הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » וידוי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/09/2010 15:15

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מרסי באינטרנט חמודה
ראשית כל הכבוד על הירידה יישר כוח
ובנוסף כמו שרשמה קרולין זה תהליך וצריך סבלנות
העבודה היא לא רק על הפה אלא גם על המוח
להבין שיותר לא בורחים ומסתתרים מאחרי האוכל
אלא מתמודדים עם החיים באשר הם
אט אט את תצליחי את איתנו משתדלת במודעות ועושה אז השמיים הם הגבול
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 09:17

קרולין
קרולין
מרסי יקרה,
תחילה שתהיה לך שנה טובה , מאושרת ומוצלחת בהכללללללל.

בנוסף, כולנו כאן ביחד בתהליךךךךךך ארוך ומורכב לכל החיים.

סבלנות, נחישות והתמדה הם המפתח להצלחההההההה.

איתך לאורך התהליךךךךךךך הוא שווה הכללללל.

יום מקסים ותמיד כאן בשבילך.

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 08:07

דפי
דפי
מרסי בוקר טוב.
אנחנו כאן אתך וכולנו ביחד, בניצוחה של מירי, נצליח להתגבר על הקשיים.
בהצלחה דפי.Toast
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 07:43

dany
dany
אין מילים פשוט נהדרתApplause

מרסי באינטרנט כתב:
בנות יקרות,
איזה כיף להתחיל אתכם כך את הבוקר, אין עליכם אתם פשוט מדהימות!!!!!
מיכלי יקרה את רשימת החוקים אני מדפיסה ומדביקה על המקרר ובמשרד עד להפנמה.
בנתיים איכשהו איכשהו הצלחתי לרדת 800 גרם ובעזרתכם אני עכשיו בטוחה שאני בדרך.
שבוע נפלא לכולם ומבטיחה להמשיך ליישם ולשתף.
באהבה גדולה - מרסי

בא
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 07:03

מרסי באינטרנט
מרסי באינטרנט
בנות יקרות,
איזה כיף להתחיל אתכם כך את הבוקר, אין עליכם אתם פשוט מדהימות!!!!!
מיכלי יקרה את רשימת החוקים אני מדפיסה ומדביקה על המקרר ובמשרד עד להפנמה.
בנתיים איכשהו איכשהו הצלחתי לרדת 800 גרם ובעזרתכם אני עכשיו בטוחה שאני בדרך.
שבוע נפלא לכולם ומבטיחה להמשיך ליישם ולשתף.
באהבה גדולה - מרסי

בא
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 05:21

dany
dany
מיכלי
ממש כתבת את ספר החוקים להעתיק ולהפנים!!!!!!!!!!smile
מיכל שרון כתב:
מרסי אני לגמרי מבינה אותך.. גם לי היו תקופות כאלה.. סוג של גן ילדים שאנחנו משחקים עם עצמנו.. יש איסור ברור ומובהק - בלי פחמימות מחמש!!! - אז את זה עושים.. זה שחור או לבן.. אין בכלל אפורים.. אז זה קל נורא..
אבל עד 17:00 הכל נורא אפרפר.. ואז מתחילות הצרות.. אז יקירתי נא לרשום לך באותיות של קידוש לבנה את הכללים הבאים ונא ליישם באדיקות בימים הקרובים:
1. 10 כוסות מים ביום
2. לספור ולמדוד ולשקול 600 קלוריות פחמימות עד השעה 17:00 כאשר זה פחות או יותר הרעיון: 2 פירות (תפוח ו/או אגס), 4 פרוסות לחם (לא חייב קל) ומנת פחמימות יפה בצהריים.
3. ירקות מבושלים פעם אחת בלבד ביום!
4. טבעולים למיניהם לא יותר מפעמיים בשבוע.
5. לא לאכול מחוץ לבית - לא מסעדות, לא בתי קפה, לא אירוחים, רק בבית ובשליטה ובשיקול דעת.
6. 2 כפות שמן ליום - למדוד בבקשה!!!
7. להקפיד לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום בלי נשנושים ביניהם, רק מים ותה צמחים.
8. לא להתחיל עם משקאות דיאט או מעדני דיאט למיניהם.
9. לא לשתות יותר מ- 4 כוסות קפה ביום + להקפיד על כוס חלב ביום ולא יותר!!!
10. להימנע ממאכלים עתירי נתרן = מסיבת פרידה מהסויה והטריאקי וכל מה שתעשייתי ולא בא בשקיות תבלינים רגילות.
11. לעשות 4-5 הליכות בשבוע 40-50 דקות כל פעם.
למי שיש עוד כללי ברזל כאלו אני אשמח אם היא תוסיף..
חוץ מזה יקירתי.. בלי לפחד, עם המון אומץ.. תתחילי לעשות רישום מדוייק.. המודעות לאכילה תחדד לך את הנקודות הבעייתיות והחלשות, את השעות של הנפילה ותעזור לך לצאת מהדשדוש הזה בוודאות.
המון בהצלחה יקירתי, מחזיקה לך אצבעות ומבטיחה לך שאם תיישמי אפילו חצי מכל מה שכתבתי כאן השבוע הבא ייראה אחרת לגמרי. smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 22:27

מיכל שרון
מיכל שרון
מרסי אני לגמרי מבינה אותך.. גם לי היו תקופות כאלה.. סוג של גן ילדים שאנחנו משחקים עם עצמנו.. יש איסור ברור ומובהק - בלי פחמימות מחמש!!! - אז את זה עושים.. זה שחור או לבן.. אין בכלל אפורים.. אז זה קל נורא..
אבל עד 17:00 הכל נורא אפרפר.. ואז מתחילות הצרות.. אז יקירתי נא לרשום לך באותיות של קידוש לבנה את הכללים הבאים ונא ליישם באדיקות בימים הקרובים:
1. 10 כוסות מים ביום
2. לספור ולמדוד ולשקול 600 קלוריות פחמימות עד השעה 17:00 כאשר זה פחות או יותר הרעיון: 2 פירות (תפוח ו/או אגס), 4 פרוסות לחם (לא חייב קל) ומנת פחמימות יפה בצהריים.
3. ירקות מבושלים פעם אחת בלבד ביום!
4. טבעולים למיניהם לא יותר מפעמיים בשבוע.
5. לא לאכול מחוץ לבית - לא מסעדות, לא בתי קפה, לא אירוחים, רק בבית ובשליטה ובשיקול דעת.
6. 2 כפות שמן ליום - למדוד בבקשה!!!
7. להקפיד לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום בלי נשנושים ביניהם, רק מים ותה צמחים.
8. לא להתחיל עם משקאות דיאט או מעדני דיאט למיניהם.
9. לא לשתות יותר מ- 4 כוסות קפה ביום + להקפיד על כוס חלב ביום ולא יותר!!!
10. להימנע ממאכלים עתירי נתרן = מסיבת פרידה מהסויה והטריאקי וכל מה שתעשייתי ולא בא בשקיות תבלינים רגילות.
11. לעשות 4-5 הליכות בשבוע 40-50 דקות כל פעם.
למי שיש עוד כללי ברזל כאלו אני אשמח אם היא תוסיף..
חוץ מזה יקירתי.. בלי לפחד, עם המון אומץ.. תתחילי לעשות רישום מדוייק.. המודעות לאכילה תחדד לך את הנקודות הבעייתיות והחלשות, את השעות של הנפילה ותעזור לך לצאת מהדשדוש הזה בוודאות.
המון בהצלחה יקירתי, מחזיקה לך אצבעות ומבטיחה לך שאם תיישמי אפילו חצי מכל מה שכתבתי כאן השבוע הבא ייראה אחרת לגמרי. smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 19:34

שאפתנית
שאפתנית
מרסי יקרה,
העמידה בשעה חמש דום היא משהו מאוד משמעותי ואם את מצליחה לשמור עליו הרי זה נהדר. את כבר חוסכת לך פחמימות מיותרות בגוף. כתבת שגם בחג שמרת אז אני בטוחה שאת כן בדרך הנכונה ומותר גם לנו לפזול קצת לצדדים אבל רק קצת. זה בסדר מרסי אל תשכחי אנחנו בני אדם ויש תקופות שאנחנו על הסוס בשליטה של מאה אחוז ואף אחד לא מצליח להזיז אותנו מהדרך ויש תקופות שאנחנו מקופפים קצת אבל זה טבעי ובסדר. תמשיכי לכתוב במיוחד בשעות הקשות, תכנסי לפורום ותעבירי אותן פה איתנו במקום ליד המקרר.
בהצלחה ותעדכני, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 19:19

דפי
דפי
מרסי יקרה
כתבתי לך מיד אחרי שראיתי את הודעתך ואז היתה כאן הפסקת חשמל קצרה שמחקה הכול וניתקה אותי מהרשת.
עכשיו הכול הסתדר ואני אתך.
כל מה שאת מרגישה מוכר לי מאוד וכתבתי על כך בפורום. בעזרת העידוד שקיבלתי ממירי והחברות אני מרגישה שלאט לאט אני מצליחה לעבור את השעות הקשות שציינת מבלי ליפול. ראשית סלקתי את כל האוייבים שנותרו מהחג מהבית . היום מצאתי עצמי פותחת את המקרר, סתם, כמה פעמים אבל אין בו שום דבר "מעניין". אני משתדלת להתרחק בשעות הקשות יותר מהמטבח. וכל הזמן מדברת עם עצמי : חכי עוד שעה ועוד שעה... והנה מגיעה הארוחה הבאה ומרגיעה . הכתיבה בפורום והחברות הוירטואלית שנוצרה בו היא כוח אדיר להצלחה.
אני מקווה שהצלחתי לחזק אותך. כמה טוב שכתבת מה את מרגישה.
חיבוק גדול מדפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 18:47

אשירה
אשירה
מרסי יקרה

ראשית כל הכבוד על השליטה מחמש בערב, זה לא מובן מאליו, זה לא קל בכלל ואם את מצליחה לעשות רק את זה זה כבר המון.

בקשר לשעות הקשות שלך זה מזכיר לי שכשהתחלתי להקפיד על בלי פחמימות מחמש הייתה לי תסמונת דומה, היה לי מן צורך להיות מאוד שבעה עד חמש כדי שאחר כך יעבור בקלות. עם הזמן זה נרגע.

חשוב גם שיהיה לך בערב אוכל משביע כדי שלא תרגישי צורך לפצות את עצמך מראש.

העייפות והעצבנות הם תוצאה ישירה של מזונות מסויימים, תשתדלי לאתר מה גורם לך ולהימנע מהם לגמרי, לפעמים להימנע קל יותר מאשר להפחית כמויות.

ובקשר למשקל עצמו תתמקדי בהשגייך ותציבי לעצמך מטרות קטנות וכך תתקדמי למטרה הגדולה, תמיד תזכירי לעצמך שאין לנו אופציה אחרת!!!

באהבהhug

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 18:39

dany
dany
מרסי יקרה
את כאן וזה נפלאsmile
לא וויתרת זה ברור!!
קורה לכולנו שיש תקופה של חולשה וריפיון..... כולנו בני אדם ולא תמיד יכולים להיות על הסוס..
לאט לאט תנסי כל יום איזה דבר קטן אחד שיתן לך כוח להתחזק ולהמשיך...
את שומרת על פחמימות ז"א שאת ממש מחוננת
תעשי לך רשימה של הדברים שבהם את מרגישה שאת מזייפת ותנסי להוריד אותם לאט לאט...... אנחנו לא ממהרים לשום מקום... והמהירות מהשטן...
חשוב יותר ללמוד ולהפנים את הדברים מאשר לעשות מהר ובעצם לא ללמוד כלום.......
מאחלת לך המון הצלחה .. תנסי להיכנס יותר...
שנה טובה וגמר חתימה טובה
נשיקה לעידוד
דני

מרסי באינטרנט כתב:
שלום פורום יקר, המון זמן לא כתבתי, אני עדיין נכנסת מידי יום קוראת את הפוסטים ומנסה לשאוב כוחות מהפורום המדהים הזה. העידוד והפרגון בו לא יאומנו. אני בתקופה לא טובה, מבחינת האוכל והמצב רוח. אני אוכלת לא נכון ואני מרגישה את זה, אני עייפה יותר, עצבנית יותר ולא מרוצה. אני הרבה אומרת לעצמי תראי ירדת די הרבה ואין שיפור משמעותי בהרגשה ואז אני מזכירה לעצמי שכמה שירדתי יש לי יותר מכפול להוריד ושלאט לאט אם הזמן וההתמדה יגיעו התוצאות, כל בןקר אני קמה ואומרת יום חדש, משננת את כל מה שאני יודעת ואיפה שהוא בין 10 ל- 17 אני נשברת, לפחות אני מצליחה להקפיד על האזעקה בחמש ואפילו בחג לא אכלתי פחמימות, אבל אני מרגישה שבמהלך השעות שציינתי אני ללא שליטה וזה מאוד מפריעה לי. מקווה מאוד למצוא את הכוחות לתפוס את העצמי שוב בידיים ולחזור לתלם. אני מתה מפחד מהשקילה מחר.
תודה על האוזן הקשבת.
שבוע נפלא לכולם,
מרסי באינטרנט
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 18:28

מרסי באינטרנט
מרסי באינטרנט
שלום פורום יקר, המון זמן לא כתבתי, אני עדיין נכנסת מידי יום קוראת את הפוסטים ומנסה לשאוב כוחות מהפורום המדהים הזה. העידוד והפרגון בו לא יאומנו. אני בתקופה לא טובה, מבחינת האוכל והמצב רוח. אני אוכלת לא נכון ואני מרגישה את זה, אני עייפה יותר, עצבנית יותר ולא מרוצה. אני הרבה אומרת לעצמי תראי ירדת די הרבה ואין שיפור משמעותי בהרגשה ואז אני מזכירה לעצמי שכמה שירדתי יש לי יותר מכפול להוריד ושלאט לאט אם הזמן וההתמדה יגיעו התוצאות, כל בןקר אני קמה ואומרת יום חדש, משננת את כל מה שאני יודעת ואיפה שהוא בין 10 ל- 17 אני נשברת, לפחות אני מצליחה להקפיד על האזעקה בחמש ואפילו בחג לא אכלתי פחמימות, אבל אני מרגישה שבמהלך השעות שציינתי אני ללא שליטה וזה מאוד מפריעה לי. מקווה מאוד למצוא את הכוחות לתפוס את העצמי שוב בידיים ולחזור לתלם. אני מתה מפחד מהשקילה מחר.
תודה על האוזן הקשבת.
שבוע נפלא לכולם,
מרסי באינטרנט
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!