הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להתכונן לבאות זו שיטה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/06/2013 19:35

מטפס הרים
מטפס הרים
הי חיוך. אני משוכנע שתצליחי לעמוד בפרץ. עברת דרך כל כך משמעותית הן בחשיבה הקוגניטיבית והן בהרזיה הפיזית... כבוד!! זכית להנות מהקלילות, מהנינוחות,.. אני עוד זוכר את הפוסט שלך על הישיבה הפעם, אחרי ההרזיה, במושב המטוס , אל מול טיסות אחרות.. והגעת לכל זה בזכות עבודה קשה ונחישות ורצון עז לשנות מצב נתון.. ואין לי ספק שיש לך את כל הכלים וכל הכישורים לעבור גם את משוכת הארוע הזה.. בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 13:10

dany
dany
חיוך יקרה
גם לי יש מחר בערב חתונה, שיהיה במזל טוב ובשמחה רבה. וזה לא אומר שאני צריכה לאכול כפי יכולתי.
להיפך אני באה לשמוח בשמחת הזוג וההורים שזוכים.
לשמחתי הרבה דווקא באירועים הפה שלי נסתם, חברת אנשים גורמת לי ממש לסכור את פי. הלוואי גם היה כך שאני לבדי עם עצמי.
שיהיה לך בילוי נעים ושיקולים רק לטובתך.
חשבי על הבגדים היפים והחדשים שיש לך ושאת מרגישה בהם מליון דולר, אני עדיין לא שם וממש ממש רוצה כבר להגיע.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 10:43

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיוך מהלב יקרה
אני בטוחה שעם נחישות כזו ועם מודעות ורצון כל פעם יהיה לך קל יותר באירועים כי מעשייה רק לומדים אני בטוחה שתצליחי כמה שניתן ביעדים שהצבת לעצמך זכרי מים מים לשבת טיפה רחוק מהשולחן להנות מהערב והאירוע ולזכור את הטיפים של מירי והשיטה שמירי תהיי איתך בצלחת בהצלחה ועדכני smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 10:16

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כמה פעמים בחיים אנו מתכננים דברים והכל קורה בצורה שונה בשטח.??? לא איני מתכוונת לכל מיני ארועים שאין לנו שליטה עליהם חלילה. שהרי כולנו נתונים בידי בורא עולם.... אין לנו יכולת לשנות מה שנקבע למעלה גם אם נרצה מאד ונתאמץ. אבל, להבדיל כמה פעמים אמרתי לעצמי אני הולכת לארוע ושם אוכל רק את זה וזה... כשהגיע רגע האמת, שכחתי את כל החלטותי ובלסתי ואח"כ הלקיתי את עצמי. כמה פעמים זה קרה וקורה לכולנו, עם יד על הלב. אבל אני מתפללת שהפעם יהיה אחרת מצידי. כל מה שלאל ידי לעשות הוא להתאמץ לתכנן להתכווננן ובאמת לעשות את מה שאני יכולה בשטח. אז מחר יש לי חתונה. הפעם אני מייצגת את משפחתי והולכת לבד כי מיכה בעלי חוזר מחול מחר בלילה.טוב, אז מלכתחילה אני לא הולכת מוקדם כדי שלא יהיה לי צורך להלחם בכל המנות שמוגשות עוד לפני החופה. מה אני צריכה מלחמות? לבוא ממש לחופה עד כמה שאפשרי (כי הן אף פעם לא בזמן הנקוב) ואח"כ לשבת בניחותא ולאכול באמת רק צלחת אחת. האם אתגבר על צהריים ואחליף בין הצהריים לערב מבחינת פחמימות או שאגיע לערב ואוכל רק ירקות ובשר? שהרי אין לי שליטה על כמויות המלח ששמים באוכל (מגעיל אותי) ואין לי כל שליטה על כמויות השמן ששמים שם בבישול. לכן עלי להתמודד עם מה שיש אבל בכלים שלי. אני כותבת על כך הרבה מכיון שכולנו באותה סירה לדעתי, וגם כן אם זה כתוב זה מחייב אותי. מקווה שאוכל לבשר לכם שעמדתי ביעדים שהצבתי לעצמי ולפחות לא עשיתי שטויות כשראיתי את האוכל מולי. כמה פעמים בחיים הייתי "קטנה" מול האוכל? היום אני רוצה להיות השליטה הבלעדית על מה שנכנס לפי, ואתם בעידוד שלכם תחזיקו אותי ותחזקו אותי אין ספק. שתהיה שבת מצויינת לכולנו ובשליטה, והעיקר עם חיוך על השפתיים... באהבה רבה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להתכונן לבאות זו שיטה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!