הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכל מלמדיי השכלתי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/06/2013 07:41

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה
לא נעים לשמוע ואני רואה זאת כעוגמת נפש וחיטוט בפרטיןת שלנו אבלללל ברוך השם סוף טוב לסיפור והארנק חזר אלייך...
שיהיה לך יום נפלא ומקסים!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2013 00:12

קרולין
קרולין
קרנושה יפה שלי,
מזלללל גדול, וכן יש עוד אנשים טובים באמצע הדרך....
נשיקות ושבוע טוב יפתי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 23:54

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה היפה
איזה מזל.....זהירות גנבים יש בכל מקום.
שיהיה שבוע נפלא ועם הצלחה גדולה
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 18:47

dany
dany
לידיעתך יש גם כייסים בשוויץ.
ואכן המסקנה לפחות לים לצאת מינימום כבודה.
ולשמור את הדברים ממש ממש קרוב לגוף.

מטפס הרים כתב:
אגן אנשים טובים.. בתור אחד שכוייס כבר פעמיים , פעם בלונדון ופעם ברמת גן- אני יודע איזו תחושה מבאסת זו.. לצערי אצלי האבידות לא נמצאו...לא ארנק ולא אייפון.. פשוט ניגנבו..שוחחתי עם אנשים שביקרו בארץ לא מזמן ( שווייצרים) , קבוצה מכובדת שביום חופש שהיה להם מהתכנית אליה הגיעו הלכו לים בשמחה ובאושר וכויסו.. הרגשתי מבוכה מסויימת שזה מה שקרה להם בארץ...
edited by מטפס הרים on 6/22/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 17:11

מטפס הרים
מטפס הרים
אגן אנשים טובים.. בתור אחד שכוייס כבר פעמיים , פעם בלונדון ופעם ברמת גן- אני יודע איזו תחושה מבאסת זו.. לצערי אצלי האבידות לא נמצאו...לא ארנק ולא אייפון.. פשוט ניגנבו..שוחחתי עם אנשים שביקרו בארץ לא מזמן ( שווייצרים) , קבוצה מכובדת שביום חופש שהיה להם מהתכנית אליה הגיעו הלכו לים בשמחה ובאושר וכויסו.. הרגשתי מבוכה מסויימת שזה מה שקרה להם בארץ...
edited by מטפס הרים on 6/22/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 16:40

1103
1103
קרנושה יקרה
עדיין יש אנשים טובים באמצע הדרך
כל הכבוד לבחור שלמזלך הוא זה שמצא את האבדה וחסך ממך צער ודאגה
המשך שבת ענוגה רק בשורות טובות
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 16:02

קרנושה
קרנושה
**באיזשהו שלב (העייפות מאתמול) smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 15:55

קרנושה
קרנושה
אמש יצאתי לבלות וישבתי בחוף הים בהרצליה, ניין ביץ' למי שמכיר.
כשבאיזה שהוא שלב גיליתי, שנעלם לי הארנק ובו כללללל הדברים שלי, כ"א, פנקס צ'קים, כל הפלסטיקים של חברי המועדון (לא אבדה גדולה),
רשיון הנהיגה, תעודת זהות, מסמכים אחרים חשובים. בקיצור, העולם האישי שלי.
לפני הבילוי הוצאתי בכספומט 200 ש"ח - למזלי רק זה.

על ידנו ישב זוג שבא מהר להזהיר מגנבות, כי כייסו גם אותם, ארנק, אייפון וכו'. מהר מאד קלטתי באותו הרגע שהארנק שלי נעלם.
הם ציינו שהם חושבים שראו איזה אריתראי או סודני רזה וקטן מסתובב וממש מתצפת על כולם. כמה מפחיד. פתאום כל המחשבות שלי מתחילות
לרוץ בראש, איפה הייתי ומה עשיתי עם הארנק...

מאד נלחצתי כי זו הפעם הראשונה (ומאד מקווה האחרונה) שכייסו אותי מתחת לאף ולא שמתי לב. אתה יושב בחוף הים עם חברים ומבלה ורגע אחרי זה מגלה שאין לך כלום.
מזל שאת הפלאפון והמפתחות של הרכב עם הבית לא גנבו לי. אז התחלתי להרים טלפונים לבטל אשראי, והגעתי לבעלים של הקפה קפה
על הניין ביץ' והשארתי לו את פרטיי כדי שאם יימצא הארנק זה יחסוך לי המון כאב ראש ועצבים...הוא כמובן הסכים איתי שבאור היום בטוח יימצא הארנק.

כל הענין התרחש סביב 2 בלילה, וחבריי אמרו לי שבטח מחר (באור היום) אקבל טלפון שנמצא הארנק כיוון שרק המזומן זה מה שמענין את הגנבים.
זה נאמר לי בדרך החוצה מהים, לכיוון האוטו והביתה. לא עברו 5 דקות ומתקשר אליי בחור מקסים, ואומר לי שהארנק עם כל הכרטיסי אשראי והכל בידיו, חשבתי לעצמי ווואוווווו איזה מזל נפל בחייקי,
איזה מזל על אנשים טובים באמצע החיים..ועל זה שמזל גדול נפל בחייקי שאני בריאה ושלמה ושכל השאר, יסתדר מעצמו. שיהיה ברכוש ולא בחיים.

הלכתי מהר אליו, הוא מסר לי את הארנק וכמובן הודיתי לו על הכל.

כל הלילה שלי התהפך מלחץ, אנדרנלין והמסקנה הכי גדולה, לעולם לא ללכת יותר עם ארנק מלא בכל עולמך. רישיון נהיגה, מזומן וכ.אשראי זה מספיק.
לשמחתי באמת נחסך לי המון כאב ראש והכל חזר אליי והענין הסתכם ב-200 ש"ח. והמון מזל.

היופי הוא, שייש אנשים טובים בעולם הזה, אני יודעת שגם אני הייתי נוהגת בהתאם, זו הדאגה והאכפתיות של כמה אנשים טובים שייש כאן במדינה שלנו.

אז זהו, רק רציתי לשתף אתכם על ליל אמש שעבר עליי ושאני מאחלת לכולנו בשורות טובות, שבוע מבורך ושנשמור על עצמנו תמיד♥
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכל מלמדיי השכלתי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!