25/06/2013 14:21
יולי Posts: 754
|
איזה כיף, וגם נכון בחוגים נוצרות חברויות כאלו וזה הרבה מעבר לדיאטה. כיף מאוד לקרוא. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2013 17:00
בלונדה.... Posts: 3603
|
אבי איזה כיף לשמוע.. אמן ורק דברים טובים יקרו לך... ואת צודקת בהחלט חברים טובים באמצע הדרך אין מחיר לחברויות שנוצרו בחוגים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2013 15:38
נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
כמו שמירי אומרת - אנחנו משפחה... (משפחת השמנמודים העליזים....)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2013 18:16
EFF Posts: 6397
|
כמו שמירי אומרת - אנחנו משפחה... (משפחת השמנמודים העליזים....)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 19:36
קרולין Posts: 6651
|
תענוג גדול לשמוע וכן אין על החברויות שנוצרות בחוג שלי מירי שבוע טוב מבורך ומוצלח לכולםםםםםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 18:54
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה תודה רבה ששיתפת אותנו בפוסט מחמם לב שכזה מירב גיתי ומיכל אנשים זהב כל אחד, וכף לראות אתכם ביחד.... אני כבר מזמן חושבת שהחוגים שלנו מעבר לדיאטה...... והחכמה בתהליך להנות מכל רגע, ולתת ולקבל תמיכה ועידוד..... תמשיכו להיות איתנו בפורופם שבוע טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 17:15
מטפס הרים Posts: 1533
|
מגניב. באמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 16:00
קרנושה Posts: 3420
|
אין על החברויות, האהבה והדאגה בחוגים של מירי. אנשים טובים ונפלאים, אנשים שיפים מהיסוד שלהם. מזל עצום של כולנו♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 12:04
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תראו תראו. חברויות ועוד במסגרת הברוכה הזו, הן מתנה מתנת אל. אני דוקא יצרתי קשר עם מישהי שלא מגיעה פיסית לקבוצות אבל מה זה חשוב? כולנו באותה סירה. הגברת הזו, אישה מדהימה בכל קנה מידה ונהיה לנו כל כך טוב ביחד ואנו מבינות אחת את רעותה בהרבה נושאים. מה אפשר לומר? מתנת אל קיבלתי על ידי כך. מיום ליום אנו מתמודדות וכמובן לעיתים מצליחות ולפעמים גם לא. אבל הרוח שלנו מחזקת אותנו בכל יום מחדש.גם יש ידידות שנוצרת בין אלה שאנו פוגשות בקבוצות וגם זו ברכה גדולה מאד. אז תדעו לכם מה עשיתי. היום אני במנוחה והאוכל במקרר קורא לי היום במיוחד כי לא ישנתי טוב בלילה. אבל במקום לאכול עשיתי מעשה. נסעתי לחנויות העודפים ובמקום לאגור קלוריות מיותרות קניתי לי שמלה נחמדה והיא היתה רק 100 ₪, מה אפשר להפסיד והיא אפילו יפה ונראית טוב עלי. אם ארד עוד 2 קג תראה עוד יותר טוב. בקיצור הרצון לאכול פשוט נעלם ובמקומו יש את ההרגשה הטובה להכנס לחנות רגילה ולא לחנות של מידות גדולות. מי שלא חווה את זה לא יבין זאת או כמו שאומרים. זר לא יבין זאת. זר לנושא שאנו מתמודדות איתו על בסיס יומי. וכבר הגיעה זמן צהריים וארוחת צהריים לפי מה שתכננתי היא זו שאני אתענג עליה בלי ספק ... שיהיה לכולנו רק טוב.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 10:39
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד לכן שתיכן יחד כל הכבוד לך אבי על הפרגון והעזרה החברית כל הכבוד לבובי שגם נרתה ועזרה לך ברוך שובך ארצה כל הכבוד על הירידות והחיוך המשך הצלחה בתהליך ואכן יש מקומות שנוצרים בהם חברויות שאומרות הרבה תהנו יחד ובהצלחה בהמשך התהליך אכן המקום הזה הוא מעבר לדיאטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 09:58
1103 Posts: 5022
|
חבריות שנוצרות בכל מסגרת הינן מבורכות עם כל המשתמע בכך שבת נפלאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 08:41
dany Posts: 19819
|
תענוג צרוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 08:25
דרך המלך Posts: 5707
|
איזה כייף לשמןע ןבאמת בחוג נוצרו חברויןת מדהימןת.. כל הכבוד!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 04:46
אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק,החוג הזה הרבה הרבה מעבר לדיאטה. בשעה טובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2013 23:37
מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי.. מה אגיד ומה אומר? הצלחת בענק לנער אותי מהבאסה, השבת רוח במפרשיי ועזרת לי (יחד עם ההרצאה המעולה שהיתה השבוע) להעלות הילוך בדיאטה, לרצות לתת מעצמי יותר, להעלות את רף הציפיות העצמיות שלי בכל מה שנוגע לאיפוק ושליטה ובעיקר עזרת לי לשים הכל בפרופורציה.. ולדברים האלה אין מחיר!
תודה לך על יום נפלא ומפתיע לגמרי מחכה לשידור החוזר (;
שתהיה לנו שבת נפלאה ומוצלחת ושמורה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2013 20:53
avi_i Posts: 269
|
הרבה נכתב ומסופר על החברויות והתמיכה שנוצרות בחוגים של מירי – בפורום וגם בחוגים עצמם אני עצמי שמחה כל יום מחדש על האנשים הטובים, תומכים ומפרגנים שנכנסו לחיי, שמבינים את הבאסה שלי גם מעליה של חצי קילו או את המצב רוח הרע שתוקף אותי על זה שלא עשיתי מספיק הליכות....ועל החלושס שאני מקבלת מול וניליה.
השבוע עבר עלי בהמון התרגשויות חדשות, מעבר חזרה לתל אביב האהובה שלי ולדירה שפעם גרתי בה ועכשיו חזרתי לכאן, בעל הבית שלי שיפץ אותה בשבילי (כי דיירת כמוך לא מוצאים כל יום), התרגשויות גם כי אני במומנטום חיובי מאד מאז שחזרתי לארץ ומרביצה ירידות בשקילה השבועית, אני מרגישה טוב, מוקפת במעגליי חברים חדשים וישנים ומאושרת להיות חזרה בארץ.
אנשים מהחוג של מירי שכבר מזמן נהיו חברים שלי, כמו מירב (כאן בפורום אתם מכירים אותה בשם בובי), שנסעה איתי לסיבוב השלמות קניות באיקאה ואחר כך לחצי חינם – רק בגלל שהיא יודעת שכשעוברים לבית חדש צריכים המון דברים בסיסיים ושאני שונאת קניות בסופר, פינתה את היום וסחבה איתי עשרות שקיות לקומה שניה עשר פעמים לפחות......
או מיכל וגיתי - אני אוהבת להפתיע אנשים שמכירים אותי כבר דיי טוב והשבוע הצלחתי – כולכם מכירים את מיכל וגיתי ויודעים שנהינו חבורה – ביום רביעי האחרון אחרי מירי קישקשנו כהרגלינו ומיכל היתה קצת בבאסה מהשקילה השבועית (קורה לכולנו לפעמים), כדי לצאת מזה החלטתי באסטרטגיה של מעשים השבוע, דבר ראשון הליכה בים – תרופה לכל מצב רוח, אמרתי לה מחר בבוקר כשהתינוקת המהממת שלך מעירה אותך ב - 5 בבוקר את מעירה אותי מתארגנת ואנחנו הולכות לים! ולסיום השיחה קינחתי בתקווה שנועה תתעורר מוקדם כי ב8 אני צריכה להיות חזרה בדירה. מיכל עדיין מתאוששת מזה שעניתי לה ברבע לחמש בבוקר אכן – תינוקת ממושמעת למחרת בבוקר התעוררה ברבע לחמש, מיכל מסמסת לי ואני עונה לה תוך דקה.....פחות משעה אחרי זה מיכל כבר למטה (בכל זאת מגיעה מפתח תקווה), רבע לשש בבוקר אנחנו, פלוס עגלת ספורט, מים ונועה אחת מתוקה צועדות לנו בים שעה שלמה.
המשכנו את הבוקר אצלי בבית, קפה, ארוחת בוקר, נועה ישנה על סמיכה בבריזה של הבוקר ואנחנו בכיף שלנו!!!! קינחנו בסיבוב קניות קצר בבזל, היה לנו בוקר פרודוקטיבי – מפתיע וכייפי!!!!!! אין מחיר לקבוצות שלנו, לפירגון, לתמיכה ולאנרגיות הטובות שאנחנו משדרים אחד לשני שבת שלום, אבי edited by avi_i on 6/21/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|