו אנו המבוגרים נכנסים לתמונה,מבררים את הגורם
לכעס,משוחחים איתו ומרגיעים.ילדים מטבעם נוטים לשכוח ועוברים
הלאה.
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 12:17
dany Posts: 19819
|
מסכימה איתך שאפתנית יקרה זה שהוא עדיין בן 4 לא אומר שאין לו הצטברויות של עומסים המתאימים לגיל שלו........ ועלינו על המבוגרים להבין ולהתייחס בהתאם ולא להכביד על הקטן עוד!!!! יעלי אין מה לדאוג זה נורמלי ותקין, צריך רק לא להוסיף עוד שמן למדורה אלא לנהוג בסבלנות, ובעדינות ובהמון המון אהבה ............ דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 09:17
שאפתנית Posts: 8392
|
יעלי בוקר טוב, בכולנו יש נשמה ואין זה עניין של גיל לחוש כעס או שמחה והיכולת להכיל אותם בכמות כל כך גדולה. גם ילד בן ארבע יכול להרגיש כעס בעוצמות של אדם מבוגר. צריך לדבר אל ליבו, לשאול מה מכעיס אותו אבל זה בהחלט נורמלי שילדים קטנים כגדולים חווים את אותן הרגשות ובעוצמות גבוהות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 08:45
יעלי Posts: 589
|
נילי יקרה, כתבת על כעס. אני רוצה לשתף אתכן במשהו שמציק לי כבר זמן מה. לפני כשבוע ביקרתי אצל הנכדים שלי. ופתאום בעיניו ופניו של אחד מהם בן 4, ראיתי מבע כעס וזעם שממש נבהלתי. ממש קשה לי לקלוט כמה זעם יכול להכיל ילדון קטנצ'יק כזה, וכמובן מה מביא אותו לכך. זה ממש מפחיד ומדאיד אותי ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 08:23
|
תודה דני, זה אחד השינויים שעברתי בהשפעתה של מירי. גם ההרצאה האחרונה של מירי בהחלט מלמדת אותי המון בהסתכלות שלי על ילדי ומשפחתי. לצפות כבר הפסקתי מזמן וכנראה שצדקתי. מירי אני מסירה את הכובע בפניך את פשוט מורת דרך לחיים. אוהבת אותך ונשארת קרוב קרוב. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:33
|
יפה אמרת ועשית שאפתנית כל הכבוד אני מורידה בפניך את הכובע!!!!!!!! המשיכי כך בהצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 07:21
|
אין ספק שהכעס משפיע כמו רעל בגופנו. ביום שישי בשעות הצהריים חשתי זאת שוב על בשרי. התחושות שעלו בעקבות הכעס היו קשות, הרגשתי שאני לא יכולה להכיל את התסכול, הכאב וחוסר האונים שחשתי. פתאום האנדרנלין זרם בגופי והרגשתי שאני פשוט יכולה למותת קירות. ישבתי עם עצמי כמעט בוכה כמעט מיואשת והחלטתי שזה לא ממשיך להשתלט עלי. זה התפשט כמו רעל בגופי והחלטתי לשים לזה סוף. לקח לי כמה דקות טובות אבל לבסוף נצחתי את המצב והחזרתי את השלווה לנפשי. אל תתנו לרעל הזה להתפשט בכם הוא הרסני!!! מחשבות חיוביות ואנרגיה בריאה זה מה שחשוב לגופנו. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2010 19:45
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן כעס דבר לא מועיל ואמן ותהא זו שנה ללא כעסים מיותרים וכל דבר אשר יגרום לרגשות שלילים נדע לעצור אותו בזמן שנה טובה ומבורכת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 11:21
tutit Posts: 2431
|
עדיף להתרכז ולהתמלא באהבה ולמחוק כעסים מיותרים כעס מקצר את החיים אוהבת אתכם חברי הפורום המקסימים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 10:59
|
מסכימה איתך 100% צריך ללמוד לפרק את הכעס לפני שהוא משתלט עלינו. יש דרכים אחרות לפתור בעיות וכעס כרעל חודר לעצמות ומרעיל את הכועס ולא פותר דבר!!!!!!! באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 07:25
1103 Posts: 5022
|
חברי פורום יקרים ונפלאים
כעס הוא רעל בנפשנו ובגופינו.הכעס הוא בחירה של אדם.
מי שכועס בסופו של דבר פוגע בעצמו ומכניס אנרגיות שליליות לגופו.
טוב ורצוי להמנע מכך.
יום טוב באנרגיות חיוביות
אוהבת אתכם
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|