הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גידלת תחת אה??!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/06/2013 19:48

מטפס הרים
מטפס הרים
איזה אמירה מכוערת ודוחה. מה זה צריך להיות.. לא מבין ולא סובל דיבורים שכאלו. מבין לליבך. אני עדיין תקוע עם חמישיה שעליתי מתוך עשירייה שירדתי.. היום פגשה אותי גברת שלא ראתה אותי שנה וחצי. אז הייתי בדיוק אחרי הרזיה של חמישה קג כלומר הייתי במשקל הנוכחי. ״ אתה נראה אותו דבר לא רזית ולא שמנת״ אמרה לי הגברת החביבה.. וזה אכן מאפיין את מצבי- היא זכרה אותי בדיוק במשקל בנוכחי.. אין מה לעשות.. צריך לחזור למסלול ויפה שעה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 17:13

dany
dany
חמודה על הפה של מישהו אחר את לא יכולה לשלוט וגם לא על הטקט והשכל.
אבל על הפה שלך את בהחלט יכולה!!!!!!!!!!!
את יודעת לעשות את זה ואת יכולה ומגיע לך להיות רזה וחתיכה.
יש לנו חודשיים וחצי לראש השנה ואפשר להגיע לחג חתיכות ורזות.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 17:09

בלונדה....
בלונדה....
שבוע טוב לכולם,
סורי שלא הייתי פה יותר מידי השבוע , לחץ של מסיבות סיום ואטרף אז לפני הכל אני יעדכן אתכם שהשבוע אני על המקום.
את האמת שעם ההרגשה הזיפת הזאת שאני נמצאת בה אני מתנחמת שאולי זה יעודד אותי לעשייה.
השבוע ראיתי את דוד שלי שלא ראיתי הרבה זמן והדבר הראשון שאמר לי " וואוו גידלת תחת אה"???? כאילו מה זה המשפט הזה? איפה כבר השלום בימינו??? עשיתי כאילו לא שמעתי אבל ועוד איך שמעתי וזה הידהד בראשי מאותו היום...
ברור שלא טוב לי להיות חמישה קילו יותר ואני ממש רוצה לרזות ולהצליח..
אבל נמאס לי להבטיח לעצמי ולכם הבטחות ואז מגיעות האכזבות והגניבות והיישורים וכל שאר התירוצים...
מקווה להידבק מההצלחות היפות שיש פה ולשאוב כוחות..
בהצלחהההה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גידלת תחת אה??!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!