16/09/2010 15:23
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לביאה חמודה תכתבי אנו כאן לטוב ולרע אין מה להתבייש ורק 6 קילוגרם אינו נורא בכלל בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 14:54
nikname Posts: 230
|
לביאה יקרה, 6 ק"ג עד שבוע 32 זה מצוין. ממש לא דבר של מה בכך. כל כך קל לוותר לעצמך בהריון, אבל את לא עושה זאת שיהיה לך בהצלחה בקיסרי ובקלות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 14:18
לביאה Posts: 402
|
דני יקרה העלית חיוך על שפתיי. את כל כך צודקת. כל מילה בסלע ! נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 13:53
dany Posts: 19819
|
לביאה יקרה אין, הטבע האנושי הוא כל כך דומה שפשוט זה לפעמים ממש מצחיק...... ברור שמזייפים בורחים מהמציאות!!!!!!! אז בואי תנסי לשנות את הדפוס...... תהיי איתנו בכל מקרה . שומרת לא שומרת. את איתנו..... הרי מטרתנו כאן היא באמת לשנות דברים לא לחזור על אותםן טעויות לנצח!!!!!! ס"ה 6 קילו עד עתה זה ממש יפה....... ואל תקפצי אבל יש לי כזה וכזה עודף...... אני יודעת . בכל זאת היית יכולה ואני יודעת כי לכולנו יש את היכולת הזו לעלות כפול ויותר אפילו על העודף הקיים... אז כל הכבוד וסימן שאת כן נמצאת באיזו שמירה..... המשיכי כך לשמור... ואוטוטו את מסיימת וחוזרת ובגדול לתכנית ולירידות . ובשנה הבאה שתגיעי תבואי גם עם ילד על הידיים וגם חתיכה עולמית זה ממש ברור!!!!!!!!!!! המון נשיקות וחיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 13:39
שאפתנית Posts: 8392
|
שמחתי לקרוא את דבריך לביאה. כייף לדעת שבגדול הכל בסדר אצל ויש שליטה ומודעות עצמית. גם כשאת יודעת שאת לא שומרת מספיק תמשיכי לכתוב כי אולי נעזור לך לחזור לתלם יותר מהר ממה שאת יכולה להשיג בכוחות עצמך. אני מאחלת לך ערב טוב ונשתמע. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 12:40
לביאה Posts: 402
|
דני וחברות יקרות אכן, קצת זנחתי את ההשתתפות בפורום אבל חס וחלילה לא מכוונה רעה. אצלי זה בדרך כלל הולך ביחד: כשאני לא בדיאטה או לא שומרת מספיק או מוותרת לעצמי בעניין האכילה, אני מתביישת לכתוב. אני מרגישה שקודם כל אני צריכה לחזור לעצמי בעצמי ורק אחר כך לקבל עזרה מאחרים. קודם כל להושיט את היד לעזרה ואז להיאחז בגלגל שנזרק לעברי... אני מרגישה שנפרמת לי המשמעת ואני מוותרת לעצמי באוכל. אני ממשיכה לצעוד ושומרת על כושר טוב. אני בשבוע 32 עם עלייה של 6 ק"ג מתחילת ההיריון. זה אולי לא יפה לומר, אבל אני מחכה כבר לסוף (בע"ה, תאריך הקיסרי לעוד 8 שבועות בדיוק) כדי להמשיך את מה שהתחלתי כשרק הצטרפתי לפורום ולתוכנית של מירי המדהימה. יש לי עוד עדכון - שלחתי לגיל את התמונה שלי והוא הבטיח להקטין לי אותה שתתאים לפורמט של הפורום. מבחינתי זה צעד עצום כי אני, כמו נשים רבות עם עודף משקל, שונאת להצטלם וחוץ מזה שכצלמת אני לא רעה בכלל, ככה שתמיד יש לי תירוץ להיות מהצד השני של העדשה. ככה שבקרוב תוכלו לראות אותי בפורום
חברות יקרות אני אשתדל לשמור יותר על קשר בנתיים, שיהיה לכן המשך יום מעולה (עכשיו, לאחר שהזיזו את השעון בישראל, בשנגחאי הזמן הוא 6 שעות קדימה, ככה שלמעשה אני כבר סוגרת את היום)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 10:11
שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני חשבתי עליך בימים האחרונים ולכן אני מצטרפת לקריאה. חזרי בבקשה התגעגענו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 05:52
מיכל שרון Posts: 1318
|
מצטרפת לקריאה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 05:35
dany Posts: 19819
|
אני יודעת שאת כבר ממש עסוקה בלהתכונן לקבל את הזעטוט/ה החדש/ה נדמה לי עוד פחות מחודשיים............. אך אני מתגעגעת אליך אז כנסי פעם פעם ושמרי על קשר קטנטן............ נשיקונת וגעגועים גמר חתימה טובה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|