17/09/2010 16:53
שאפתנית Posts: 8392
|
מאחר שכבר קיבלת את כל העצות הטובות והמועילות מכולן נשאר לי רק לאחל לך שתצליחי ליישמן ושהשנה תהיה קלה עבורך בשילוב בין עבודה ובית. גמר חתימה טובה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 12:39
קרולין Posts: 6651
|
ליאת יקרה, אכן התהליךךךך לא קל, אבל בעזרת תיכנון יהיה לך יותר א פ ש ר י.
בטוחה שאחרי החגים כולנו נחזור לשגרה שלנו ולמסלול.
מאחלת לך ליוני ולשיר המקסימה שנה טובה ומאושרת, הצלחה בכל וגמר חתימה טובה.
צום קל ונעים.
נשיקות קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 12:12
1103 Posts: 5022
|
ליאת יקרה הרצוני להצטרף לדברים שנכתבו פה,
ולחזק את ידיך.כאשר אנו מתכננים בפרט בנושא האוכל,
אין סיכוי שנמעד ונהיה מתוסכלים.אם תיישמי את העצות
הנבונות והנכונות שניתנו לך כאן,הרווח יהיה כולו שלך,
והחיים יחייכו אליך.
גמר חתימה טובה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 11:57
אשירה Posts: 4292
|
ליאת יקרה יש לנו תקופות של התרופפות המשמעת העצמית שלנו, שגם ככה היא לא מי יודע מה, בתקופות כאלה היא נעלמת לגמרי.
בטוח אין עצה שאני אתן לך ואת לא יודעת אותה לבד, אבל אולי בכל זאת מה שיכול לעזור כדי לחזור למסגרת זו התארגנות והכנת דברים מראש ולא להשאיר את הכנת האוכל לרגע האחרון כי זה מתכון לנפילות
מאחלת לך המון בהצלחה
וגמר חתימה טובה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 07:00
dany Posts: 19819
|
סוד ההצלחה הוא התכנון!!!!! לנו אסור להיות ספונטניים באוכל.... כי בספונטניות אנחנו , לדאבוני, תמיד נבחר בדברים שלא מתאימים לנו......... אז מירי ודובונית כבר ענו לך כל יפה אז רק אוסיף המון הצלחה....... גמר חתימה טובה ושתהיה שנה של הגשמה ורזון. נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 03:01
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לא קל אך אפשרי אנו מתכננים מראש רשימה של מה נאכל השבוע ומשתדלים לקנות ולהכין מבעוד מועד כמובן שהחיים דינמיים אך נצמדים כמה שניתן והכי חשוב לא להפר בלי פחמימות מחמש אנו איתך אל ייאוש ובאהבה עצמית את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 23:26
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאת יקרה זה מאד טבעי שקשה לחזור לשיגרה אחרי חופש. אני מציעה להתארגן בבישול לכמה ימים. כשיש אוכל מוכן יותר קל. סנדביצים להכין מהלילה וירקות חתוכים בקופסה. ואם אין ברירה לקנות גבינה או יוגורט ולאכול עם ירק. רק להיזהר מאד מהפחמימות. פשוט לתכנן. כמו שלא תשאירי את ביתך ללא אוכל מסודר, כך תנהגי בכם המבוגרים. גמר חתימה טובה לך וליוני היקרים נשיקות למתוקה שלכם אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 22:37
ליאת של יוני Posts: 189
|
חלקכם יודעים שהשנה אני מלמדת בכפר סבא. לא קל, מאתגר אין ספק שמכל שינוי אני לומדת לקחת את הטוב שבו, אך החזרה לשגרה קשה לי. השבוע ממש לא היה לי כוח להשקיע ולתכנן מה לאכול. אם לא יוני אז גם אוכל לבית הספר לא היה לי. מידי בוקר אני אוכלת לחמניה קטנה (חצי לחמניה ארוכה) בדרך לבית הספר ואת החצי השני אני אוכלת בחזרה לרוב עם גמבה. אבל עדין בשלוש מורעבת והשבוע פשוט עצרתי פעם והתגריתי וקניתי עלי גפן בערב אכלנו שוארמה. עוד ערב השבוע ב- 22:00 בלילה אחרי שחזרתי מאסיפת ההורים לקחתי מארומה סלט טונה אך לא וותרתי על רוטב ותוספת לחם. אם חושבים על זה אין פלא שעליתי קילו וחצי. ואני מאוד מאוכזת מעצמי. גם ביום רביעי לא התביישתי ונכנסתי לקנות חבילת גלידה. השבוע זה היה שבוע האוכל בחוץ, אין ספק שללא קשר לקלוריות אני מתגעגעת לאוכל של בית ולא אחזור על זה שוב. לי קשה מאוד לחזור לשגרה ואני מקווה שאתעשת בזמן. מצפה לשמוע המלצות טיפים איך ניתן להתארגן על האוכל בצורה יעילה כמה שפחות זמן אך מצד שני מגוון וטעים. סליחה על האורך, גמר חתימה טובה, ושנה של סיפוקים, ליאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|