19/09/2010 07:08
dany Posts: 19819
|
שוב המון המון תודות בנות על הפירגון וחימום הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2010 01:35
tutit Posts: 2431
|
מצטרפת ומחזקת את דבריכן דני את מקסימה כיף לקרוא את דברייך שנמשיך להתכתב בפרגון ואהבה כזאת נשיקה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 15:06
אכן דני, מאז שיש תמונות גם אני חשה קרבה עזה לחברי הפורום, וצורך לקרוא, לשתל ולחוות יחד. מאחלת לך ולכולנו מעומק לבי שנה טובה ומבורכת וכמובן - גמר חתימה טובה. שלך, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 14:15
אסתי ברוך Posts: 1317
|
דני יקרה חתימה טובה אור וברכה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 12:48
קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, אכן אנחנו כבר ממש מ ש פ ח ה אחת גדולה תומכת ואוהבת.
תודה לך על כל הנתינה שלך כאן בפורום לכולנו....
שתהיה לך וכל בני ביתך שנה טובה , מאושרת ומוצלחת.
גמר חתימה טובה.
נשיקותתת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 09:02
אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה הכל כבר נאמר כאן ואת היא זאת שמצליחה לאמר את הדברים הכי יפה, הכי נכון והכי במקום, אז אני רק רוצה להוסיף איחולי גמר חתימה טובה, ושהשנה החדשה תביא לך אושר ושלווה,
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 07:19
1103 Posts: 5022
|
דני אהובה דבריך יוצאים מתוך ליבך ונכנסים אל ליבנו. האהבה והפירגון מחברים בין כולנו, פיזית אנחנו רחוקים,אך נפשית אין תחושה טובה ואוהבת יותר, גם במשפחות הטובות ביותר,לעיתים המרחקים הם עצומים אך הקשר הנפשי חזק, החוט המקשר בינינו היא מירי הדגולה זכינו לחסות בצילה ולינוק מחוכמתה ותבונתה. זר לא יבין זאת. באהבה רבה
גמר חתימה טובה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 07:12
|
נינוש יקרה בפעם הבאה את מוזמנת לעשות גם עצירה אצלי..... לא צריך הזמנה מיוחדת גמר חתימה טובה באהבה דני נינוש כתב:
דני יקרה כל כך צודקת, הייתי 3 ימים בצפון, במושב מנות ובחד נס (לילה כחד בכל מקום) ועברתי לא רחוק מטבעון, ותכף עליתם לי בראש, את ודפי ואפילו יעל שגרה לא רחוק איך דרך הפורום הזה , אנחנו מרגישות כל כך קרובות ומכירות מבלי להתראות אז בהזדמנות זאת גמר חתימה טובה וצום קל ממני נינה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 07:10
|
תודה אהובה זה לא היה קורה בלעדיכן אתן מוציאות את הטוב שבי החוצה גמר חתימה טובה שם בסין הרחוקה המון נשיקות ומחכים לשמוע.............. דני לביאה כתב:
דני יקרה אמנם אני לא רצה למחשב... אבל אני מצטרפת לכל מה שכתבת ושולחת לך משנגחאי הרחוקה עוד שק של אהבה... את אישה כל כך מיוחדת ואנו זכינו וזוכים להתקשט ביופייך שתמשיכי לכתוב ולכתוב ולכתוב ולכתוב ולהעניק לנו כל כך הרבה אנרגיות חיוביות ומזינות חתימה טובה באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 06:58
נינוש Posts: 1442
|
דני יקרה כל כך צודקת, הייתי 3 ימים בצפון, במושב מנות ובחד נס (לילה כחד בכל מקום) ועברתי לא רחוק מטבעון, ותכף עליתם לי בראש, את ודפי ואפילו יעל שגרה לא רחוק איך דרך הפורום הזה , אנחנו מרגישות כל כך קרובות ומכירות מבלי להתראות אז בהזדמנות זאת גמר חתימה טובה וצום קל ממני נינה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 04:46
לביאה Posts: 402
|
דני יקרה אמנם אני לא רצה למחשב... אבל אני מצטרפת לכל מה שכתבת ושולחת לך משנגחאי הרחוקה עוד שק של אהבה... את אישה כל כך מיוחדת ואנו זכינו וזוכים להתקשט ביופייך שתמשיכי לכתוב ולכתוב ולכתוב ולכתוב ולהעניק לנו כל כך הרבה אנרגיות חיוביות ומזינות חתימה טובה באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 02:49
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטרפת מחזקת אכן מקום נפלא ותודה דני על נתינתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 14:22
שאפתנית Posts: 8392
|
מחזקת את דבריכן ומתחזקת מכן. שתהיה לנו שנה טובה ומוצלחת עם בשורות טובות ורק שמחות. בהצלחה בכל אשר נחפוץ. ושהפורום הזה ימשיך ללבלב ולפרוח עם כל האנשים המדהימים שלוקחים בו חלק. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 13:46
דפי Posts: 1126
|
דני , אכן זר לא יבין את הקשר בינינו ואת הקשר שיש לנו עם מירי. העיקר שלנו יש אחת ת השנייה . דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 13:00
EFF Posts: 6397
|
דני יקרה, כל מה שכתבת, כל מה שאת מרגישה - עובר אלינו דרך הכתיבה המהממת שלך...אהבה ונתינה זו מילת המפתח שמובילה את כולנו,בראשותה של מירי בדרך החיים..הלואי וימשיך כך, אמן ואמן..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 12:10
|
מהבוקר אני קוראת וכותבת ומרגישה שאפילו אנחנו שכל כך אוהבות בדרך כלל, משהו באוויר גורם לנו להיות עוד יותר....... אם בכלל אפשר... כנראה שמעמד יום הכיפורים עושה את זה..... תחושה בלב של התרגשות.... ועומס רגשות..... אז פשוט רוצה לומר לכן שאני אוהבת אתכן על המקום הנהדר הזה שיש לי איתכן, מקום שנותן לי המון עוצמה וכוח ותחושה של שייכות..... אדירההההההההההההההה בעלי לא מבין מה אני רצה כל הזמן למחשב...... ושוב זר פשוט לא יבין מה פה קורה.... זה ממש לא מהעולם הזה... שוב איחולי גמר חתימה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםם הרבה אושר ושמחה בשנה הזו שכבר כאן. התגשמות חלומות. שיהיה פחות כאב. הרבה הרבה בריאות. וכל אשר תבקשו לו יהי. ותודה תודה למירי שבזכותה יש לנו את המקום הזה הנפלא... כנראה שמשמיים שלחו אותה אלינו.... מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|