14/09/2010 21:27
Posts:
|
מירוש...הגבינות בלונדון מגעילות - לפחות אלו שאני אוכלת לקוטג' יש טעם ממותק כזה אפילו שהוא טבעי והגרגירים שלו גדולים כאלו הגבינה הלבנה היא כמו החצי אחוז בארץ בלי טעם, בגלל זה אני נאלצת למצוא פתרונות לתת לה טעם הבולגרית / פטה טעימות הן בערך 7% אני חושבת ובנתיים הגבינה המועדפת עליי את הצהובות וכל הטעימות והמשמינות אני לא קונה אבל אני בטוחה שהן מעולות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 09:06
דפי Posts: 1126
|
מתכון מגניב מה שחסר לי להכנתו בשלמות זה להיות עכשיו בלונדון. אח.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 00:02
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה רעיון מגניב. איך הגבינות בלונדון?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 21:10
Posts:
|
אני בבית, האורחים הבאים שלי מגיעים רק באוקטובר כך שהספה פנויה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 20:54
מיכל שרון Posts: 1318
|
תאמיני לי שהייתי מתה לבוא מחר.. אולי אני אצליח לשכנע את גיתי לתת קפיצה בחול המועד?! זה רעיון באמת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 20:35
Posts:
|
אני אומרת לך אני במומנטום מטורף!! מתי את באה לבקר אותי? האמת שיש לי עכשיו אינטרנט בבית וזה פשוט כיף להיות מסוגלת לשמור בקשר עם כולם באופן שוטף ולא לחפש כל פעם בית קפה עם אינטרנט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 22:48
מיכל שרון Posts: 1318
|
גם מתכונים?! אבי.. כפיים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 21:51
Posts:
|
בזמן האחרון זה מה שאני אוכלת בערב אחרי ארוחת ערב אם בא לי משהו ליד התה צמחים כופסא גבינה לבנה 3% עם מאה גרם גבינה בולגרית מפוררת (בערך) מערבבים טוב ומוסיפים פלפל אדום קצוץ דק, קצת פלפל שחור ומערבבים לוקחים סלסלת פטריות מוציאים להם את הרגליים ממלאים עם כפית כמה כאלו ליד התה טעים מאד, ללא פחממות וגיוון מפלפל אדום וקוטג' (שדרך אגב בלונדון הוא מגעיל) בתאבון אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|