הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היי דני ובוקר טוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/09/2010 15:04

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מבינה מאוד לליבכן ואין לנו להכנס לפינות מיותרות המסגרת כאן נותנת הרבה כלים להתמודדויות בחיים כולל בתחום הרגשי
אז אט אט נתגבר על כל מכשול
וזכרו משפט מקסים שמישהי רשמה כאן בעבר
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
קל להגיד קשה ליישם אך בכל יום מחדש
אנו לומדים מה טוב עבורנו והעיקר שאנו כאן בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 13:41

אשירה
אשירה
דני, אני כל כך מזדהה עם כל מילה שכתבת,
אני לא רבה ולא מתווכחת כי זה חסר טעם וגם איני רוצה, אבל לפעמים, ופעם זה היה לעתים ממש קרובות הייתי נשארת מרוקנת אנרגיות בגלל אותם שואבי ומוצצי אנרגיות והיום שלי היה מותנה בשיחת טלפון של בוקר ולאן שהיא לקחה אותי, ולפעמים לא יכולתי כבר לתפקד באותו היום.

מזלי הרב שיש לי קונטרה נהדרת בקן המשפחתי המצומצם שלי, בעלי וילדי שממלאים אותי אושר רב ונותנים לי כוח.

אוהבתKissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 13:30

שאפתנית
שאפתנית
אכן דני, נתמקד בחשיבה החיובית וכל מה שהשארנו מאחור ישאר מאחור.
גם פני מופנות קדימה והנה אני מסתערת על המטרה...
שנה טובה גם לך, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 11:39

dany
dany
בנות אהובות
עם חברים ומכרים וידידים עשיתי את אשר אומרות.........
נשארו באמת כאלו שהם קרובים קרובים ואי אפשר לעשות נתק..... וגם אני לא יודעת איך להסביר זה לא שרבים או דברים כאלו....... יש פשוט שאיבה של אנרגיות אדירה........ עד דלדול המקורות......... ובאמת אי אפשר לעשות כאן נפנוף..... טוב די....... לפחות את האנרגיות השליליות אפשר לסלק ולא לטחון אותן...... אז היה נגמר.......... ומסתכלים קדימה בתקוה ובשמחה........ ואם אין אני לי מי לי !!! ואני חזקה ואני אצליח וכך גם אתן יקרות שלי!!!!!!!!
שוב שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולנווווווווווווווווווווווווו
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 11:35

dany
dany
תודה יקירה
לרוב אני נמצאת ממש במקום שבו את מתארת את המצב החדש....... אך יש נפילות ואחת מהן היתה אתמול בלילה........ נגמר עבר וזהו!!!

ברכההרשקוביץ כתב:
אם אני יכולה בצניעות לתרום לך מעט מנסיוני זה רק דבר אחד. לוותר לגמרי על הציפיות שדברים יכולים להשתנות. דברים לא משתנים ואנשים לא משתנים .
ברגע שהבנתי זאת וקיבלתי את זה, זה לא עשה את הדברים קלים יותר, אבל מצאתי בכל אופן איזו הרגשת השלמה שזה לא בידי ואין לי את היכולת לשנות ואז המטרה שלי הפכה להיות לשמור על עצמי ולא לתת לדברים לפגוע בי יותר.
קל לדבר, קשה לעשות, עדיין אני נפגעת אבל פחות, וחוץ מזה יש לי חברה טובה מאוד שאתה אני יכולה לחלוק את כל הג'יפה וזה מאוד עוזר.

מהכרותי האנונימית אתך באינטרנט אני מאוד מעריכה אותך ושולחת לך את תמיכתי.

באהבה רבה ובהרגשה אופטימיתRock Band.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 11:04

אשירה
אשירה
אם החלטת, את כנראה לא טועה!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 10:52

שאפתנית
שאפתנית
אין ספק שזה מצריך הרבה אימון, התאפקות והבלגה אבל יקירתי לא בכל מצב אני מוכנה לזה. גם כשזה נוגע למשפחה לפעמים הפיוז קצר ואני מוותרת על הקשר. אולי אני טועה בגלל העתיד והילדים אבל זה מה שאני מרגישה. לפעמים יש בי את התחושה שעשיתי מעל ומעבר ודי כבר לא נשאר כוח וכמו שאמרת לשנות את האנשים אי אפשר אז מספיק לי. אני סוגרת את הדלת וממשיכה הלאה. אולי בעוד כמה שנים יתגלה שטעיתי אבל ככה אני מרגישה כרגע.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 10:38

אשירה
אשירה
שאפתנית יקרה
נראה לי שאנו חולקות רגשות דומים.
אכן כדאי להרחיק אנשים "מרעילים" מחיינו אולם לפעמים כשמדובר באנשים הקרובים אלינו קרבת משפחה וכאשר חשובה לנו המשפחתיות גם בשביל עצמנו וגם בשביל ילדינו, לא ניתן לנתק קשרים, או ליתר דיוק כשאנו מעדיפים לא לנתק קשרים צריך למצוא את הדרך להשאר בקשר אבל עם אצבע על הדופק כדי לא ליפול פעם אחרי פעם למערבולות הרגשיות שזה עושה לנו.
שוב, זה כלל לא קל אבל ברגע שיש לנו מודעות ושהקשר הוא בחירה שלנו מתוך שיקולינו הרציונליים אפשר להעביר אותו לפאזה יותר רציונלית ופחות רגשית.

אני מאמינה שכמו עם אכילה יש כאן גם הרבה צורך באימון.

מאחלת לך המון הצלחה בהתמודדויות,

באהבה רבהKissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 09:59

שאפתנית
שאפתנית
בנות יקרות בוקר טוב,
אני קוראת את דבריכן ומזדהה עד עמקי נשמתי. זה כאילו שהייתן איתי הבוקר וחשתן את אשר עבר עלי. אני מסכימה עם ברכה שכל שנותר לנו זה לשמור על עצמנו ולא לתת לדברים לפגוע בנו כי אי אפשר לשנות אנשים. מה שכן למדתי ממירי שלנו זה לנפות את כל האנשים שהאנרגיה שלהם לא מתאימה לי ואכן אני מודה שהשנה כבר התרחקתי באופן פיזי, רגשי ונפשי משני אנשים שכל פעם אמרתי לא נורא ניתן שוב הזדמנות ושוב הזדמנות אבל אצל מירי ירד האסימון. לא להיות בקרבתם של אנשים לא מפרגנים, אנשים שליליים אז זה שינוי בהחלט גדול שעשיתי. עכשיו אני לומדת כמו ברכה להתמקד בעצמי ולצאת מחוזקת מכל מצב. אני בוחרת איך להגיב אם להיפגע או להעביר בשיטת בטל ומבוטל. זה לא קל אבל אני בהחלט מתקדמת.
שבוע טוב ומבורך לכולנו, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 09:43

אשירה
אשירה
אם אני יכולה בצניעות לתרום לך מעט מנסיוני זה רק דבר אחד. לוותר לגמרי על הציפיות שדברים יכולים להשתנות. דברים לא משתנים ואנשים לא משתנים .
ברגע שהבנתי זאת וקיבלתי את זה, זה לא עשה את הדברים קלים יותר, אבל מצאתי בכל אופן איזו הרגשת השלמה שזה לא בידי ואין לי את היכולת לשנות ואז המטרה שלי הפכה להיות לשמור על עצמי ולא לתת לדברים לפגוע בי יותר.
קל לדבר, קשה לעשות, עדיין אני נפגעת אבל פחות, וחוץ מזה יש לי חברה טובה מאוד שאתה אני יכולה לחלוק את כל הג'יפה וזה מאוד עוזר.

מהכרותי האנונימית אתך באינטרנט אני מאוד מעריכה אותך ושולחת לך את תמיכתי.

באהבה רבה ובהרגשה אופטימיתRock Band.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 09:25

dany
dany
מסכימה איתך יקירתי...... ואולי יש גם כאן איזה פתח קטן קטנטן לתירוץ גדול גדול שהגיע הזמן להתגבר עליו ולומר עד כאן ודי........... אולי????????????
לעיתים יוצאת דני הקטנה החוצה ונורא רוצה שיראו אותה כמה היא קטנה וחלשה ורוצה תמיכה גיבוי והמון המון פינוק ולא להיות תמיד זו שתומכת מפנקת מנחמת ודואגת......... אז אני רוצה....... אני יכולה להישאר ברצון........ כי אני big mama של כולם......... זה היעוד וזה התפקיד שלי עלי אדמות.... גם לצעירים וגם למבוגרים שסביבי שהם גם הרבה יותר מבוגרים ממני....... הפכו להיות הילדים שלי..........
והאוכל לדאבוני הוא המקום המנחם........ עד כאב תרתי משמע!!!!!!!!
שתהיה לנו לכולנו גמר חתימה טובה ושנה הרבה יותר טובה אמן!!!!!!!!!!!
אוהבת
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 09:13

אשירה
אשירה
אני עונה לך במקום להצטרף לשרשור.
משקעים זה דבר לא קל, גם אני מתמודדת עם משקעים לא קלים מהעבר הרחוק.
זה לא עובר עם הגיל, מקסימום אנו מקבלים עם השנים כלים להתמודד ביתר הצלחה עם מה שזה עושה לנו.
זה חלק בלתי נפרד מחיינו ואני מאמינה שאת מוצאת את האיזון בין משקעי העבר לבין חייך הנוכחיים בקרב משפחתך.

אוהבתKissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היי דני ובוקר טוב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!