הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיעור, ועוד שיעור ועוד שיעור בחיים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/09/2010 08:59

dany
dany
קרן שמש שלי
גם אני הייתי רוצה לחבק אותךupset
אולי זה עוד יקרה יום אחד.............
נשיקה גדולה
דני
קרנושה כתב:
dany כתב:
קרונשה מתוקהsmile
מקווה שהימים שעברו קצת שיפרו את מצב רוחך ואת כוחותיך..........
המון נשיקות לחיזוק ולעידוד
אוהבת דני

דנוש, איזה מדהימה שאת!
תודה לך על הדאגה ..וואו במקרה נכנסתי לראות מה התחדש פה ו-וואלה חידשת. ריגשת. אני בהחלט יותר טוב,
חזרתי גם מהופעה נפלאה של להקה מקסימה שעליה אמליץ בחום בפוסט חדש לכולם. אני יותר רגועה, אני מחוזקת ומתחזקת מיום ליום,
כל החיים הם גלגל של התמודדות ואתה חייב להיות אמיץ ולעמוד מול הקשיים כי אחכ הכל מתגמד. החשוב ביותר באמת הוא לשמור על החיוך
ולא לאבד את הצפון, לתת לגשם לרדת כי אחכ באה השמש. נשיקות אהובה ותודה ענקית על הדאגה שלך! זה לא מובן לי מאליו.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 01:48

קרנושה
קרנושה
דפי כתב:
קרנושה יקרה
את מוכיחה שלמרות הקשיים את חזקה ומתמודדת.
תתרכזי בתוכנית של מירי ותראי שעם הירידה יבואו גם כל הדברים האחרים שאת חולמת עליהם.
חיבוק גדול דפי.

דפי..תגידי יפתי, יש לנו ברירה? מוכרחים להתמודד, חייבים לעמוד מול הקשיים ולסלק אותם כי זהו תבשיל החיים...וכל חוויה כזו מחזקת, עוטפת אותך ומלווה אותך לבאות עם המון כח ונחישות. אז כן, כנראה שגמני מסתובבת למרות הקשיים והכל, תודה על המחמאה העצומה הזו כי אני שוכחת את עצמי לפעמים בין ים הדברים שאני חווה ביום יום כמו כולנו. תודה על העצות הכל כך נכונות..וכל הדברים יגיעו אני לא מודאגת. שנה נפלאה וקסומה לך יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 01:45

קרנושה
קרנושה
שאפתנית כתב:
קרנושה יקרה, תגובתך מחממת את הלב. אני לא יודעת אם ניפגש אי פעם אצל מירי כי אני רשומה דרך האינטרנט. לעיתים רחוקות אני נותנת קפיצה לביקור קטן אצל מירי כדי לקבל חיבוק וחיזוק וגם כשזה קורה אז זה בימי רביעי בבוקר ברח' קפלן בתל אביב כי זה הכי קרוב לעבודה. אז אני נותנת קפיצה של רבע שעה לפגוש את המלאכית שלי להתמלא באנרגיה טובה ושוב חוזרת לעבודה.
את בטח לא מגיעה למפגש הזה נכון? שאפתנית

את מוזמנת לבוא לקחת חיבוק ענקי גם ממני. חברות שלי אומרות שייש לי חיבוק של דובי אז את יכולה בכיף לבוא. גמני מחבקת ומתחבקת עם מירוש
על בסיס שבועי ואני יודעת כמה זה חסר לפעמים שאת מרגישה במשבר-בדיוק אצלה אני מתיצבת. בכל אופן תקפצי פעם ללוינסקי, מאד כיף לנו ותמיד שמחים לראות עוד פרצופים מתוקים של אנשים נפלאים. אני לא מגיעה לימיי רביעי כי אני עובדת בשעות האלו אבל מי יודע..לחיי ההפתעות יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 01:43

קרנושה
קרנושה
dany כתב:
קרונשה מתוקהsmile
אוהבת דני

דנוש, איזה מדהימה שאת!
תודה לך על הדאגה ..וואו במקרה נכנסתי לראות מה התחדש פה ו-וואלה חידשת. ריגשת. אני בהחלט יותר טוב,
חזרתי גם מהופעה נפלאה של להקה מקסימה שעליה אמליץ בחום בפוסט חדש לכולם. אני יותר רגועה, אני מחוזקת ומתחזקת מיום ליום,
כל החיים הם גלגל של התמודדות ואתה חייב להיות אמיץ ולעמוד מול הקשיים כי אחכ הכל מתגמד. החשוב ביותר באמת הוא לשמור על החיוך
ולא לאבד את הצפון, לתת לגשם לרדת כי אחכ באה השמש. נשיקות אהובה ותודה ענקית על הדאגה שלך! זה לא מובן לי מאליו.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2010 20:19

דפי
דפי
קרנושה יקרה
את מוכיחה שלמרות הקשיים את חזקה ומתמודדת.
תתרכזי בתוכנית של מירי ותראי שעם הירידה יבואו גם כל הדברים האחרים שאת חולמת עליהם.
חיבוק גדול דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2010 14:54

שאפתנית
שאפתנית
קרנושה יקרה, תגובתך מחממת את הלב. אני לא יודעת אם ניפגש אי פעם אצל מירי כי אני רשומה דרך האינטרנט. לעיתים רחוקות אני נותנת קפיצה לביקור קטן אצל מירי כדי לקבל חיבוק וחיזוק וגם כשזה קורה אז זה בימי רביעי בבוקר ברח' קפלן בתל אביב כי זה הכי קרוב לעבודה. אז אני נותנת קפיצה של רבע שעה לפגוש את המלאכית שלי להתמלא באנרגיה טובה ושוב חוזרת לעבודה.
את בטח לא מגיעה למפגש הזה נכון? שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2010 07:22

dany
dany
קרונשה מתוקהsmile
אוהבת דני
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2010 14:08

קרנושה
קרנושה
דובונית אכפת לי כתב:
רשמו הכל אז עם חיוך לשנה חדשה טובה יותר בהצלחה

תודה יפתי!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2010 14:07

קרנושה
קרנושה
יעלי כתב:
קרן יקרה,
בעוד שנה כשתסתכלי על הכל מפרספקטיבה, תווכחי שמה שקבלת ולקחת לשארית חייך מן התקופה הקשה, הוא עצום לעומת הקשיים אותם את חווה כרגע.
קחי נשימה עמוקה, תהני מהבית החדש שלך, בית חדש בסופו של תהליך זה תמיד כייף ומרגש.
שנה נפלאה לך.

יעלי,
אני מבינה שאת חדשה בפורום כי טרם יצא לי לכתוב לך-אבל כל המרבה הרי זה משובח, ולצד מירי קורים לי הדברים הכי טובים-עובדה,
קיבלתי תגובה חמה ממך ואין לי מושג מי את. אז תודה לך על מי שהנך, על התיחסותך, את צודקת בכל מה שרשמת ואני בהחלט
יודעת שבשורה התחתונה בסוף מאד שמחים עם כל מה שכרוך בבית חדש, גם אם יש דברים שמורטים עצבים-בסוף מגיע השקט והנחלה..
אני באמת בן אדם חזק אבל זו היתה שנה מורטת עצבים ומרגיזה ומעצבנת והכל. אבל אני לומדת לשים גבולות כי זה בא על חשבון הנשמה
ושם אין חוכמות והחולי מגיע אז צריך לנשום עמוק כמו שאמרת, אחרי הבכי (הגשם) יוצאת השמש (קרן-אנוכי) עם חיוך גדול וחיבוק גדול בשבילך.
תודה ושנה מהממת, נשיקות ותכתבי עוד! קרן.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2010 14:03

קרנושה
קרנושה
רעותה כתב:
קרנושה ,

כל הכבוד לך ובאשר לתשישות מבינה אותך , גם אני בסרט הזה של קבלני בניה ,

אני מאחלת לך שנה טובה ותהני מהישגייך.

את כל השאר תשיגי בהמשך , אני בטוחה.

רעותה

רעותה יקירתי!
הכל יצליח בעזרת השם, הכל יעבוד, רק עם התמדה, הבנה ונחישות...נכון?
גם אני מאחלת לך שנה נפלאה, שנעבור הכל בשלום ושנקבל את השנה עם המון סבלנות, הבנה, אפילו שזה מתיש,
אפילו שלא תמיד יוצא מה שרצינו-העיקר והכי חשוב שנהיה בריאים כי לזה אין תחליף. ואם הנשמה כואבת, היא משפיעה בקשר
ישיר על הגוף וחבל. אז נרים את הראש, לשנה של הצלחה, שמחה, אהבה ורק דברים טובים לחיינו כמו שמירי אמרה-לבקש מכל הלב.
כי מי שמבקש, חולם, שואף ורוצה בכל מאודו-מקבל. ואני לא באה מבית דתי אבל אני מאמינה בזה. ומאמינה באנשים כמוך. נשיקות ושנה קסומה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2010 13:58

קרנושה
קרנושה
שאפתנית כתב:
קרנושה, תראי בכמה אהבה ואכפתיות את מוקפת. אין משהו שמחמם את הלב יותר מזה. עם כל האהבה שאת מקבלת כאן אני בטוחה שהקשיים מתגמדים ונכנסים לפרופורציה.
הכל יעבור בסוף ואנחנו עדיין נישאר כאן איתך וזה מה שחשוב. מאחלת לך הצלחה ואופטימיות - הכל עובר בסוף.
שאפתנית

שאפתנית מהממת, תודה רבה על ההתיחסות שלך יקירתי. אלו לא דברים מובנים מאליהם-אנחנו בני אנוש ואת יודעת
מה הכי יפה? (שטרם נפגשנו) אז בואי נעשה את זה אצל מירוש המלכה? תבואי...מבטיחה לשמור לך מקום לידי. תשאלי את מירי
שכל שבוע אני מנסה להושיב את כל מי שאני אוהבת לידי ומתחילה לתפוס מקומות עוד לפני שהגעתיsmile נשיקות ותודה על הכל!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2010 13:56

קרנושה
קרנושה
נינוש כתב:
קרנושה יקרה
התגעגעעעעעעעעעעעעעעעענו אליך
היית חסרה לנו
מקווה שבמהרה כל הצרות יהיו מאחורייך
והדאגה היחידה שלך תהיה המשקל

נינוששששששש! איזה מהממת שאת!
תודה רבה אהובה, אני כאן ואשתדל להיות הרבה יותר..בין הלחץ הזה ללחץ הזה,
אין מה לעשות-ככה זה בחיים, פעם עליות ופעם מורדות אבל החיים חזקים מהכל, נכון?
והמשקל צריך לרדת גם..בקיצור, לא משעמם וטוב שכך. נשיקות יפתי אני שמחה לקרוא אותך..
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2010 13:54

קרנושה
קרנושה
miribelkin כתב:
קרנושה היפה, את הרי מאד מאד חזקה. ומי כמוך יודעת שאחרי משבר באה צמיחה. ולא הכל רע. יש לך את יופייך וחכמתך וטוב ליבך. מוקפת אהבה והערצה מכל עבר . גם שלי... וזה שאין גבר כרגע הוא עוד יגיע. רק שיהיה המתאים והאמיתי. וכמה נשים את מכירה שרכשו לעצמן דירה בלי עזרה ועברו וסידרו הכל לבד..... ווס בעבודה שאת אוהבת שמעריץ אותך ונותן לך יד חופשית. וגם בדיאטה את מתמידה ולפחות לא עולה.... ובקיצור הטוב עולה בהרבה על הרע.. אז שנה טובה ונפלאה חיוך גדול
כי החיים יפים וקטן עלייך חור בקיר. להתראות ביום שלישי אוהבת מאד מירי

מירוש אהובה שלי.
אני כל כך אוהבת אותך שאין מילים שיכולות להביע זאת בכלל, אין שום מעשה ואין שום דבר שיכול להסביר את כמות,
ההערכה וההערצה שייש לי כלפייך! ריגשת אותי בכל מילה שלך, דמעות גדולות של התרגשות, שמחה ואושר עומדות לי בגרון
עכשיו כשקראתי את כל מה שכתבת לי. תודה אהובתי. תודה גדולה. ונכון, את צודקת זה רק חור בקיר אחרי הכל, ואת הבריאות שלנו
אין שום דבר שיתקן..ואני יודעת שאני צריכה לשחרר כי אחכ הכל עובר! החיוך חזר ומחר כמובן אני מתיצבת אצלך בלשכה!

אוהבת, מחבקת ושולחת נשיקות עד מחר!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2010 06:53

שאפתנית
שאפתנית
קרנושה, תראי בכמה אהבה ואכפתיות את מוקפת. אין משהו שמחמם את הלב יותר מזה. עם כל האהבה שאת מקבלת כאן אני בטוחה שהקשיים מתגמדים ונכנסים לפרופורציה.
הכל יעבור בסוף ואנחנו עדיין נישאר כאן איתך וזה מה שחשוב. מאחלת לך הצלחה ואופטימיות - הכל עובר בסוף.
שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 23:44

יעלי
יעלי
קרן יקרה,
בעוד שנה כשתסתכלי על הכל מפרספקטיבה, תווכחי שמה שקבלת ולקחת לשארית חייך מן התקופה הקשה, הוא עצום לעומת הקשיים אותם את חווה כרגע.
קחי נשימה עמוקה, תהני מהבית החדש שלך, בית חדש בסופו של תהליך זה תמיד כייף ומרגש.
שנה נפלאה לך.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 21:06

רעותה
רעותה
קרנושה ,

כל הכבוד לך ובאשר לתשישות מבינה אותך , גם אני בסרט הזה של קבלני בניה ,

אני מאחלת לך שנה טובה ותהני מהישגייך.

את כל השאר תשיגי בהמשך , אני בטוחה.

רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 20:25

נינוש
נינוש
קרנושה יקרה
התגעגעעעעעעעעעעעעעעעענו אליך
היית חסרה לנו
מקווה שבמהרה כל הצרות יהיו מאחורייך
והדאגה היחידה שלך תהיה המשקל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 17:26

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה היפה, את הרי מאד מאד חזקה. ומי כמוך יודעת שאחרי משבר באה צמיחה. ולא הכל רע. יש לך את יופייך וחכמתך וטוב ליבך. מוקפת אהבה והערצה מכל עבר . גם שלי... וזה שאין גבר כרגע הוא עוד יגיע. רק שיהיה המתאים והאמיתי. וכמה נשים את מכירה שרכשו לעצמן דירה בלי עזרה ועברו וסידרו הכל לבד..... ווס בעבודה שאת אוהבת שמעריץ אותך ונותן לך יד חופשית. וגם בדיאטה את מתמידה ולפחות לא עולה.... ובקיצור הטוב עולה בהרבה על הרע.. אז שנה טובה ונפלאה חיוך גדול
כי החיים יפים וקטן עלייך חור בקיר. להתראות ביום שלישי אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 13:56

קרנושה
קרנושה
תודה רבה לכולם!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 02:43

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
רשמו הכל אז עם חיוך לשנה חדשה טובה יותר בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיעור, ועוד שיעור ועוד שיעור בחיים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!