17/09/2010 02:40
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טרי גאה בך יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 02:39
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה על שיתופך מאחלת לך ירידות והגשמה עצמית בהצלחה בכל ורק בשורות טובות חיוך מהלב כתב:
אני השבוע לפחות לא עליתי. "תיקנתי" את עצמי אחרי החג מיידית כדי שלפחות זה ישמר. נראה לי שהחלטתי בגדול שהשנה זו תהיה שנת הירידה שלי.הקשבתי קשב רב להרצאה שלך מירי. נכון, אני מסיבותי שלי לא צמה ביום כיפורים ויש לי צלקת לא פשוטה בלב שכן הייתי ביום הכיפורים ההוא בשנת 1973 נשואה טריה, אך בעלי שהלך אל הקרב לא חזר. נכון, מאז חלפו 37 שנים, תודה לאל אני מבורכת בבעל נפלא ומשפחה מיוחדת במינה והיום גם חוגגת 3 חודשים להולדת נכדותי (תאומות) ראשונות. על כך אני מודה לבורא עולם כל יום. יום הכיפורים עובר עלי כאחד הימים השקטים שמאפשר לי להיכנס לתוך עצמי אך הצום ואו כל דבר נוסף לא מתאימים לי. הקשבתי לך מירי וכל הכבוד שאת שומרת על מה שגדלת איתו מהבית. בנושא של ציפיות, טוב יש לי רבות מעצמי ובכלל. לא נורא ! על כל פנים כיון שבשנה הזו לא הצלחתי כל כך להשיג השגים גדולים בירידה במשקל בעלי אמר לי שהוא סבור שעלי להפסיק לבוא לפגישות. הוא לא התכוון אלא לדרבן אותי לקחת את הנושא יותר ברצינות. לא ממש לא קינטר אותי. אך אני הסברתי לו שנושא השיחה הוא עקר וללא כל תוצאה. אני ממשיכה כל השנה לבוא והשנה אעשה מאמצים יותר גדולים. מקווה שתאחלו לי הצלחה השנה בירידה משמעותית ובכלל מאחלת לכולנו את כל הדברים הטובים שכל אחד מאחל לעצמו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 07:55
שאפתנית Posts: 8392
|
חיוך מהלב בוקר טוב, סיפורך נגע בי וריגש. אני מאחלת לך המשך חיים טובים ושמחה שהמשכת הלאה ובנית חיים לתפארת. בכל הקשור להתמדה עם הדיאטה אני מחזקת את ידייך ובאמת גאה בך שלא ויתרת ולא שמעת לבעלך. תשארי איתנו כי גם אם לא יורדים במשקל מה שבטוח זה שלא עולים ומחמירים את הנזק. שנה טובה וגמר חתימה טובה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 05:46
dany Posts: 19819
|
חיוך מהלב מקסימה תודה ששיתפת אותנו בסיפורך. כל אחד יש לו את הדרך שלו להתחבר אל היום הזה... מאחלת לך השנה לעשות את השינוי שאת מקווה אליו, התמדה ובדיקה.... מה עשית לא נכון עד עתה ומה את יכולה לשנות על מנת באמת לשנות......... מאחלת לך גמר חתימה טובה, שנה טובה, המשך מאושר עם משפחתך, ושתהיה זו שנה של שינויים לטובה והגשמת חלומות והפיכתם למציאות......... אנחנו פה לעודד, לתמוך, לעזור לך שהשינויים הללו אכן יתממשו......כי אם כל אחת מאיתנו יכולה גם את יכולה!!!!!!!!!!!!! חג שמח באהבה דני
חיוך מהלב כתב:
אני השבוע לפחות לא עליתי. "תיקנתי" את עצמי אחרי החג מיידית כדי שלפחות זה ישמר. נראה לי שהחלטתי בגדול שהשנה זו תהיה שנת הירידה שלי.הקשבתי קשב רב להרצאה שלך מירי. נכון, אני מסיבותי שלי לא צמה ביום כיפורים ויש לי צלקת לא פשוטה בלב שכן הייתי ביום הכיפורים ההוא בשנת 1973 נשואה טריה, אך בעלי שהלך אל הקרב לא חזר. נכון, מאז חלפו 37 שנים, תודה לאל אני מבורכת בבעל נפלא ומשפחה מיוחדת במינה והיום גם חוגגת 3 חודשים להולדת נכדותי (תאומות) ראשונות. על כך אני מודה לבורא עולם כל יום. יום הכיפורים עובר עלי כאחד הימים השקטים שמאפשר לי להיכנס לתוך עצמי אך הצום ואו כל דבר נוסף לא מתאימים לי. הקשבתי לך מירי וכל הכבוד שאת שומרת על מה שגדלת איתו מהבית. בנושא של ציפיות, טוב יש לי רבות מעצמי ובכלל. לא נורא ! על כל פנים כיון שבשנה הזו לא הצלחתי כל כך להשיג השגים גדולים בירידה במשקל בעלי אמר לי שהוא סבור שעלי להפסיק לבוא לפגישות. הוא לא התכוון אלא לדרבן אותי לקחת את הנושא יותר ברצינות. לא ממש לא קינטר אותי. אך אני הסברתי לו שנושא השיחה הוא עקר וללא כל תוצאה. אני ממשיכה כל השנה לבוא והשנה אעשה מאמצים יותר גדולים. מקווה שתאחלו לי הצלחה השנה בירידה משמעותית ובכלל מאחלת לכולנו את כל הדברים הטובים שכל אחד מאחל לעצמו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 04:05
אשירה Posts: 4292
|
חיוך מהלב כתב:
אני מחזקת את ידייך ומאמינה שאכן זאת תהיה שנת הירידה הגדולה שלך!!!
אכן, הקרובים אלינו לא תמיד יכולים להבין ולהזדהות אתנו ואנו לא צריכים לכעוס עליהם בגלל זה אלא לגרום להם למנף אותנו להצלחה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 23:58
טרי היקרה, את גדולה מהחיים!! כל הכבוד!!!!
חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 23:58
חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 23:28
יעלי Posts: 589
|
טרי יקרה, כל הכבוד. שברת את כל השיאים השבוע. המון הצלחה גם בהמשך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 22:36
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טרי יקרה הבטחתי לך ירידה ולעבור קידומת והנה הצלחת.השמחה שלךהיום הייתה מרגשת. כאילו חזר לך הביטחון שזה אפשרי. תמשיכי כך בהצלחה בהמשך.אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 20:52
רעותה Posts: 869
|
טרי ,
כל הכבוד ואני לגמרי מאמינה ,
כיף שאת חוזרת למסגרת שטוב לך בה , ככה זה נשמע.
תהני מהדרך.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 20:18
קרולין Posts: 6651
|
טרי יקרה, את מדהימה! ברכות על הירידה הנהדרת שלך! בהצלחה רבה בהמשך.
גמר חתימה טובה.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 18:53
דרך המלך Posts: 5707
|
קילו וחצי ירידה זה ממש בן אדם מחונן לפי הכללים והכלים . כל הכבוד!! המשיכי בדרך זו זה אחלה.... סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 16:44
רבקה Posts: 8411
|
222 כתב:
מאמין
ולאן אתה נעלמת לנו כך פתאום?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 16:38
|
שאפתנית ודני המקסימות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 16:34
|
לרבקל'ה שוב המון המון ברכות ואיחולי מזל טוב... המון נחת!!!!!!!!דני ובעזרת השם הכל בזמנו......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 16:31
|
טרי יקרה איזה יופי איזה כייף גם ירידה יפה וגם שבירת מחסום כל הכבוד!!!!!!!!!! ממש מחוננות!!!!!!!!!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 14:49
|
רבקה מזל טוב לקראת בת המצווה של נכדתך הערב. ההתרגשות הזו בריאה, תהני ממנה ותרקדי כל הערב. אני בטוחה שתקבלי מחמאות מכולם אז כל שנותר לי לאחל לך זה ערב נעים ומהנה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 14:47
|
טרי כל הכבוד על הירידה המדהימה!!!! אין ספק כששומרים ועושים מה שמירי אומרת במדויק אז רואים תוצאות כאלו. איזה תענוג לעבור קידומת. המשך הצלחה יקירתי. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 14:08
|
אכן זה כיף ואושר גדול. זה מבתי הגדולה והשניה כמו שאת כותבת לצערי"לא ממהרים"
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 13:59
אשירה Posts: 4292
|
שיהיה המון מזל טוב, זה בטח כף גדול לחגוג בת מצוה לנכדה, אני כבר משתוקקת שיהיה לי גם נכד או נכדה קטנים אבל החברה היום לא ממהרים, ושלי עוד נחשבים צעירים, אז אין לי מה להלין!!! שוב מזל טוב, תחגגו ותשמחו כל האפשר. באהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|