17/09/2010 02:48
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטרפת לבנות מיטב החיזוקים לימים טובים ויפים גמר חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 13:49
דפי Posts: 1126
|
מיכל יקרה טוב שאת חולקת אתנו את רגשותיך. גם אני שולחת לך חיבוק וחיזוק . דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 11:25
שאפתנית Posts: 8392
|
מיכל היקרה, שולחת לך חיזוקים עם חיבוקים ונשיקות לימים הללו שעוברים עליך. גאה בך שאת הנחמה לא מצאת באוכל. תמשיכי להישען עלינו ועל גיתי ולאט לאט תרגישי יותר טוב והכוחות ישובו אליך. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:25
dany Posts: 19819
|
מיכלי מתוקה ליבי איתך בימים הקשים הללו שאת עוברת בגעגועים........ מקווה שעוד מעט הם יעברו ותעודדי ותחזרי אל כוחותיך הפיזיים והנפשיים. אמן!!!!!! שמחה שיכולנו לעזור לך כאן וששאבת עידוד וכוחות ממה שקראת.... ואיזה נהדרת את שלא ברחת את הפחמימות.. כל הכבוד לך!!!!!!!! מאחלת לך ולגיתי היקר גמר חתימה טובה, ושתהיה לך שנה של סליחה עצמית, אהבה עצמית, ותמשיכי להיות נהדרת כפי שאת..... אוהבת מחבקת ומנשקת אותך דני מיכל שרון כתב:
כבר כמה ימים שלא ממש הייתי פעילה.. קוראת כל הזמן, מחוברת אליכן כמו אינפוזיה של מוטיבציה ואנרגיות טובות, רק שהיו לי כמה ימים קשים וירודים ולכן מיעטתי לכתוב ולהשתתף... היום יום ההולדת של אבא שלי.. הוא היה צריך להיות היום בן 51.. כל השבוע אני לא ישנה טוב, לא מצליחה להירדם, מתעוררת ב - 4 לפנות בוקר.. בקיצור הייתי מרוטה ומותשת ועייפה כל הזמן מיום ראשון כבר... וענייני השינה השפיעו על ההליכות, פשוט מהסיבה שלא הצלחתי לקום בבוקר וגיתי ריחם עלי ונתן לי לנסות עוד שעה להחזיר כוחות, בערבים שוב הייתי מעוכה כל כך שלא הצלחתי להקים את עצמי.. וככה נכנסתי למין לופ כזה של עייפות. מה שכן, לא יצאתי להפסקת אכילה, בשארית כוחותיי כל יום עמדתי במשימת האכילה השפויה והמדודה והשקולה, כל הכללים נשמרו באדיקות אז זו לפחות סיבה לשמוח, כי זה לא מובן מאליו.. כי בדר"כ כשאני כל כך עייפה אני כבר מוותרת גם על זה והולכת למצוא את השובע במקומות הכי קלים ולרוב פחמימתיים.. אבל לא הפעם. מקווה שמחר, כשאין לימודים ואין עבודה, לקראת הצום, אני אקום לבוקר חדש, אני אצא שוב לפארק, אשיב קצת כוחות נפשיים בעיקר ואשוב לאיתני. לכולכן רציתי להגיד שכל מה שכתבתן השבוע לגבי הסליחות, לגבי עצמנו והגוף שלנו.. הכל.. ממש נגעתם לליבי, ממש הזדהיתי ואהבתי ונהניתי לקרוא את כל הפוסטים והשרשורים.. באמת שהייתן אי קטן שכולו עשייה חיובית בשבוע העייף הזה שלי. אז תודה לכולכן וגמר חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 09:12
Bמאיה Posts: 118
|
מיכל יקרה קבלי חיבוק גדול . את מקסימה מרתקת הכתיבה שלך גורמת לי פשוט למחנק בגרון ,העידוד האינסופי שלך מרגש כול פעם מחדש . אני מאחלת לך השנה הרבה אושר והצלחה ,וכמובן אייך אפשר בלי שליטה באוכל וכמו שמירי אומרת שהאוכל לא ישלוט בנו .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 08:58
אשירה Posts: 4292
|
מיכל חמודה הייתי רוצה להחזיר לך ולו במעט מהעזרה, התמיכה והכוח שאת בדרך כלל נותנת לנו, זכרי שאנו פה בשבילך בכל מצב,
מקווה שהרגשתך תשתפר במהרה,
ומאחלת לך גמר חתימה טובה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 08:44
מיכל שרון Posts: 1318
|
כבר כמה ימים שלא ממש הייתי פעילה.. קוראת כל הזמן, מחוברת אליכן כמו אינפוזיה של מוטיבציה ואנרגיות טובות, רק שהיו לי כמה ימים קשים וירודים ולכן מיעטתי לכתוב ולהשתתף...
היום יום ההולדת של אבא שלי.. הוא היה צריך להיות היום בן 51.. כל השבוע אני לא ישנה טוב, לא מצליחה להירדם, מתעוררת ב - 4 לפנות בוקר.. בקיצור הייתי מרוטה ומותשת ועייפה כל הזמן מיום ראשון כבר... וענייני השינה השפיעו על ההליכות, פשוט מהסיבה שלא הצלחתי לקום בבוקר וגיתי ריחם עלי ונתן לי לנסות עוד שעה להחזיר כוחות, בערבים שוב הייתי מעוכה כל כך שלא הצלחתי להקים את עצמי.. וככה נכנסתי למין לופ כזה של עייפות. מה שכן, לא יצאתי להפסקת אכילה, בשארית כוחותיי כל יום עמדתי במשימת האכילה השפויה והמדודה והשקולה, כל הכללים נשמרו באדיקות אז זו לפחות סיבה לשמוח, כי זה לא מובן מאליו.. כי בדר"כ כשאני כל כך עייפה אני כבר מוותרת גם על זה והולכת למצוא את השובע במקומות הכי קלים ולרוב פחמימתיים.. אבל לא הפעם.
מקווה שמחר, כשאין לימודים ואין עבודה, לקראת הצום, אני אקום לבוקר חדש, אני אצא שוב לפארק, אשיב קצת כוחות נפשיים בעיקר ואשוב לאיתני.
לכולכן רציתי להגיד שכל מה שכתבתן השבוע לגבי הסליחות, לגבי עצמנו והגוף שלנו.. הכל.. ממש נגעתם לליבי, ממש הזדהיתי ואהבתי ונהניתי לקרוא את כל הפוסטים והשרשורים.. באמת שהייתן אי קטן שכולו עשייה חיובית בשבוע העייף הזה שלי.
אז תודה לכולכן וגמר חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|