16/05/2013 13:57
1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
5 פלפלים אדומים וכתומים 3 ביצים 250 גרם גבינה בולגרית או פטה 5% 2 כפות פירורי לחם קל 30 גרם קשקבל/בולגרית/גבינה צהובה, מגוררת פלפל שחור אופן הכנה:
פורסים את הפלפלים לרצועות או לקוביות. מעבירים לקערה, מערבבים עם הביצים, הגבינה הבולגרית/הפטה ופירורי הלחם. מתבלים בפלפל שחור. יוצקים את התערובת לתבנית או לכלים אישיים חסיני אש, מפזרים את הגבינה המגוררת מעל ואופים במשך כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
תודה אפי יקירתי נראה טעים נילי
-- וסרהולץ
|
14/05/2013 00:12
EFF Posts: 6391
|
5 פלפלים אדומים וכתומים 3 ביצים 250 גרם גבינה בולגרית או פטה 5% 2 כפות פירורי לחם קל 30 גרם קשקבל/בולגרית/גבינה צהובה, מגוררת פלפל שחור אופן הכנה:
פורסים את הפלפלים לרצועות או לקוביות. מעבירים לקערה, מערבבים עם הביצים, הגבינה הבולגרית/הפטה ופירורי הלחם. מתבלים בפלפל שחור. יוצקים את התערובת לתבנית או לכלים אישיים חסיני אש, מפזרים את הגבינה המגוררת מעל ואופים במשך כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
|