14/09/2010 22:54
EFF Posts: 6392
|
7 קישואים בצל 6 שיני שום מיץ מחצי לימון 2 עגבניות קלופות וחתוכות לחתיחות קטנות כף אבקת מרק 2 כפיות טחינה גולמית 2 כפות שמן זית לטיגון אופן ההכנה 1. חותכים את הקישואים לריבועים וקוצצים דק את השום והבצל 2. מטגנים את הקישואים, הבצל והשום על אש חזקה עד שהם מזהיבים, ומנמיכים את האש ללהבה קטנה 3. מוסיפים למחבת את העגבניות. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. 4. מוסיפים את הטחינה, הלימון ואבקת המרק. מוסיפים קצת מים (לפי העין) ומערבבים. 5. מכבים את האש ונותנים לסלט להתקרר. 6. הצעת הגשה: מעבירים את הסלט לצלחת גדולה ומקשטים מסביב בפטרוזיליה קצוצה .
|