הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תחושות לשימור

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/07/2013 08:33

אשירה
אשירה
מיכל יקרה וחברים,
איזה דברים נפלאים נכתבו כאן,
כל המהות שלנו, מה שכבר הצלחנו והפך להיות חלק מאיתנו,
ומה שעדיין יש לנו לעבוד עליו ולעבוד קשה כדי להגיע לתחושות הנפלאות ולשמר!!!
בהצלחה לכולם!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2013 17:33

adish
adish
רני הייתי רוצה לשמר את תחושת היכולת שלי
לא לוותר לעצמי ולדעת שאני מסוגלת לכך ולא להתעצל
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2013 00:40

EFF
EFF
טוב, בחסותהאדרנלין אחרי שעות מספר של ריקודי עם ופיזוזים - ההרגשה שאותה אני רוצה לשמר ולנצור שאני הגיבורה בה' הידיעה - דהיינו המנצחת במלחמתי בשומנים, פחמימות לרוב ומתוקים..בכך שאני שולטת באוכל ולא הוא בי...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/06/2013 23:56

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכל את נכס רעיון ניפלא....
הזכרתי בהרצאה את ההרגשה הטובה שהייתה
לי כשיצאנו לערב עם ברברה ולבשתי הכל לבן
והרגשתי נפלא....ממש יפיפיה...וזה מה שצריך לשמר
את ההרגשה הטובה שיש לכם כשאתם בשליטה, במסגרת,במודעות.
לילה טוב אשה יקרה ולכל המגיבים המקסימים לפוסט המיוחד הזה
אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2013 23:13

מטפס הרים
מטפס הרים
אני רוצה לשמר את התחושה של לדעת שמי שמתבונן בי , כל מי שמסתכל עלי,רואה גבר שמודע לניראותו וכמובן גם לבריאותו. אדם רזה יחסית, לא שלדי אבל שההגדרה שמנמוד כבר לא מתאימה לו ובטח ובטח לא ההגדרה שמן. הייתי שם וזה היה נהדר!!! זו התחושה בדיוק. לדעת שהעולם האנושי שסביבי מסווג אותי בעיני ראייתו כאיש שאין לו כל בעית מישקל , שפשוט לא יחשבו עלי בהקשר של: הוא מלא, הוא שמנמוד, הוא צריך לרזות.. פשוט לא יקשרו ביני לבין ענייני בעיות מישקל.בכל הקשור למשקל. עש המון תחושות נוספות, אחת מהן כתבתי בפוסט על המסעדה ההודית- אני רוצה כל הזמן מכאן ואילך לזכור את אחר הצהריים ההוא אחרי האכילה החזירית ההיא, כמה הרגשתי רע ונורא. לזכור את ההרגשה הנוראית ובמקביל את ההרגשה הנהדרת. ותודה על התרגיל הזה עם התחושות לשימור. גאוני!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 15:32

נחושה
נחושה
תחושה לשימור זה להיות בשיט 4 ימים ולחזור שתיים פחות - טוב נו עברה שנה מאז אבל התחושות:
להתלבש בשביל ללכת לאכול
לרשום בפנקס כל מה שנכנס לפה
כמובן אין סוף אפשרויות אבל רק צלחת פעם אחת כמו שמירי אומרת
המון מים מים בששון
להיות מלאה מאווירה, מנופים, משליטה באוכל מחברותא משיחות נפש ולא מבירה קוקטיילים גלידות או הלוך ושוב בחדר אוכל ענק שלא נגמר רק כי האוכל מחכה לך
אהה וכן למצוא את הזמן המתאים ולעשות כושר
תענוג
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 12:38

קרנושה
קרנושה
מבחינתי זו תחושת השליטה. התחושה שאני עושה למען עצמי ואני פועלת לשם כך.

להכנס בחלקלקות לג'ינסים שלי ולא להתפוצץ בתוכם זו תחושה מדהימה שאין לכמת אותה במילים.
ללבוש מה שבא לי במידה יותר קטנה, לעמוד מול הראי ולאהוב את מה שאני רואה גם אם הוא אינו מושלם זו תחושה טובה.

לחתור כל הזמן לשיפור ולשינוי גם זו תחושה שצריך לשמר.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2013 11:28

dany
dany
מיכלי אני כל כך מתחברת למה שכתבת.......... שאני מגיעה לביאוס מרוב איבוס........... אני אומרת לעצמי זכרי זכרי את התחושה הנוראית הזאת, את הכאב המפלח בכל הגוף...... את הכבדות, את הגועל, את רצון להקיא. זכרי זאת על מנת שלא תחזרי על זה...................
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 21:07

רבקה
רבקה
מיכלי רבות הן התחושות לשימור ואמן שנצליח כולנו בהן.

תחושתי כרגע בתקופה הטובה בה אני נמצאת היא ללבוש בגד ולהיראות ולהרגיש מבחינתי מיליון דולר הרי אין לזה מחיר

ובכלל לא לאבד את התקוה להצלחה.
אני עושה ודואגת להצלחתי בזכות מורתי הקסומה ןואתם חברי פורום מדהימים.
שבוע טוב ורק בשורות טובות.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 19:53

מיכל שרון
מיכל שרון
אתן ממש נהדרות! איזה כיף שאתן משתפות גם כן..

התחושה הזאת שיש לי בבטן שמבקשת להתמלא מכל הבא ליד - ג׳אנק, הרבה דיאטה, 3 קומות במקרר, 4 מדפים במזווה, טייק אאוט.. מה שבנמצא..
התחושה הזאת שמגיעה מכאב של הלב, מחור שפערו לי בנשמה, מסתם עצבון, עלבון חולף..
התחושה הזאת שכואבת לי פעמיים.. קודם הלב ואח״כ מול המראה..

את התחושה הזאת - של התבוסה העצמית, של הכישלון בהתמודדות שלי עם הרגש, של הנחמה הטיפשית באכילה גסה - אותה אני רוצה לשמר קרוב לליבי לשעות מצוקה שעוד יבואו.. כי החיים מלאים בהן..
לשמור את התחושה הזאת ולהשתמש בה בפעם הבאה שרע לי ולזכור שלא חייב להיות יותר רע..
שאני כבר יודעת מה התוצאה..

ושוב.. ציוצים מכיוון חדר השינה..
מחכה לקרוא עוד משלכן..
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 17:35

dany
dany
תחושה לשימור? להסתכל במראה ולהיות מרוצה ממש שעיני רואות.
אני עדיין ממש לא שם, אבל יש איזו התקדמות וזה כבר טוב, הפנים קצת הצטמקו, קו הלחיים מתחיל לבצבץ, אפילו תמונה שצולמה לפני יותר משבוע ושהבעתי את מחאתי על כך, נראית........ לא נורא...
אז לשמר את ההצלחה שכבר התחלתי, ולא לתת לה לחמוק ולברוח שוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 15:51

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לכל המחוננות וקרולין שכתבה בעצם הכל. ההרגשה שאני בשליטה והאוכל לא שולט בי, רוב הזמן כמובן.. ההרגשה שאני יכולה לרוץ בקלילות אחרי הנכדים/נכדות, להכנס לשבת בכסא המטוס ולהרגיש שממש יש שם עוד מקום, כמה הרבה שנים לא הרגשתי כך, להיות מסוגלת לצאת בקלילות מהמכונית כשהרווח בינה לבין המכונית האחרת החונה לידי הוא קטן בהחלט, להכנס אך ורק לחנויות בגדים נורמליות, ללכת לתופרת לעיתים תכופות שוב ושוב כדי שתצר לי עוד את המכנסיים, להביט במראה ולדעת שנכון, יש עוד מקום לשיפור אבל כבר לא רב, ולמרות שאני לא אהיה מספר 38 לעולם אין לי בעייה להרגיש טוב עם עצמי, לעשות את מסלול 5 הקמ בהרבה פחות זמן כל בוקר או ערב לפי בחירתי, לעשות את העליות במסלול בריצה כמעט בלי להתנשף כמו איזה בלון מנופח, לצאת כל פעם מן הבית בידיעה שכיף לי להתלבש יפה לכל מקום ולכל ארוע ולהרגיש טוב עם עצמי. לשים על מותני חגורה דבר שלא עשיתי לפחות 20 שנה בטח, לבוא לכל מיני ארועים ולדעת שאני לבטח לא הכי שמנה שם, ואף יותר טוב מכך. לקבל מחמאות שמגיעות לי עכשיו, והעיקר לדעת כל יום מחדש שהכל שברירי ויכול לההרס במחי יד, או יותר נכון במחי אכילה בלתי שפויה. להודות לאל שאני במסגרת הזו, וכל יום מחדש לבחור בחיים וזו אינה מילה סתם. שיהיה לכולנו שבוע מעולה ומאושר.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 12:25

bobi
bobi
התחושת סיפוק שהרגשתי ביום חמישי
קניתי פעם ראשונה מכנס מידה 38

0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 11:36

קרולין
קרולין
התחושה שאני הכי מחוברת ל ע צ מ י..... כמובן!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 11:21

קרולין
קרולין
מיכל שרון את מחוננת!!!!
איזה פוסט מדליק חשוב ומהחיים!!!
שבטוח יעשה שרשוררררררר עד לקצה השני של העולם........
איזה תחושות אני רוצה לשמר?
וואו יש כ"כ הרבה.....
התחושה הזאת שאני הכי מחוברת לעצמך, לגוף ולנשמה שלך, שיחד הם....שאת מרגישה זאין שום עוגת גבינה פירורים, גלידה משובחתתתת, שולקולד משובח, ולחם משובח ועו ועוד
ששווים בגללם לחבל או לקלקל ב ת ה ל י ך, בהישג ולא חשוב כמה קילו פחות את/אתה, וכמה זמן את/אתה בתהליך העיקר טובבבבבבבבבבבבבבבבב לי עם כל קילו פחות!!!
אני מטופלת, מודעת, בוחרת, א ח ר ת שווה עולם ומלואו!!!!
אז מעבר להקדמה הארוכה הזאת:
זה הבטן השטוחה
הבגד המונח
האהבה שלי את עצמי מה אני רואה במראה כל יום, כמה אני בשליטה, זה שלי בלבדדדדדדדד אני והדיאטה והאורח חיים שלי ....מה אני עושה כל רגע, כל יום בשביל זה!!!!!
קשה לי....אך יותר קשה לי להיות שמנה...... השיח הזה עם עצמי!!!!
איך אני והסביבה מעצימים את התהליך....למרות הקושי והשגרה.....
המחמאות
הבריאותתתתתת
הבדיקותתתתת
ההליכה
הסדר יום, השגרה המבורכת אמן אמן לכולנו תמיד!!!!!!
השתייההההה רק מיםםםםםם
ו.... שנהיה בריאים, שמחים ומאושרים , עם יכולות להתמודד בהצלחה רובבבבבב הזמן. והרוב הרי מה זה קובע בחיים!!!!!
בהצלחה לך ולכולנו
ושוב את גאון!!!!!
פוסט חובה!!!!!! לתמיכה ועידוד!!!!!
אוהבת
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 10:28

מיכל שרון
מיכל שרון
אני כבר שעה שוכבת על הספה בסלון.. ערה כבר 4 שעות בערך, רק שתיתי קפה.. עוד לא אכלתי כלום ואני ממששת בהנאה את הבטן שלי.. היא כרגע הכי קרובה למצב הרצוי שלה מבחינתי.. מצומקת, שטוחה (שוכבת אמרתי?) ונותנת לי תחושה של מיס עולם מינימום.
והנה תחושה ראשונה שהייתי רוצה לשמר.. תחושת הרזון הזאת, תחושה שרצוי לי לשלוף בשעות לילה מאוחרות כשהחשק לפחמימות ומתוקים מאיים להשתלט..

אופס.. נועה התעוררה.. אז עכשיו אתם תעזרו לי לסיים את הפוסט..
איזה תחושות אתם הייתם רוצים לשמר? לשליפה בעיתות מצוקה?

מחכה לקרוא ולהוסיף עוד תחושות משלי...

יום נפלא לכולם ושבוע טוב!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תחושות לשימור

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!