17/09/2010 02:52
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מירי תודה על הכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 11:20
שאפתנית Posts: 8392
|
קרנושה, כאן תקבלי את כל החיזוקים שבעולם, העיקר שתחזרי לחייך ותשאירי את הדמעות מאחור. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:36
קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
חמודה שלנו אנחנו פה בשבילך תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדד נשיקה חזקה ועידוד לימים הלא קלים.... מקווה שיעברו מהר מהר..... דני
תודה אהובתי. תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 10:29
dany Posts: 19819
|
חמודה שלנו אנחנו פה בשבילך תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדד נשיקה חזקה ועידוד לימים הלא קלים.... מקווה שיעברו מהר מהר..... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 09:24
|
היי דני ורבקוש, תודה לכן על עצם זה שאכפת לכן..ריגשתן אותי מאוד. אני עוברת תקופה לחוצה בכל נישה בחיים..לכן המון זמן לא יצא לי להכנס ולכתוב, אני יודעת שאני לא בסדר אבל לצערי גם אין מחשב בשעות הערב ובעבודה כאן אני עסוקה. עסוקה מאד עם המון דברים. אני אשלח מייל חדש לכולם ואשתף-תקראו ותגיבו, אני זקוקה לתמיכתכן לא פחות, נעים וחם לי פה ואני באמת אוהבת ומעריכה מעומק הלב את כולכן. נשיקות חמות ושנה נפלאה שתהיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 16:40
|
קרנושה יקרה ברוכה החוזרת אל הפורום ובבקשה הישארי עימנו כי טוב ונעים לנו יחד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 16:29
רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה , איפה נעלמת לנו? אני שמחה שאת שוב איתנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2010 16:10
|
מלכה! הרסת אותי מצחוק אתמול..אין עליך מספר אחת שלנו!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 22:45
EFF Posts: 6397
|
אכן מירי יקרה, מאמצייך נושאים פרי . הצלחת לגרום לרבים רבים וטובים טובים לדעת לשמור על עצמנו, לפרגן לעצמנו ולאחר, לשנות דברים אם יש צורך בכך, להתמיד,לאהוב את עצמנו ואת האחר ועוד המון המון - ובעיקר - להתייחס למאזניים כאל ידיד ולא כאל אויב..וחשוב מאוד - אוהבים את זו שמאחורי המאזניים...♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 22:23
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברי פורום יקרים אתם פשוט אנשים נפלאים ומרגשים. חזרתי עכשיו מלאת שמחה ואנרגיות מהחוגים. כף לראות את האנשים מגיעים בשמחה לשקילה השבועית. בהרגשה טובה שלא משנה ירדו או עלו, אנחנו במסגרת ועשיה. לילה טוב לכולכם אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 13:19
שאפתנית Posts: 8392
|
ברכה אנחנו ביחד ובעיקר כשקשה אנחנו כאן כצוות עובדות במשותף, עוזרות ומעודדות. תשתמשי בפורום ובנו בכל עזרה שאת זקוקה לה כדי לחזור לתזונה נכונה והתמדה. שלא תיפול רוחך, יש תקופות כאלו בחיים זה יעבור. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 12:50
מצטרפת לברות ולאיחולים של מירי לשנה החדשה, ומחכה בכיליון עיניים למעמד השקילה האינטימי שלי בסוף השבוע... שלכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 11:59
אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
ברור ברכה זה קורה גם לי ואני מניחה שלכל אחד...... בסופו של עניין שם בפנים אנחנו נשארים הילדים הקטנים שצריכים חיבוק נישוק הערכה ואהבה... ומי שמתכחש לכך נדמה לי שהוא לא אומר אמת.... ודווקא מהמקום הרגיש הזה נראה לי שאפשר להתפתח ולא ליסוג לאחור. אז צעד אחורה ושניים קדימה.... לא לוותר!!!!!!! איתך לכל הדרך דני
תודה מתוקה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 11:58
|
ברור ברכה זה קורה גם לי ואני מניחה שלכל אחד...... בסופו של עניין שם בפנים אנחנו נשארים הילדים הקטנים שצריכים חיבוק נישוק הערכה ואהבה... ומי שמתכחש לכך נדמה לי שהוא לא אומר אמת.... ודווקא מהמקום הרגיש הזה נראה לי שאפשר להתפתח ולא ליסוג לאחור. אז צעד אחורה ושניים קדימה.... לא לוותר!!!!!!! איתך לכל הדרך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 11:49
|
תודה יקרות שלי אני באמת רוצה, ועניין הגיל הוא לא הכוונה לגיל הכרונולוגי עצמו, אלא לכך שעוברות השנים, שנה ועוד שנה, ולמרות שאני בהחלט מרגישה שינויים רבים וגם מרגישה שאני מתפתחת במובנים רבים, ישנם דברים או מצבים שמחזירים אותי בבת אחת לאחור ואז אני שוב כאילו בכתה א'. זה מתיש, זה לפעמים מדכא וגורם לי אכזבה מעצמי.
המון תודה על העידוד שלכן,
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 11:32
|
דני'לה תומכת בדברייך ובעצם אין דבר העומד בפני הרצון וברכה יקירה מאחלת לך בריאות והרגשה טובה ואז חיזרי לשליטה והרגשתך תשתנה להפליא קבלי מאיתנו המון חיזוקים והעיקר הבריאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 11:24
|
ברכה יקירה את הסקפטיות אנא זרקי מהחלון, מה זה גיל?????? תאריכים כרונולוגיים!!!!!! כל יום שאנחנו נושמים זה היום שבו אנחנו יכולים לשנות!!!! חשיבה חיובית מוליכה אותנו אל הגשמת מטרות חלומות ומשאלות... זוהי מנטרה שאני משננת אותה יום יום ואם טיפוס כמוני שהיה פסימיסט ללא תקנה מסוגל לעשות את שינוי החשיבה הזה אז כל אחד יכול!!!!!!!!! את איתנו ואנחנו נעזור לך להתגבר על ימים שחורים, ולהגיע אל השינוי המיוחל. חמודה שלי את רק צריכה לרצות!!!!!! זה אף אחד לא יכול לעשות בשבילך........ המון המון תקווה חום ואהבה אני שולחת לך בכדי שתתחזקי ותעודדי. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 11:00
|
מירי יקרה הפורום הפך להיות לחלק חשוב בחיי, אני נעזרת בו המון. ההרצאות שלך מלאות דברי חוכמה ותובנות, שלא לדבר על העידוד והפירגון שאנו שואבים מהן. אני עצמי קצת ב"HOLD" עכשיו כי "הצלחתי" לקלקל לעצמי מאוד את המצב כשהייתי בחו"ל ולא הקפדתי על האוכל, ועכשיו אני משלמת מחיר כבד המתבטא לא רק במה שהמאזניים מראים אלא במצב בריאותי ובכל מיני תופעות שאני משוכנעת שהן תוצאה ישירה של האכילה המזיקה.
אני משתדלת להימנע מהלקאה עצמית כי לפחות למדתי שזה לא עוזר ורק מזיק יותר, אבל ככל שאני מתקדמת בגיל אני די סקפטית לגבי היכולת שלי לשנות דברים מסוימים וזה קצת מייאש.
בכל אופן המסגרת אתך עוזרת לי המון ואני משתדלת לא לאבד תקווה!!
תודה וגמר חתימה טובה,
עם המון אהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 09:21
|
מירי מקסימה שלי תודה על הרצאתך אתמול כפי שרמזתי לך שינית לי את הגישה דברייך אמיתיים ונכנסים לליבי תמיד. כיף בחוג במחיצת חברותינו ובמחיצתך בלעתי, שילמתי וכמו שכתבתי היה שווה כל ביס עלה מהר וירד מהר אוהבת ומחבקת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 09:19
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נילי יקרה המון אנשים בחופש ודוקא הייתי גאה מאד כי מי שיכל היגיע ונשקל. מעמד השקילה שומר עלינו,אסור לוותר עליו, בייחוד בחגים. תודה על הפירגון. אוהבת אותך מירי לביאה יקרה מאד הצטערתי שלא ניפגשנו בביקורך בארץ, אבל אני מקוה שבביקור הבא שלך ניפגש. אני שמחה שחזרת לכתוב בפורום. היית חסרה. תשתפי אותנו יותר. שתהיה לך ולבני משפחתך שנה נהדרת. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|