16/06/2013 14:27
bobi Posts: 69
|
1/2 קילו פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות 4 בצלי שאלוט קצוצים מאדים בסיר עם 10 גרם חמאה מוסיפים את הפטריות, מאדים 5 דק מוסיפים 4 שיניי שום כתושות מכינים זר של עישבי תיבול ( כרישה+מרווה+פטרוזיליה+תימין) קושרים ביחד לזר מוסיפים לסיר את העישבי תיבול מוסיפים כוס וחצי ציר עוף ( אפשר לעשות ממים חמים ואבקת מרק) מטבלים במלח פלפל אחרי 10 דק מוסיפים כוס שמנת לבישול % 15 מבשלים עוד 2 דק מוציאים את זר התבלינים טוחנים את המרק בבלנדר סטיק במחבת לחוד: קוצצים 20 0גרם פטריות יער ( החומות) פרוסות ו2 כפות פטרוזיליה קצוצה מקפיצים במחבת וכשמגישים את המרק מניחים מעל המרק באמצע המתערובת שהקפצתם במחבת בתיאבון
|