22/06/2013 18:19
קרולין Posts: 6651
|
מתחדשת יקרה צר לי לשמוע את שעובר עלייך מאחלת לך את כל הטוב שיש. בשורות טובות ורק בריאות. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 17:20
מטפס הרים Posts: 1533
|
שולח לך בריאות טובה , מתחדשת, והמשך ראיה כזו של חצי כוס מלאה על החיים. צריך לאמץ גישה שכזו. ובלי שום קשר הגיע הזמן שגם אני אצנזר את כמות הדייט קולה שאני מכניס לגוף..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 10:34
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיוך קטן שיהפוך לחיוך גדול אט אט ובהצלחה אין על מה מתכוונת לכל מילה כאן בשבילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 10:31
מתחדשת Posts: 57
|
תודה רבה לכולכם על התמיכה איין לכן מושג כמה זה מעודד לקבל מילה טובה זה הרבה מעבר לדיאטה.דובונית,תודה על המסר ששלחת לי את מקסימה ותודה לך דרך המלך על התגובה החמה ותודה לכל מי שכתבה לי מילים טובות,זהו אני חוזרת למסלול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 10:14
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מתחדשת יקרה ! לא קל בכלל מה שעברת אז המון חיבוקים וחיזוקים דבר נוסף אל תנסי לחשוב מה בדיוק הסיבה הרי נסתרות הן דרכי האל וזכרי יותר לשנן את מה שאמרת שהגוף שלך היה חכם ונבון להבין כי משהו לא תקין ופשוט הפסיק את ההריון לבד נכון קשה לקבל זאת על אחת כמה וכמה כשיש כבר ילדים בבית אבל הגוף שלנו עושה רק הטוב עבורנו ולכן נזכור אנו לגמול לו בתזונה נכונה בהליכות בשתייה מרובה במנוחה כשהוא זקוק לו אז נכון שלפעמים יש מעידות ולפעמים אוכלים קצת יותר מהרגיל אבל כשהדרך עם מירי היא שמובילה לחיים בריאים ונכונים המעידות האלו יהפכו קטנות וחכמות יותר ורק תרגול יביא הצלחה אני לא יודעת אם תעיזי ותנסי שוב להקלט להריון אבל אם כן מאחלת לך להקלט במהרה ל9 חודשים תקינים ומלאים ובידיים מלאות בעיתו ובשעתו בעה ובמידה ולא חבקי את הקרובים שלך הסתכלי על היופי שיש לך תהני מהדברים האחרים הטובים שיש בחייך גם הקטנים והמובנים מאליו תתעצמי ותמשיכי הלאה הזמן יעשה את שלו .. אני לא יודעת אם את מכירה אבל יש כאן תיבת הודעות נכנסות למעלה מתחת לשם משתמש שלך ארשום משהו בזמנך הסתכלי המון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2013 08:36
dany Posts: 19819
|
מתחדשת יקרה עצוב על האובדן, נראה לי שאת בחורה אופטימית ונבונה, לפי המסקנות שלך שהן ממש נכונות. הדיאטים ממש לא מוסיפים לבריאות וחבל להכניס אותם לגוף. מאחלת לך החלמה מהירה גופנית ונפשית. וחזרי למסלול של ריפוי עצמי. מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2013 20:00
adish Posts: 342
|
ליבי איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2013 20:00
adish Posts: 342
|
ליבי איתך העיקר שאת ממש בסדר תרגישי טוב ותנסו להמשיך למרות הקושי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2013 18:21
דרך המלך Posts: 5707
|
מתחדשת יקרה צר לי לשמוע את מה שעובר עלייך.. מאמינה שיבואו ימים טובים יותר ובשורות טובות יותר ובעזרת השם הכל יהיה בסדר.. לא מכירה אותך אבל ליבי ממש איתך... שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2013 17:49
מתחדשת Posts: 57
|
שלום פורום יקר,לא הייתי הרבה זמן.אני בת 42 שנים ותמיד הריונות היו ללא סיבוכים,אני ובעלי החלטנו שרוצים עוד ילד ודי מהר נכנסתי להריון, ראו דופק מוקדים מאוד ובאמצע שבוע שישי כשחזרתי מצעידה ברגל הרגשתי קוצר נשימה והחל דימום קל שהלך וגבר אליו התווספו כאבים עזים, אחרי מספר ימים הדופק פסק וביקשתי לחכות להפלה טבעית מלאה שלמזלי קרתה ולא אצטרך לעבור גרידה בביית חולים. בתחילת ההריון הייתי נחושה הפעם לא לעלות בלי סוף במשקל ושתיתי משקאות דיאט וסוכריות דיאט. אחרי שקראתי על זה, למרות שלא נראה שההפלה ארעה בגלל זה, הדבר היחדי שיצא טוב מזה הוא שלעולם יותר לא אתקרב לזבל הזה. כבר עברו מאז 3 ימים ואני מודעת לזה שאני אוכלת גאנק כחלק מההתמודדות עם כל מה שקרה...למרות שבאיזושהיא צורה אני ברת מזל שהגוף זיהה בעצמו שמשהו לא תקין והפסיק את ההריון. כמובן שזה עצוב שלא הכל הסתדר כמו שחשבתי והיה תקין אבל אלה החיים.זהו הפתעתי את עצמי וראיתי שאני יותר חזקה ממה שחשבתי. ממשיכה הלאה... ורוצה לחזור לאכילה בריאה כי זה סימן של שפיות של בחירה בבריאות ובחיים בשבילי , כל היום נראה אחרת כשהוא עם אכילה שפויה .שבת שלום לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|