10/05/2013 12:09
EFF Posts: 6391
|
מתכון: לביבות קישואים, פטה ונענע רכיבים: 2 כוסות קישואים לא קלופים מגוררים מלח גס 2 ביצים מופרדות 1/2 כוס גבינת פטה 5% מגוררת 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ 3 כפות קמח מלא 1/2 כפית אבקת אפייה 1/2 1 כפיות נענע קצוצה דק(מוסיף המון...) מלח פלפל שחור ספריי שמן בטעם חמאה לשימון מחבת טפלון 1. שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים מעליהם מעט מלח גס. מניחים לרבע שעה וסוחטים ביד את עודף המים. 2. מערבבים בקערה את הקישואים הסחוטים, החלמונים, הפטה, הבצל, הקמח, אבקת האפייה והנענע. טועמים - ואם צריך מוסיפים מלח. מוסיפים פלפל. 3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים. 4. מחממים מחבת גדולה, על להבה בינונית. מזליפים בספריי שמן, יוצרים מהעיסה לביבות בגודל הרצוי. מטגנים משני הצדדים על אש קטנה עד שהלביבות מזהיבות. טעים עם יוגורט הערות: 30 לביבות קטנות או 8 גדולות מקור המתכון: פיליס גלזר מותאם לצרכינו edited by EFF on 5/10/2013
|