14/09/2010 22:52
EFF Posts: 6392
|
מכיל: כרוב, סוכר, חומץ, בצל ירוק, עלי רוקט חצי כרוב (או לפי הכמות שרוצים)פרוס לרצועות ברוחב חצי ס"מ - לא דק ולא עבה על זה בקערה מפזרים כף סוכר מוזגים כמה כפות חומץ רגיל- 4-5 כפות ומערבבים (יותר נוח עם הידיים) חותכים את הבצל הירוק לחתיכות בעובי 1 ס"מ חותכים את עלי הרוקט גס (אני שמה כ-2 חבילות כדי שהטעם של הרוקט ישלוט)
מוסיפים לקערה ומערבבים יחד נותנים לזה לנוח לפני ההגשה ומערבבים שוב.
|