26/02/2013 22:23
EFF Posts: 6391
|
רוטב אפונה וסלרי לקציצות 2 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים דק 1 ק"ג אפונה עדינה קפואה ראש סלרי קצוץ כף כורכום מלח ופלפל אופן ההכנה: מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח, או במחבת בעלת מכסה, מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את האפונה, הסלרי והתבלינים, מערבבים מוסיפים את הקציצות בשכבה אחת, מוסיפים כוס מים (עדיף ציר עוף או בשר), מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים הלהבה ונותנים להתבשל אט אט עד שהרוטב מצטמצם ונספג בקציצות, כשעה
|