16/09/2010 11:19
שאפתנית Posts: 8392
|
קרן יקרה קחי נשימה עמוקה, את תראי שלאט לאט דברים יסתדרו והכל יחזור למקומו בשלום. לפחות את יודעת מה גורם לנזילה, נכון שזו עבודה רבה אבל לפחות יש התחלה כך שהטיפול יותר יעיל קצר וקל. לעמוד חודש על המקום בשקילה כשאת כל כך עסוקה וטרודה זה מצוין ויפה מאוד. אל תשכחי שזמן ומקום אחר היית כבר מזמן מעלה כמה ק"ג טובים וזה בהחלט לא קרה ותחמיאי לעצמך על זה. אני מאחלת לך שהשנה החדשה תביא עימה בשורות טובות, הצלחה, נחת, אהבה ושלווה. שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 11:00
קרנושה Posts: 3420
|
מיכל שרון כתב:
קרנושה מתוקה, אני לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל.. מההתפעלות שלי על האומץ שיש ברכישת בית לבד.. כרווקה.. בישראל של היום. מההערצה שלי לעמידה שלך בכל ענייני השיפוצים לבדך, מול גברים שוביניסטים בלי גבר לידך שיסתום להם את הפה.
יש כל כך הרבה דברים שעולים לי בראש עכשיו.. ואני ממש ממש גאה בך שאת לא עוצרת באדום, לא מקבלת לא בתשובה, לא נכנעת לתכתיבי החברה, לא מקבלת את המציאות בלי לתת לה פייט.. זה מאוד מאוד מרשים ואני באמת מורידה בפנייך את הכובע על ההתמודדות שלך עם כל הטירוף הזה.
יקירתי שתהיה לך שנה טובה ומתוקה כמוך, גמר חתימה טובה והמון המון בהצלחה עם האתגרים שעוד ניצבים הפנייך. נשיקות וחיבוקים, מיכל.
מיכלי יקרה שלי! המון זמן לא ראיתיך-תרתי משמע..אבל תודה לאל שעוד כאן אני מצליחה.. ותודה לך על כל מילה, חיממת את ליבי וריגשת. גם ככה כל היום הדמעות עומדות לי בעיניים..אבל דמעות של ידיעה עמוקה שלאחרים אכפת, שלך אכפת וזה המון בשבילי. תודה יפתי. זה כל כך מדויק - כי באמת אין גבר בתמונה ולבד עם המון התמודדות השנה סחבתי ועודני סוחבת קשיים מתוך מקום לבד לחלוטין. אבל למדתי המון על אלומיניום, אינסטלציה ומה שאת לא רוצה, זה סוג של רווח לצד הפסד. אז לא יכולה להגיד שלא החכמתי אבל דברים קורים ועוד יקרו רק שאפשר לבקש (כמו שמירי אמרה לנו השבוע בהרצאה המדהימה שלה) לבקש חזק ומכל הלב שרק דברים טובים יבואו השנה, לפתוח את הדלת של הלב והיקום לצרורות של טוב ומתיקות. ובאותה הנשימה, אני רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם, שתהיה לך שנה מלאת דבש כמוך ונשיקות חמות ממני. אוהבת אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:55
|
אסתי ברוך כתב:
יו מאיפה בדיוק אקח זמן לקרא את זה יפתי הזמן מוגבל והמלאכה מרובה יאלה חתימה טובה יפתי
חתימה מהממת לאישה כל כך מיוחדת! אוהבת אותך, חתימה טובה וצום קל יפתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:53
|
dany כתב:
קרנושה יקרה לעיתים מישהו מעמיד אותנו במבחן בן אדם דתי חושב שזה בורא עולם ואנשים לא דתיים חושבים על גורמים אחרים.... פועל יוצא שאנחנו צריכים להתמודד עם מצבים ולצאת מהם חזקים יותר, טובים יותר, וללמוד את הלקח על מנת לנהל את חיינו אחרת....... אז השנה הזו היתה לך קשה ומלאת לימוד ואני יודעת כי את בחורה חזקה ואת לומדת את הדברים על הדרך הטובה ביותר... אין לי ספק בכך שאת יוצאת מחוזקת מכל המבחנים שנערמים על דרכך. לאט לאט תצאי מכל הבעיות ויום אחד אני מקווה לא רחוק תעמדי ותצחקי........ כל הכבוד על העמידה במקום . זה לא דבר של מה בכך שבכל הסאגה שאת עוברת לא לרוץ להתנחם באוכל....... אם לא היית באה למירי אני מניחה(מניסיון אישי) שהיית עולה ועוד איך במשקל... אז לפחות על דבר זה את יכולה להתנחם... ולטפוח לעצמך על השכם ולא "לאכול את הלב"....... יקירתי חזקי ואמצי, ימים אלו יעברו.... ואני מאחלת לך שנה טובה יותר , מאושרת יותר, רזה יותר, ומהנה יותר... ומקווה שתהני מאד מאד מביתך החדש.. איחולי גמר חתימה טובה. הצלחה והמון אהבה דני
דנוש אהובתי..תודה לך על כל מילה שלך. זה לא מובן לי מאליו! מאחלת גם לך שנה נפלאה יותר, מאושרת יותר, שנה של צמיחה וכל מה הנפש רק מבקשת ורוצה, אכן יהיו ימים טובים יותר ומזל גדול שייש לנו את מירי שלנו. אין עליה ואפילו אני מרגישה שאני מאכזבת אותה אבל קשה לי ובאמת אני מודעת לזה שאני על המקום ולא עולה שזה המון. אני יודעת להעריך דברים ולא מסתכלת על כלום כמובן מאליו, כי בדקה קטנה הכל יכול להשתנות. אז תודה לך יקירתי, ריגשת אותי בהתיחסות שלך לכל מה שכתבתי. שולחת חיבוק ומאחלת ים של טוב ממני אלייך בחזרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:51
מיכל שרון Posts: 1318
|
קרנושה מתוקה, אני לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל.. מההתפעלות שלי על האומץ שיש ברכישת בית לבד.. כרווקה.. בישראל של היום. מההערצה שלי לעמידה שלך בכל ענייני השיפוצים לבדך, מול גברים שוביניסטים בלי גבר לידך שיסתום להם את הפה.
יש כל כך הרבה דברים שעולים לי בראש עכשיו.. ואני ממש ממש גאה בך שאת לא עוצרת באדום, לא מקבלת לא בתשובה, לא נכנעת לתכתיבי החברה, לא מקבלת את המציאות בלי לתת לה פייט.. זה מאוד מאוד מרשים ואני באמת מורידה בפנייך את הכובע על ההתמודדות שלך עם כל הטירוף הזה.
יקירתי שתהיה לך שנה טובה ומתוקה כמוך, גמר חתימה טובה והמון המון בהצלחה עם האתגרים שעוד ניצבים הפנייך. נשיקות וחיבוקים, מיכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:43
אסתי ברוך Posts: 1317
|
יו מאיפה בדיוק אקח זמן לקרא את זה יפתי הזמן מוגבל והמלאכה מרובה יאלה חתימה טובה יפתי
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:36
dany Posts: 19819
|
קרנושה יקרה לעיתים מישהו מעמיד אותנו במבחן בן אדם דתי חושב שזה בורא עולם ואנשים לא דתיים חושבים על גורמים אחרים.... פועל יוצא שאנחנו צריכים להתמודד עם מצבים ולצאת מהם חזקים יותר, טובים יותר, וללמוד את הלקח על מנת לנהל את חיינו אחרת....... אז השנה הזו היתה לך קשה ומלאת לימוד ואני יודעת כי את בחורה חזקה ואת לומדת את הדברים על הדרך הטובה ביותר... אין לי ספק בכך שאת יוצאת מחוזקת מכל המבחנים שנערמים על דרכך. לאט לאט תצאי מכל הבעיות ויום אחד אני מקווה לא רחוק תעמדי ותצחקי........ כל הכבוד על העמידה במקום . זה לא דבר של מה בכך שבכל הסאגה שאת עוברת לא לרוץ להתנחם באוכל....... אם לא היית באה למירי אני מניחה(מניסיון אישי) שהיית עולה ועוד איך במשקל... אז לפחות על דבר זה את יכולה להתנחם... ולטפוח לעצמך על השכם ולא "לאכול את הלב"....... יקירתי חזקי ואמצי, ימים אלו יעברו.... ואני מאחלת לך שנה טובה יותר , מאושרת יותר, רזה יותר, ומהנה יותר... ומקווה שתהני מאד מאד מביתך החדש.. איחולי גמר חתימה טובה. הצלחה והמון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:00
|
מייקי כתב:
קרנושה יקרה ...........עוד רגע יום כיפור אז עכשיו זמן לבקש מאלוהים שהשנה ייכנסו לביתך ולליבך רק דברים טובים . כנראה השנה שעברה היתה שנה של נקיון מבחינה חומר וכנראה גם מבחינת נפש והנה את מתחילה שנה חדשה בבית חדש מחשב חדש . אני מאחלת לך שנה טובה פוריה ומבורכת . חודש שלם להיות על המקום ולהיות במסגרת של מירי בלקין המהמממת זה בסדר גמור ,הכי חשוב שאת במסגרת נשקלת פוגשת את הבנות /בנים מקבלת חיזוקים בחוג וגם בפורום ואני מאמינה שהשנה הקרובה תספרי לנו על דברים טובים בחייך . שיהיה בשורות טובות אמן
תודה רבה מייקי יקירתי. שנה נפלאה שתהיה לך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 09:55
Bמאיה Posts: 118
|
קרנושה יקרה ...........עוד רגע יום כיפור אז עכשיו זמן לבקש מאלוהים שהשנה ייכנסו לביתך ולליבך רק דברים טובים . כנראה השנה שעברה היתה שנה של נקיון מבחינה חומר וכנראה גם מבחינת נפש והנה את מתחילה שנה חדשה בבית חדש מחשב חדש . אני מאחלת לך שנה טובה פוריה ומבורכת . חודש שלם להיות על המקום ולהיות במסגרת של מירי בלקין המהמממת זה בסדר גמור ,הכי חשוב שאת במסגרת נשקלת פוגשת את הבנות /בנים מקבלת חיזוקים בחוג וגם בפורום ואני מאמינה שהשנה הקרובה תספרי לנו על דברים טובים בחייך . שיהיה בשורות טובות אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 09:39
|
וסליחה אם העמסתי עליכם הבוקר..כאן, לצד מירי המדריכה המדהימה בעולם והחניכים הנפלאים בעולם אפשר להרגיש הכי חופשי לשפוך את הלב, כי יש מי שמבין וקורא ולעיתים גם מזדהה, תומך, מפרגן ואין יותר כיף מאשר לברוח לכאן עם המחשבות. נשיקות חמות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 09:35
|
היי חברים וחברות, אני יודעת שנעדרתי מהפורום תקופה ארוכה ולא כתבתי, קרו וקורים המון שינויים בחיים שלי. מעבר לכך, בזמנו סיפרתי לכם ושיתפתי שעברה עליי שנה מאד קשה בגלל ששיפצתי בית שרכשתי והתגלגלתי לתוך שק חוויות לא קלות לצד עם קבלני, שאינו יודע מתי לעצור ואינו מבין שאנחנו סה"כ בני אדם ולא מכונות של כסף.
בכל אופן, הגיע אלינו מנכ"ל חדש אמריקאי ומקסים אבל הלחץ והדרישות בהתאם... בבית אין לי מחשב, אחרי שסידרתי הכל יפה במקום גיליתי שהמחשב שלי שבק חיים אחרי שנה שעמד לו מכוסה יפה אצל סבתא בבית כי התגוררתי אצלה שנה שלמה עד שהסתיים השיפוץ המעיק. עכשיו אני צריכה לרכוש אחד חדש. בנוסף לכל ים ההוצאות..
אתמול בערב, אמי בישרה לי שהנזילה בתקרת שרותי האורחים בבית נוצרה משום שהחבר'ה של "זדקה" קדחו לי חדר ארונות לעומק, הרבה ממה שצריך, פגעו בצינור ונוצר חור ומשם הנזילה. נזילה חריפה. עכשיו צריך להוציא את כל הבגדים הכל הכל ואת חדר הארונות, להרים את המרצפות ולהבין מה קרה לצינור.
מיותר לציין שאני מצוברחת, מבואסת ושכל הלילה בכיתי והבוקר קמתי עם 2 כדורי עיניים כמו של טניס. אני שופכת את הלב, יודעת שייש דברים הרבה יותר גרועים ושצריך לקחת הכל בפרופורציות אבל זו התקופה העמוסה שלי, השיעור הקשה ביותר בחיי שעברתי וזה שיעור משמעותי. ברור לי שהכל קטן עליי ואני מחוזקת מאד אבל קצת קשה לי לאחרונה להיות אתכם ממש, אני באה למירי וכבר חודש על המקום (לפחות לא עולה) אבל בפנים ממש בוכה.
לצערי, לא יצא לי לברך את כולכם אנשים אהובים שלי. לא יצא לי להגיד שנה טובה, לאחל רק שמחות ורגעים של קסם, בריאות ונפש רגועה..שלוות נפש וכל מה שבו רק נחפוץ. מאחלת חתימה טובה לכולם, שולחת קרני אור, המון אהבה ונשיקות חמות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|