הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה השבועית

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2010 07:14

dany
dany
כבר אמרתי שאני מרגישה כאן ממש כמו דג במים אז..................
יודעת שמי שקורא מבין אותי ממש מהבטן...
יום נהדר לכולם
למי שיש לו היום שקילה המון הצלחה...
וכל היתר המשיכו לשמור כראוי ותהנו מפירות ההצלחה בהמשך.
אוהבת מכל הלב דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 06:30

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני חמודה
תודה על שיתופך ואני בטוחה שעם השנים לומדים על עצמנו והציפיות ולמדים ליצור את השקט הפנימי
ואת הציפיות היותר ריאליות ומציאותיות ולהבין מה בכלל אנו עושים כאן
אז בהצלחה בכל אשר תפני ויישר כוח כי טיפול אינו מובן מאליו
שבוע נפלא
dany כתב:
יעלי יקרה
ציפיות זוהי אחת המכות הידועות ביותר שלנו............
ולאו דווקא בתחום הדיאטה!!!!!!!
איך מירי סיפרה.... החותנת או החמות.... לי היתה חמות נפלאה כך שלא יכולתי להסכים עם מירי בנקודה הזו אך היא היתה נדירה ביותר..... אין כאלו בנמצא..
אך אני חושבת שאני היום חותנת לכלתי.... ותאמיני או לא אין לי מושג מה הציפיות של כלתי.... היא כל כך סגורה ולא נותנת להתקרב... שאני כבר בכלל לא מנסה... אז אולי אני מאכזבת אותה קשות........
הציפיות שלי מעצמי...... שנים רבות הייתי מאד מאוכזבת , הרגשתי שאני לא "מממשת את עצמי" שיש לי פוטנציאל.... ואני לא עושה איתו דבר........
כל פעם שהייתי פוגשת חברים מהתיכון.... אוי לא עשית כלום.... את................
אז הייתי מאוכזבת... למה??????? למה מאוכזבת???????? גידלתי משפחה לתפארת, יש לי ילדים מקסימים, טיפלתי בסבא וסבתא מזדקנים שגידלו אותי כילדה, עבדתי בעסק משפחתי והיתי יד ימינו של חמי בניהול העסק, כל הזמן העשרתי את עצמי בחוגים ובקורסים... הייתי מדריכה בשומרי משקל..... ותמיד היתה תחושה שזה לא מספיק.... ואם הייתי עושה את זה או את ההוא וודאי שהייתי יותר ויותר..........
היום אני מבינה שזה היה החוסר שקט שלי שלא קשור בכלל..........
היום אני ממשיכה בתפקידי עלי אדמות לטפל... עד לפני שנה בחמותי שנפטרה ומאז בחמי שנשאר אלמן......... יש לי אמא מזדקנת שגם בה אני תומכת נפשית.......
והיום הציפיות שלי הן קטנות ויום יומיות ואני מרגישה הרבה יותר שלמה ומאושרת... וכמו כן אין לי בכלל ציפיות מהאחרים שלרוב מתאכזבים מהן... אז עדיף בכלל לא לפתח, וכל מה שמגיע הרי הוא טוב ומשובח ואני שמחה בכל דבר קטן כאילו הוא גדול....... כבר ידוע כגודל הציפות גודל האכזבות...
לקראת השנה החדשה ביקשתי לעצמי שיהיה לי הכוח להמשיך ולעשות את הדברים שאני עושה , שאתמיד בתוכנית השמירה על הדיאטה.
שאמשיך להנות ממשפחתי היפה,
ואני ממש מסכימה עם "חיוך מהלב" שהמלה מלחמה לא טובה ....
שנה נהדרת לכולנו
בהרבה אהבה דני
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 21:43

יעלי
יעלי
תודה לכולכן על הדברים החמים, המעודדים והלב הפתוח.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 20:20

קרולין
קרולין
יעלי,
גמר חתימה טובה ושבוע טוב ומבורך לך ולכל בני ביתך.

כל החיים לומדים ,משנים ומשפרים.

שיהיה לך ולכל בני ביתך כל טוב.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 20:10

miribelkin
miribelkin
Administrator
יעלי יקרה כל זמן שלומדים מפנימים ומתקנים יש תקוה. אני גאה בך ובהחלטתך מאד. אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 20:06

dany
dany
יעלי יקרה
ציפיות זוהי אחת המכות הידועות ביותר שלנו............
ולאו דווקא בתחום הדיאטה!!!!!!!
איך מירי סיפרה.... החותנת או החמות.... לי היתה חמות נפלאה כך שלא יכולתי להסכים עם מירי בנקודה הזו אך היא היתה נדירה ביותר..... אין כאלו בנמצא..
אך אני חושבת שאני היום חותנת לכלתי.... ותאמיני או לא אין לי מושג מה הציפיות של כלתי.... היא כל כך סגורה ולא נותנת להתקרב... שאני כבר בכלל לא מנסה... אז אולי אני מאכזבת אותה קשות........
הציפיות שלי מעצמי...... שנים רבות הייתי מאד מאוכזבת , הרגשתי שאני לא "מממשת את עצמי" שיש לי פוטנציאל.... ואני לא עושה איתו דבר........
כל פעם שהייתי פוגשת חברים מהתיכון.... אוי לא עשית כלום.... את................
אז הייתי מאוכזבת... למה??????? למה מאוכזבת???????? גידלתי משפחה לתפארת, יש לי ילדים מקסימים, טיפלתי בסבא וסבתא מזדקנים שגידלו אותי כילדה, עבדתי בעסק משפחתי והיתי יד ימינו של חמי בניהול העסק, כל הזמן העשרתי את עצמי בחוגים ובקורסים... הייתי מדריכה בשומרי משקל..... ותמיד היתה תחושה שזה לא מספיק.... ואם הייתי עושה את זה או את ההוא וודאי שהייתי יותר ויותר..........
היום אני מבינה שזה היה החוסר שקט שלי שלא קשור בכלל..........
היום אני ממשיכה בתפקידי עלי אדמות לטפל... עד לפני שנה בחמותי שנפטרה ומאז בחמי שנשאר אלמן......... יש לי אמא מזדקנת שגם בה אני תומכת נפשית.......
והיום הציפיות שלי הן קטנות ויום יומיות ואני מרגישה הרבה יותר שלמה ומאושרת... וכמו כן אין לי בכלל ציפיות מהאחרים שלרוב מתאכזבים מהן... אז עדיף בכלל לא לפתח, וכל מה שמגיע הרי הוא טוב ומשובח ואני שמחה בכל דבר קטן כאילו הוא גדול....... כבר ידוע כגודל הציפות גודל האכזבות...
לקראת השנה החדשה ביקשתי לעצמי שיהיה לי הכוח להמשיך ולעשות את הדברים שאני עושה , שאתמיד בתוכנית השמירה על הדיאטה.
שאמשיך להנות ממשפחתי היפה,
ואני ממש מסכימה עם "חיוך מהלב" שהמלה מלחמה לא טובה ....
שנה נהדרת לכולנו
בהרבה אהבה דני
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 19:04

הכול יהיה בסדר.
שנה טובה וגמר חתימה טובה.

באהבה,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 16:54

שאפתנית
שאפתנית
יעלי כמו שמירי אומרת, גם מים באבן עושים חור.
קצת זמן ותרגול ותראי איך אפשר לשנות דברים בחיים.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 11:39

tutit
tutit
הי יעלי
כן ההרצאות המעולות של מירי נוגעות בכולם ומאוד עוזרות לא רק לדיאטה,
גם לי היא נגעה בכמה נקודות רגישות(הגיסים)אבל לא בהתערבות בדיאטה אלא בצורה אחרת
שלא נכנס אליה עכשיו,הרבה הצלחה ביחסים עם הבן ובכלל בכל מה שאת מאחלת לעצמך לשנה הקרובה
גמר חתימה טובה באהבה הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 10:53

אשירה
אשירה
יעלי יקרה,
ציפיות מעצמך זה בדרך כלל דבר חיובי, כי האדם המצפה מעצמו גם שואף להשיג יותר ובדרך כלל גם מצליח.

ציפיות מאחרים לעומת זאת, יכולות להוות מכשלה ביחסים, כי אנו מצפים מאחרים בעצם את מה שאנו מצפים מעצמנו, אבל כל אחד ואחד מאיתנו הוא ישות בפני עצמו בעל אופי אחר, אישיות אחרת, קצב חיים אחר ומסוגלות אחרת, ואז קורה שגם אנו נשארים מתוסכלים וגם האדם המצופה מרגיש שמבקרים אותו, ששופטים אותו ושלא מבינים לליבו.

הגישה שלי לאנשים היא לנסות להבין את התנהגותם ואת דבריהם מהמקום שלהם ולא מהמקום שלי ולקחת בחשבון שהם רואים את הדברים באופן שונה, הרצונות שלהם הם שונים וגם הציפיות שלהם מעצמם הן שונות.

אני מקווה שתמצאי את שביל הזהב כדי להקל ובמיוחד על עצמך,

שנה טובה וגמר חתימה,

באהבה רבה,

ברכה.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 07:03

dany
dany
יעלי עדיין לא יצא לי לשמוע עוד יש כמה סידורים ואז אתיישב בניחותא........
אך סיקרנת אותי עד מאד!!!!!!!!
גמר חתימה טובה יקירתי,
ואל תקשי על עצמך יתר על המידה
לאט לאט תהייה הפנמה.... כל חיינו אנחנו לומדים.......
מכל הלב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 03:02

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בהצלחה יעלי העיקר שאת משנה עושה ולומדת יישר כוח וחתימה טובה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 01:30

יעלי
יעלי
מירי יקרה,
סוף סוף הגיעה ההרצאה גם אלינו.
זו אחת ההרצאות שהכי הזדהתי איתה, ואני מקווה שלקחתי והפנמתי ממנה רבות.
אני אדם שמצפה. גם מעצמי ובעיקר מהאחרים, וזה תמיד חוזר אלי בבומרנג.
הבן החמוד שלי ממש מנסה זמן רב "לחנך" אותי בנושא זה. לא מזמן, אחרי פיצוץ ענק שהיה לנו (הראשון מסוגו אי פעם), אז הוא הסביר ודיבר בדיוק כמוך בהרצאה. אני חושבת שהתחלתי להבין, אבל זו נקודה מאד מאד קשה לי.
אין ספק שממנו אצטרך לבקש סליחה בנושא זה מחר!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה השבועית

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!