22/04/2013 23:18
bobi Posts: 69
|
מחמים סיר , כשהסיר חם מוסיפים 2 כפות שמן סוגרים את העוף ע"י מכת חום משניי הצדדים ( 4 כרעים חתוכים לשוק וירך בנפרד) מוציאים את העוף מסיר מוסיפים לסיר : בצל ,גזר, שורש פטרוזיליה, שורש סלרי,שומר חתוכים לפרוסות בעובי בינוני מתבלים: טימין , שום, פלפל שחור, עלים של הסלרי קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, אבקת מרק,(קינמון ממש מעט למי שאוהב), כמון, פפריקה מאדים את כל הירקות מספר דקות מחזירים את העוף לסיר מוסיפים2 כוסות מים רותחים מרגע הרתיחה ממניכים את האש ללהבה הכי נמוכה מבשלים לפחות שעתיים אני מעדיפה לאחר הרתיחה להכניס את הסיר מכוסה בנייר כסף עבה לתנור בחום נמוך לחמש או שש שעות יוצא עם טעם של חמין טיפ נוסף : כשמכניסים לתנור אפשר לפזר ביציים ואז יצוא גם בייצים חומות כמו בחמין בתיאבון
|