16/05/2013 17:02
EFF Posts: 6391
|
1 קילו פלפלים אדומים בשרניים 1 בצל גדול מספר גבעולי סלרי 2 גזרים שיני שום 100 גר רסק עגבניות טימין 2 כפות שמן זית לטיגון פלפל מלח --------------------------- חותכים את הכל לקוביות לא גדולות. מטגנים את הבצל, הסלרי ,הגזר והשום בשמן הזית. מוסיפים את הפלפלים ונותנים עוד 5 דקות סוסיפים ככוס מים, פלפלמלח, סוגרים את המכסה ומבשלים כשעה. מדי פעם בודקים מה שלום העסק, מערבבים ובאמצע מוסיפים את רסק העגבניות. כאשר הפלפלים רכים מכבים את האש ונותנים לסיר להתקרר טיפה. מצטיידים בבלנדר ידני ומרסקים את תכולת הסיר לרוטב חלק פחות או יותר. נפלא על הפסטה בצורתו הטבעית, בתוב בסיס ל'בולונז' מעניין או כממרח בסנדוויץ עם פטה
|