29/04/2013 16:27
lee_rose Posts: 1
|
מצרכים ל-4 מנות: גמבה אדומה בינונית, גמבה צהובה בינונית, 3 גזרים 6-7 פטריות לבנות, חופן נבטים, בצל בינוני- חתוכים לרצועות. חזה עוף גדול חתוך לרצועות. לרוטב: 2 כפות סויה. 2 כפות טריאקי. 2 כפות בלסמי. 2 כפות יין אדום יבש. לדלל קצת במים. בכף שמן על מחבת טפלון מטגנים את הירקות (מומלץ לשים מכסה ע"מ שיתבשלו במיצים שלהם) עד שמזהיבים קצת. מוסיפים את העוף ונותנים להתבשל מספר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הרוטב מערבבים ומנמיכים לאש בינונית- נמוכה עד שמצתמצם קצת. לוקחים 4 "עיגולים" של נודלס (אסם) ומבשלים בינתיים במים רותחים. אחרי שמוכן מסננים ומוסיפים למחבת עם הירקות והעוף. מבשלים כמה דקות עם מכסה ומערבבים. בתאבון
|