16/09/2010 14:59
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מקסים אסתילה יקרה שתהא זו שנה של עשייה בהצלחה בכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 12:18
אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה בנות מקסימות רק טוב וחתימה טובה!!!
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 11:30
dany Posts: 19819
|
שאפתנית מותק ברור שהתחלנו ואנחנו ממשיכים במלוא הקיטור!!!!!! רק התחושה של משהו חדש תמיד נותנת עוד כוח. המון הצלחה באהבה דני שאפתנית כתב:
אני דווקא מאוד מקווה להמשיך וליישם את השינויים שהתחלתי בהם בשנה שעברה ולהמשיך השנה ולהשיג יעדים חדשים בהצלחה. לא ניתן לזמן לעבור בלי להגיד שעשינו וניסינו לשנות. שנה של עשייה ושינויים שיבואו עלינו רק לטובה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 10:21
שאפתנית Posts: 8392
|
אני דווקא מאוד מקווה להמשיך וליישם את השינויים שהתחלתי בהם בשנה שעברה ולהמשיך השנה ולהשיג יעדים חדשים בהצלחה. לא ניתן לזמן לעבור בלי להגיד שעשינו וניסינו לשנות. שנה של עשייה ושינויים שיבואו עלינו רק לטובה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 09:06
אשירה Posts: 4292
|
אסתי יקרה כל התחלת שנה היא הזדמנות להחלטות והבטחות על התחלות חדשות, איני מכירה כמעט אדם שאינו מבטיח לעצמו זאת בתחילת השנה, השאלה היא כמה זמן אנו זוכרים שהבטחנו, אצלי זה עובר מהר מאוד, אז אולי נשתדל שהשנה נעשה שינוי ונזכור את ההבטחה הרבה זמן ובעזרת מירי והפורום אני מאמינה שזה יקל על העיניין.
מברכת אותך שוב בשנה נפלאה ומלאת פעלים והשגים.
באהבה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 07:43
dany Posts: 19819
|
השנה שחלפה כבר היתה ואיננה את אשר הספקנו לשנות, לחדש, להבריא ולתקן אמן!!!!!!!! והיום כאן מחדש נמצאים על מנת להתחיל התחלות חדשות........ תפוח בדבש היה ........ מתוק וטעים.. אך אנחנו נמצא דרכים להמתיק את חיינו מבפנים ולא מבחוץ........ המון הצלחה וגמר חתימה טובה לכן יקירותי מכל הלב דני אסתי ברוך כתב:
Baroukh שבוע חדש לחודש חדש ושנה חדשה
כל פעם ששנה יוצאת, שנה אחרת ישר נכנסת, ולפעמים ללא מחשבה נוספת, אנחנו נותנים לשנה סתם כך ללכת. היו אנשים חושבים, מה עשיתי, מה אעשה? ובשנה הבאה - מה אני רוצה? אל תתנו לשנה לברוח, חשבו קצת, הפעילו את המח. מה שטוב בראש השנה חוץ מתפוח בדבש, זו ההזדמנות להתחיל מחדש.לפני
כל פעם ששנה יוצאת, שנה אחרת ישר נכנסת, ולפעמים ללא מחשבה נוספת, אנחנו נותנים לשנה סתם כך ללכת. היו אנשים חושבים, מה עשיתי, מה אעשה? ובשנה הבאה - מה אני רוצה? אל תתנו לשנה לברוח, חשבו קצת, הפעילו את המח. מה שטוב בראש השנה חוץ מתפוח בדבש, זו ההזדמנות להתחיל מחדש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/09/2010 07:36
אסתי ברוך Posts: 1317
|
Baroukh שבוע חדש לחודש חדש ושנה חדשה
כל פעם ששנה יוצאת, שנה אחרת ישר נכנסת, ולפעמים ללא מחשבה נוספת, אנחנו נותנים לשנה סתם כך ללכת. היו אנשים חושבים, מה עשיתי, מה אעשה? ובשנה הבאה - מה אני רוצה? אל תתנו לשנה לברוח, חשבו קצת, הפעילו את המח. מה שטוב בראש השנה חוץ מתפוח בדבש, זו ההזדמנות להתחיל מחדש.לפני
כל פעם ששנה יוצאת, שנה אחרת ישר נכנסת, ולפעמים ללא מחשבה נוספת, אנחנו נותנים לשנה סתם כך ללכת. היו אנשים חושבים, מה עשיתי, מה אעשה? ובשנה הבאה - מה אני רוצה? אל תתנו לשנה לברוח, חשבו קצת, הפעילו את המח. מה שטוב בראש השנה חוץ מתפוח בדבש, זו ההזדמנות להתחיל מחדש.
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|