10/05/2013 12:00
EFF Posts: 6391
|
חומרים: 2 חבילות תרד קפוא 2 חבילות גבינה 5% 3 ביצים בצל אבקת שום 1 כף אבקת מרק בטעם עוף 2 כוסות חלב דל שומן 50 גר' גבינה צהובה מגורדת אופן ההכנה: להפשיר ולסחוט היטב את התרד לערבב את התרד עם הגבינה,2 ביצים והתבלינים לצקת לתבנית פיירקס או לתבנית מס' 26 משומנת קלות לאפות בחום בינוני כחצי שעה ולהוציא מהתנור לערבב את החלב, הגבינה הצהובה וביצה אחת ולצקת על הפשטידה. להחזיר לתנור לעוד רבע שעה. edited by EFF on 5/10/2013
|