28/02/2013 00:28
EFF Posts: 6391
|
2 כפות שמן זית 4 כרעי עוף ללא עור פפריקה מתוקה לעיסוי כרעי העוף 2 בצלים קצוצים 8-10 שיני שום קצוצות 2 חצילים - רצוי בלאדי - בקוביות - ניתן להשאיר את הקליפה מעט אבקת מרק בטעם עוף
מאדים את כרעי העוף המרוחים בפפריקה בשמן, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי. אין צורך להוסיף נוזלים מאחר והעוף מגיר מנוזליו.
ניתן לשדרג באמצעות ירקות אחרים כמו פלפלים,קישואים ולהוסיף עגבניות.
|