01/05/2013 23:52
EFF Posts: 6391
|
1 בצל קצוץ כמה שיני שום כף שמן זית קופסת שימורים של עגבניות כתושות קופסת שימורים של עגבניות שרי (אם אין אפשר קופסא נוספת של כתושות) ** מומלצים מוצרי העגבניות של חברת MUTTI האיטלקית מעט מים 1/3 כוס אורז מלח, פלפל ממתיק פטרוזיליה קצוצה מאדים את הבצל והשום בשמן. מכניסים לסיר את העגבניות – יוצרים שקע באמצע ומכניסים פנימה את האורז. מכסים בעגבניות. לא בוחשים מבשלים 20-25 דקות. לאחר הבישול לפתוח בזריזות ולהכניס פנימה את הפטרוזיליה. בחישה קלה.. לכסות במכסה ומעליו מגבת לשמירת האדים. ניתן לאכול חם או קר.. ניתן לאכול עם בולגרית מגורדת, ביצה קשה, טונה, חזה עוף....
|