31/03/2013 14:58
EFF Posts: 6391
|
3 כפות שמן זית 2 פלפלים ירוקים בהירים, חתוכים לקוביות 1 פלפל חריף קצוץ כולל הגרעינים 1 ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות 4 שיני שום קצוצות מעט ממתיק מלח ופלפל שחור טחון טרי 1 כפית פפריקה מתוקה אופן ההכנה מחממים את השמן בסיר , מוסיפים את שני סוגי הפלפלים ומטגנים 10 דקות. מוסיפים את העגבניות והשום, ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה וממתיק. מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה. לקראת סיום הבישול מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד של הנוזלים מתאדים ומתקבל סלט סמיך מאוד. על פי בני סיידא מותאם לצרכינו
|