27/06/2013 15:14
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ400 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 16:51
גבינה צפתית Posts: 13
|
כרובית משתדכת אצלי תמיד עם קולרבי - יש לקולרבי מבושל טעם מתקתק יותר מן הכרובית ובפירה כרובית ובפשטידת כרובית אני מערבבת חצי כמות מכל אחד מן הירקות הללו. התוצאה בעלת נפח ומתיקות גדולים יותר מאשר כרובית לבד. שווה לנסות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2013 11:53
נינוש Posts: 1442
|
תודה אפח יקרה הכנתי היום והקפאתי חלק לפעם אחרת .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 20:50
EFF Posts: 6391
|
1 כרובית קטנה 1/4 כוס קמח מלא 2 ביצים 2-1 שיני שום (לא חובה) מלח פלפל שחור גרוס או לבן אופן ההכנה 1. שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים קטנים. מבשלים במים עם קצת מלח 20-15 דקות, רק עד שהכרובית מתחילה להתרכך. מצננים מעט. מעבירים את הכרובית לקערה ומועכים למחית גסה. 2. מוסיפים ביצים, שום מעוך, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים. 3. ממלאים תבניות אישיות (שקעים) משומנות במעט ספריי ואופים כחצי שעה בחום 160 מעלות. אפשר להחליף את הכרובית בירקות אחרים, כמו ברוקולי, כרוב,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|