14/04/2013 16:31
EFF Posts: 6391
|
3 עגבניות גדולות (כ-500 גרם) בשלות, קלופות וללא גרעינים חתוכות לקוביות - 1 כוס גרגירי תירס –1 כוס פרחי ברוקולי - 1 כוס פרחי כרובית כוס פרוסות גבעולי סלרי ½ כוס קוביות גזר 4-6 כוסות מים עם כף אבקת מרק צרור עשבי תבלין: פטרוזיליה, גבעול סלרי ושמיר 1 קופסת שעועית לבנה משומרת ומסוננת (כ- 250 גרם לאחר הסינון) מלח פלפל שחור להגשה:
תערובת של עלי בזיליקום קצוצים, כמה טיפות שמן זית ושום כתוש
אופן ההכנה:
1. בסיר עמוק שמים את כל הירקות הטריים, יוצקים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים אצרור עשבי התבלין, מתבלים, מכסים ומרתחים במשך כ-15 דקות.
2. מוסיפים את השעועית המסוננת והפסטה ומערבבים בעדינות. אם יש צורך, מוסיפים נוזלים. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 – 15 דקות).
3. מוציאים את עשבי התבלין, מתקנים את התיבול לפי הטעם ומגישים עם תערובת הבזיליקום
|