14/03/2013 23:38
EFF Posts: 6391
|
1 ק"ג בשר הודו אדום חתוך לקוביות גדולות 1 כרוב ירוק חתוך לרצועות 2 כפות שמן זית 3 כפות עגבניות מרוסקות, טריות או משומרות 1 כוס מים עם מעט אבקת מרק בטעם עוף 1 שן שום קצוצה מלח ופלפל לפי הטעם כף רוטב בלסמי בסיר טפלון גדול משחימים את הבשר בשתי כפות שמן. אחר כך מוסיפים את המלח והפלפל. מסביב לבשר מניחים את רצועות הכרוב עם השום הקצוץ והעגבניות. בוחשים היטב והופכים את הכרוב, ואחר כך מכסים במרק החם עם הסויה ומבשלים שעה או יותר, עד שכמעט לא נותרים בסיר נוזלים
|