17/09/2010 02:58
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד טולי יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 21:20
toly Posts: 898
|
תודה לכל המפרגנות והמאחלות מירי תמיד אומרת שאם רוצים מצליחים ולא רק בדיאטה וזה אכן מוכיח עצמו וכן יש עוד חיים ותחביבים והנאות חוץ מאוכל ובכלל יש לי שבוע של חוויות מיוחדות עם אנשים מרתקים כמו הגברת המדהימה שפגשתי היום בסורוקה בבאר שבע אישה בדואית יפייפיה בתפקיד בכיר מאוד בבית החולים נשואה לבדואי שהוא פרופסור בעל שם בינלטומי בגנטיקה ותלום האימנולוגיה ולמה אני מספרת לכם זאת? כי בהרבה מקרים אנו שמים תגיות מראש על אנשים ושופעים בסטיגמות שגדלנו עליהם כולל בנושא אנשים שמנדמודים ודיאטה אבל ברגע שאנו נפתחים משחררים התנגדויות ודיעות נחרצות על משקלנו וגופנו אזי גם הגיזרה מתחילה להשתנות אז מה שאני מאחלת לנו לקראת הצום הקרב לשחרר לזרום לנקות ולהתנקות לעשות שיעורי בית עם עצמנו ולפתוח דף חדש לגוף חדש חטוב קורן ובריא יותר ואם מירי יכולה אז גם אנחנו חתימה טובה וצום קל לכולנו טל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 13:04
EFF Posts: 6397
|
טולי יקרה, יופי שאת מפנקת את עצמך בדברים חדשים ובאתגרים שאת עומדת בהם בגבורה רבה.... האמת שראיתי אותך אתמול והתפעלתי מגזרתך, אלא שמהרתי לרדת (בעלי חיכה למטה וזה לא מקום כ"כ מתאים לחנייה). באשר להרצאה - מחמם לב ומרומם נפש - זה במילים ספורות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 11:26
שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בוקר טוב, אני בטוחה שהרגשת את האנדרלנין זורם בגופך כשהחלטת ללכת על הגולף במקום על אוכל, הרבה יותר מקורי, שונה ומיוחד מאשר סתם לאכול באיזו מסעדה... כל הכבוד על הירידה היפה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 09:10
אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה ברכות על הירידה היפה, כל הכבוד לך שלא פנית לאוכל כדי לחגוג (מה שקורה לרבים מאיתנו) ומצאת תחליף מקורי ומעניין. גמר חתימה טובה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 05:27
dany Posts: 19819
|
טולי נהדרת מפציעה מידי פעם......... איזה כייף על הירידה!!! כל הכבוד !!סימן שאת עושה דברים נכון!!! וגולף????????? נחמד....... המון ברכות ליום ההולדת אושר שמחה בריאות ורזון.... אמן!!!!!!!!! גמר חתימה טובה מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 20:20
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, גמר חתימה טובה גם לך.
נשיקות
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 19:31
toly Posts: 898
|
הייתה הרצאה מדהימה היום מירי יקרה ובטוחה שנכנסת אפילו לכל אפיקורס בנשמה והשיער שהארכת לך פשוט יפייפה ולא יודעת מדוע ולמה עלה השם והמשחק הזה במחשבתי אך הוא עלה ועוד קילו ירד למרות שלא ציפיתי לכך אהה הנה הקשר לציפיות ולא לכריות אז ללא ציפיות לירידה רק מתוך שאיפה להישאר ולשמור על הקיים בחג באה הפתעה נפלאה ועוד שהיא חלה ביום הולדת אז בכלל נהדר ואני החלטתי היום שאינני חוגגת בארוחה אלא במשהו מקורי יותר ומפנק יותר לגוף ולנפש ולהפתעתי הגמורה מצאתי עצמי במגרש הגולף כן כן אני פריז שנעולם לא ידעה להבקיע כדור לבור פתאום בזירת המקצוענים מה שחשבתי פעם לספורט של עשירים וקשישים משועממים התגלה כאקט מרתק וכלל לא ציפיתי לכך ועוד הפתעות נחמדות שחלו היום שיהיה לכולנו חתימה טובה וצום קל טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|