04/03/2013 07:58
EFF Posts: 6391
|
4 עגבניות רכות קצוצות (אני קוצצת בקוצץ שלי) שתי שיני שום בשרניות קצוצות 3 ענפי סלרי קצוצים (הקשים) 1 בצל גדול קצוץ חופן עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים (אופציונלי) חצי כוס אורז מלא שטוף (אפשר להחליף באורז רגיל) 2 כפות קינואה 2 קופסאות קטנות רסק עגבניות כף שטוחה מלח פלפל שחור לפי טעמכם כף סוכר (או ממתיק מלאכותי שווה ערך) כף אבקת מרק בטעם עוף
1. לאדות בסיר בינוני בכף שמן בצל, שום, סלרי וכוסברה (אני קוצצת אותם לפני כן יחד בקוצץ ירקות). 2.להוסיף את הקינואה והאורז (לא מבושלים כמובן) ולערבב היטב. 3. להוסיף את העגבניות ולערבב. 4. להוסיף רסק עגבניות ולערבב. 5. מים עד כיסוי + תבלינים ולערבב. 6. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כשעה או עד שהאורז המלא מתרכך ונעים לאכילה. במהלך הבישול לתקן תיבול במידת הצורך - המלחה או המתקה.
יוצא סמיך וטעים.
מקור המתכון: ayeletba.
|