24/06/2013 14:44
גבינה צפתית Posts: 13
|
הכנתי והיה מעולה , והחלטתי לשתף כי זה הכי קלי קלות ובלי קלוריות כמעט ! לחתוך: חצי כרוב לבן לרצועות. פטריות שמפיניון -קופסא או סלסילה.-לפרוסות בצל אחד גדול -לרצועות כמה שיני שום לקצוץ קטן. חצי סלסילת נבטים (אפשר גם יותר)-לשטוף
להרתיח מים עם שתי כפות אבקת מרק עוף ושלוש-ארבע כפות רוטב סויה איכותי.
כשהמים ממש רותחים היטב להכניס פנימה את כל הירקות לערבב כדקה ולהוריד מהאש.
-אפשר להגיש כך עם עירית קצוצה למעלה או בצל ירוק. -ניתן להוסיף כוס תירס אם מתאים לכם , או לנטף ביצה לתוך המים הרותחים. אבל באמת - טעים גם כך ואם שמים הרבה ירקות זה כיף גדול!
בתיאבון!תהנו! edited by גבינה צפתית on 6/25/2013
|