הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ישנם ימים ללא מרגוע...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/06/2013 13:07

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
ושוב כפי שנאמר זה כוחה של מסגרת שמחזירה אותנו לשפיות.
בהצלחה יקירה.

לגמרי יקירה. סיימתי עכשיו בישולים שלא היו מביישים גדוד והכול על טהרת אפי.מירוש ופורום מתכונים.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2013 06:57

דרך המלך
דרך המלך
נחושתי
כייף לשמןע שאצל חמך המצב הוטב והעליה תרד והכל יהיה בסדר . כל צעד שאנחנו עושים כדי לנצח את השומן הוא מבורך.. ספירת כוסות מים,הליכה,מחמש בלי פחמימןת ןעןד..כל שינוי הןא לטובה
ואת יקירתי בטוחה שתצליחי ותהיי בשליטה אואוטו החגים ויום ההולדתsmile)והרי תרצי להיות חתיכונת ביום הולדתך אז קדימה לשנס מותנים ולעבודה
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2013 04:37

אקורדיאון
אקורדיאון
ושוב כפי שנאמר זה כוחה של מסגרת שמחזירה אותנו לשפיות.
בהצלחה יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 22:08

נחושה
נחושה
תודה יקיריי
מסיימת יום נוסף בלי פחממות מחמש
היו ירקות בתנור, היו מאפינס ירקות במקום לטגן אותם כקציצות, גבינות היה צבעוני משביע ומגוון (במנג'טים צבעוניים)
מים מים בששון וכעת כשהרוגה מעייפות פשוט הולכת לישוןSleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 21:09

EFF
EFF
נחושקה...כמה עידוד ותקווה את מספקת כאן..אנחנו כאן לעודד לתמוך ולהתעודד ולהתמך..את נותנת את התמורה המלאה לנוכחותנו כאן...חיבוק!!Good Posting
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 20:38

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי,
כל מילה בסלעsmile
ישנם ימים...וישנם ימים....
ולא משנה מה קורה חייבים לתרגלללללל שמסביב יהום הסער ואני חותכת סלט...חייבים.
נשיבוקים חמים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 19:52

מטפס הרים
מטפס הרים
הי נחושה יקרה. את יודעת, ממש ניתן לחוש את טוב ליבך בין שורות כתיבתך. באמת. כך אני חש כשאני קורא את מילותייך. ולא מהיום!מסייעת לחמך וחושבת עליו ועל חייו ואיכותם ובמקביל מנהלת את כל יתר הג׳אגלינג של החיים. כל הכבוד. והדיאטה- בול מה שאמרת- יש ימים אסל ויש ימים בסל אבל יש רק גוף אחד ובריאותו וניראותו במידה רבה ( לא רק אבל במידה רבה) בידינו הם. 70 יום לראש השנה? וו׳אלה? חייב להוריד את כל מה שעליתי ועוד משהו. חייב לעצמי!!
edited by מטפס הרים on 6/24/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 16:58

בלונדה....
בלונדה....
נחושה כל הכבוד על הנחישות והרצון לחזור למוטב..
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 16:53

dany
dany
נחושתי מותק
קודם כל אני שמחה לשמוע שיש שיפור במצבו של חמך.
ואני באמת מקווה שהעליה היתה אך ורק לצורך ירידה.
גם אני התחלתי בהליכה יומיומית. אפילו הבן הוריד לי מוזיקה לטלפון על מנת להעביר את ההליכה ביתר נעימות.
מאחלת לך שבוע נפלא ומלא מלא שליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 15:57

נחושה
נחושה

היי פורום אהוב
נעדרתי כמעט שבוע מכתיבה בפורום, אני קוראת מתי שרק אפשר
שבוע שעבר היה מטורף ולא מתוכנן בכל קנה מידה
נכון חמי כבר מרגיש מעט יותר טוב ירדו הנקז והקטטר שליוו אותו מעל חודש ולמעשה מהאישפוז השני וככה חלפו להם ימים רבים ואנו כמעט חודשיים אחרי הניתוח ואין רגע דל.
לי היו תקופות טובות יותר ופחות והיו ימים מבורכים שנסתיימו באכילה ריגשית ובשקילה של אתמול נרשמה עליה של קילו וחצי לשבועיים כך שכנראה לא חטאתי עד כדי כך.
ביום הראשון של החופש הגדול הלא הוא היום הארוך ביותר בשנה או היום הרשמי הראשון של הקיץ ישבתי עם בתי אחרי שקילה ביתית שנרשמה ואמרתי לה ששתינו חייבות לחזור לתלם וברצינות ואני מתכוונת לחזור ולשמש מודל בעניין כולל חזרה לעשיית ספורט כלשהו גם אם לא קוראים לו הליכה יומית כרגע.
אני את חלקי בינתיים מבצעת ומכיוון שיש עוד כ 70 יום לערב ראש השנה ושלושה שבועות בערך ליום הולדתי, יפה שעה אחת קודם.
אני מקפידה על ספירת כוסות מים, מקפידה על אכילת תפוח אכילת יוגורט ושלוש ארוחות ביום ובטוחה שהשבוע עם חידוש כרטיס זהב לשנה כבר תהיה התחלה טובה ומשמעותית בכיוון
ישנם ימים ללא מרגוע אבל דיאטה חייבים לעשות וחייבים להישקל ולשמוע הרצאה אדירה על מוטיבציה מחודשת ואין כמו מירי לתת לנו כנפיים ורוח גבית להתרומם מעל שגרת היום יום ולהתחיל להגשים את חלומותינו והחשוב שבהם הוא שהאוכל לא ישלוט ולא ינהל אותנו ומשם הדרך להצלחה סלולה.
בהצלחה לנשקלי יום שני ולכולםםםםםםםםםםםםםםם
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ישנם ימים ללא מרגוע...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!