05/03/2013 20:00
EFF Posts: 6391
|
כ-4 פלפלים אדומים,נקיים מגרעינים,חתוכים לרבעים.. .אפשר כמובן יותר,במידה ורוצים שהסלט יהייה מוצק יותר/פחות דליל,לטחון את הפלפלים בנפרד ולנקז מעט את הנוזלים. מעט ממתיק,לפי הטעם..צריך להרגיש את המתיקות אך לא בהגזמה. כ-רבע כוס חומץ.....לא להוסיף בבת אחת את כל הכמות,לשים פחות ולטעום,שוב,עינין של טעם. שום ...כ-3 שיניים/לפי הטעם מלח,לפי הטעם 1 פלפל חריף, טרי או מיובש ללא הגרעינים/אפשר יותר אם אוהבים חריף כף שמן זית/אפשר יותר אם רוצים. לעבד/לטחון הכל יחד/או לנקז קודם נוזלים ולתקן תיבול.....מעולה כתוספת נלוות לכל דבר, שילוב מנצח לטעמי,קציצות אפויות/מטוגנות,המוגשות עם טחינה וממרח פלפלים,קציצות בטטה המוגשות עם יוגורט וממרח פלפלים.....ועוד. המלצה.....מאחר ואין הרבה שמן,הפלפל טרי,זה לא נישמר לאורך זמן וגם כך זה ניגמר מהר מאוד,לקנות כמות של פלפלים,לנקות ולחתוך לרבעים ולהקפיא מנות מנות,לאחר ההפשרה,הפלפל מקבל אפקט הבשלה קלה המוסיף משהו למרקם,בנוסף.....תמיד כשצריך בהתראה קצרה,מוציאים מפשירים קלות מסננים את הנוזלים ובכמה דקות יש סלט/ממרח מוכן.
|