02/07/2010 16:33
EFF Posts: 6392
|
חומרים: 1 ק"ג בשר טחון(1/2 ק"ג שווארמה+1/2 ק"ג חזה עוף) 1 בצל בינוני 1 תפו"א גדול 4 קישואים קטנים 2 פר' לחם שהושרה במים ונסחט היטב 1 שן שום 1 ביצה פטרוזיליה קצוצה 4 כפות פרורי לחם 2 כפות מיונז קל פפריקה מתוקה מלח, פלפל אופן ההכנה: לקצוץ דק מאוד את הבצל. לגרד דק מאוד את הקישואים ולסחוט למעוך את השן שום לערבב היטב את כל החומריםלעצב קציצות , לטבול אותן בפירורי לחם ולהניחם על תבנית של תנור מכוסה בניר אפיה . למרוח שכבה דקה מאוד של מיוקל . לזרות פפריקה מתוקה . לאפות בתנור מחומם מראש ב – 180 מעלות במשך 45 דקות . הערות : אפשר להוסיף לתערובת 2 כפות קטשופ . במקום מיוקל אפשר להכין תערובת של : 3 כפות קטשופ , 1 כף סוכר חום , ½ כף חרדל .
|