17/09/2010 02:17
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סליחה אכן מעלה אז סליחה לכול מי שפגעתי אם פגעתי וסליחה מגופי מקווה להצליח איתך יותר השנה אהבתי את נתינתכן ומילותיכן יישר כוח בנות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 14:11
רבקה Posts: 8411
|
דפי כתב:
לשגות זה אנושי, לסלוח זה אלוהי.
אהבתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 12:12
קרולין Posts: 6651
|
בנות אתן מ ר ג ש ו ת זה הזמן לסלוח . שנה חדשה, התחלה חדשה שיהיה לכולנםםם את הטוב ביותר שיש. אמן.
כל שתבקשו לו יהי .
המשך יום מקסים לכולםםםםםם
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 11:19
שאפתנית Posts: 8392
|
ברכה קראתי את בקשת הסליחה שלך ולמען האמת היא כל כך נכונה שלא ברור לי איך לא עליתי על זה עד עכשיו. ולכן, אני מצטרפת לבקשת הסליחה שלך ומפנה אותה לגופי ומוסיפה שכעת מאז שאני בתכנית של מירי הופסקה ההתעללות והחלה ההשקעה והצמיחה ובקו זה אני מתכוונת להמשיך אז סליחה לגופי ואני מקווה שאתה מקבל באהבה והוקרה את השינויים שאני עושה יום יום להצלתך ולתחזוקתך. שמחתי לקרוא שאת מרגישה יותר טוב, זה באמת מוכיח שמה שאנחנו מכניסים לגוף ומזינים אותו כך גם האנרגיה הטובה/רעה שהוא מקבל. לפעמים אנחנו באמת מרעילים את הגוף והנה באה תקופת הטיהור והניקיון. שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 11:02
dany Posts: 19819
|
דפי אני מאמינה שבכולנו נגעה יד האל ולכן יש לנו תכונות אלוהיות. רק חבל שאנחנו לא מוציאים אותם מהחושך אל האור למען כולם יראו אותם.... כביכול אנשים מתביישים אם יש להם תכונות "רכות" "חלשות".. כולם צריכים להיות "חזקים"!!! יש הרי אנשים טובים ונעלים והם בני אנוש והם לא שונים מאיתנו. אותם אנשים נותנים למקום הרך, האוהב, החומל והרחום להיות החלק הדומיננטי באישיות שלהם. אני חושבת שכאן בפורום הזה באות לידי ביטוי התכונות הנהדרות הללו. כן ירבו האנשים שלא מתביישים ברגשות חמים ואוהבים, שלא מרגישים כי רק אם ידרסו מישהו יגיעו לאיזו עמדה בחיים. שרק עם כוח יש להם ביטוי. קצת הלכתי לאיבוד כנראה שזה מקום שכואב לי שבני אדם מתנהגים בברוטאליות, בחוסר כבוד, בחוסר אנושיות, באמת מאחלת לנו לכולם לקראת השנה החדשה שתבוא עלינו רוח חדשה רוח של אהבה ומסירות אחד לשני .... אמן תודה דני
ולהתעלם דפי כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 10:59
אשירה Posts: 4292
|
אמן ואמן, דני ואגב רציתי לספר שמצב בריאותי משתפר, שאין כעת אויבים בביתי ומלבד הימים הראשונים שהמשכתי לחפש (ולא היה מה למצוא) עכשיו לאט לאט נרגעתי ואני כבר לא מחפשת. יש לי עוד כשלושה שבועות להיות לבד בבית ואני מאוד מקווה שאצליח לשמר גם לתקופה שלאחר מכן את המצב כמו שהוא עכשיו. משהו טוב חייב לקרה לי השנה בתחום הזה, אינשללה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 10:52
|
כל הכבוד ברכה אהבתי את בקשת הסליחה שלך כל כך אמיתית ונכונה........... הלוואי וכולנו נבקש כאן סליחה ומחילה מהגוף האחד והיחיד שיש לנו... ואנחנו לא גומלים לו בטוב!!!!!!! ומי יתן ובאמת בשנה זו הבאה עלינו לטובה נשנה את דרכינו... ונדע לטפח ולחזק את הגוף שלנו ובכך גם גם הנפש.. המון המון הצלחה לכולנו.... באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 10:36
אשירה Posts: 4292
|
אני רוצה מעל במה זו לבקש סליחה מגופי, על כך שאני מתעללת בו כל כך הרבה שנים, ולהבטיח שאשתדל לשמור עליו. אם לא בשביל עצמי לפחות למען היקרים לי שכה רוצים בטובתי והם חסרי אונים, כי אינם יכולים לעשות את העבודה בשבילי.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 09:44
דפי Posts: 1126
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 07:52
דרך המלך Posts: 5707
|
היי נילי צודקת בהחלט צריך לבקש סליחה זה מעלה גדולה אצל האדם וצריך לדעת למחול , אז, נאחל לכולם גמר חתימה טובה צום קל לצמים וסליחה ומחילה מכולם אם פגעתי במתכוון או לא במתכוון ... יש לבקש סליחה גם מההורים שלנו ומילדנו שאנו פוגעים בהם ביום יום מבלי לחשוב מילה פה מילה שם שבשביל האחר יש לה משמעות אחרת.. גמר חתימה טובה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 05:12
|
נילי יקרה כל כך מסכימה עם מה שאת כותבת, בקשת סליחה ונתינת סליחה ממש מזככת.... קשה לי להבין אנשים שחושבים שזו פחיתות כבוד.......... ההבנה שאנחנו לא מושלמים ויכולים לעשות טעויות ולא מרוע לב אלא דווקא מתום לב ומתוך אהבה ..... אז עם בואו של יום הכיפורים והרהורים את תוך תוכם של הלב והקרביים צריך באמת למצוא את האומץ והכוח לדעת ולהבין כי אנחנו בני אדם.... ובני אדם טועים מעצם הוויתם!!!!! אז בקשת קודם כל סליחה מעצמי לעצמי..... כי אם לא עשיתי מה שאני צריכה לעשות למען עצמי אז חטאתי..... ואז להבין כי יכולתי לטעות... לומר מילה לא נכונה במקום הלא נכון.... להעליב ממש בלי כוונה... לפגוע ממש ללא כל רצון.... ובאנשים הקרובים לי ביותר.... הרי לא אוכל לפגוע במי שאין לי קשר איתו.. נכון?????? דני edited by dany on 9/15/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 21:25
1103 Posts: 5022
|
בקשת סליחה משמעותה הודעה שאכן טעינו ושגינו,גרמנו נזק והכאבנו.הענקת סליחה היא תהליך נפשי, שבו נרגעים הכעסים שחשנו כלפי אדם אחר על פגיעה בנו.היא דורשת ויתור גדול. ויתור על עלבון ועל כבוד. דרוש אומץ כדי לבקש סליחה,כוח כדי לסלוח.סליחה היא למען עצמנו ולא רק למען האדם שפגענו בו,או שפגע בנו. יש בסליחה מעין ריפוי נפשי.סליחה מחלצת אותנו מכלא של כעסים. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|