12/09/2010 17:32
EFF Posts: 6392
|
1/2 2 ליטר מרק עוף צח (רצוי ביתי) (אפשר כמובן מים+אבקת מרק בטעם עוף=2 כפות) 1 קופסא שימורי חומוס - לסנן 1 בצל קצוץ דק 5-6 שיני שום כתושות עד דק 1 פחית גדולה (800 גרם) עגבניות משומרות, קלופות וקצוצות (או עגבניות טריות) 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק כוסברה קצוצה למעריצים של הירק הזה.. מלח ופלפל שחור בנדיבות מביאים את המרק הצח לרתיחה. מסננים את גרגרי החומוס ממי ההשריה ומוסיפים גם את הבצל, העגבניות והפטרוזיליה ומבשלים כ-20 דקות.
|