16/06/2013 17:23
EFF Posts: 6391
|
זו שיטת אידוי ביתית, נוחה וקלה, שנעשית בתנור בחום גבוה. הנוזלים מתאדים בחום התנור, והדג והירקות מתבשלים באדים אלה. 4 מנות – כל דג כ- 600 גרם כולל ראש ועצמות חומרים: 4 דגי פורל טריים 1 כוס יין לבן יבש ½ כוס ורמוט לבן יבש 3 בצלצלי אשלוט, קלופים וקצוצים (או החלק הלבן של בצלים ירוקים) 1 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות 1 גבעול סלרי קצוץ 2 גבעולי טימין 2 כפות שמן זית, או חמאה מומסת מלח, פלפל שחור טחון טרי שמים את הדגים בכלי חסין חום שיכיל אותם בנוחיות. מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית. מכסים בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור בחום גבוה (220 מעלות צלזיוס) ואופים 12-15 דקות. מוציאים ומגישים מיד
|