20/03/2013 00:17
EFF Posts: 6391
|
כרוב קצוץ 2 בצלים קצוצים 2 כפות שמן 4 גזרים מגורדים פפריקה,כורכום, פלפל שחור אבקת מרק בטעם עוף קופסא קטנה רסק עגבניות כף סילאן פורסים 2 בצלים ומזהיבים עם 2 כפות שמן 4 גזרים מגורדים בפומפיה מוסיפים מעל הבצל, מתבלים בפפריקה, כורכום,פלפל שחור,אבקת מרק מוסיפים קופסא קטנה של רסק עגבניות, את הכרוב פורסים דק ככול האפשר ומוסיפים לסיר מכסים ל5 דק' של אידוי החומרים, מוסיפים קופסא של עגבניות מרוסקות עדיף עגבניות תמר, מוסיפים כף סילאן, מבשלים לאחר רתיחה על אש קטנה לפחות שעה וחצי בתיאבון וחג שמח :-) ** כמובן שניתן לשדרג על ידי הוספת בשר בקר את הבשר ניתן כוריאציה של בשר טחון כמעין בולוניז באופציה הזו מוסיפים את הבשר הטחון אחרי שלב התבלינים או את הבשר בקר כקוביות ואז לסגור את הבשר לפניי הבצל, להוציא מהסיר, ואז להחזיר לאחר השלב של התבלינים
|