הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שנה טובה מלונדון ועדכונים....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/09/2010 02:23

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
הי אבי שמחה לשמוע ממך
שמחה שאת מסתדרת משתלבת כמה שיתן
מאחלת לך המון המון בהצלחה בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2010 14:28

רבקה
רבקה
avi כתב:
תודה על כל הברכות
רבקה!!!! געגועים, מה שלומך?

תודה מתוקה, הכל בסדר
משתדלים שיהיה הכל כמו שרוצים
בילינ ו את כל החג במלון
והתשלום הוא קילו וחצי יותר אבל שווה כל ביס
מקווה שיעלם בשבוע הבא.
שוב אני גאה בך שהסתדרת ושולטת על המצב
שנה טובה מאוד וגמר חתימה טובהIn Love
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2010 10:52

אשירה
אשירה
אבי יקרה
תמשיכי להיות בקשר גם מלונדון הרחוקה,
ואיחולי לך לשנה פוריה ומוצלחת בכל המישורים

Rock Band

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 21:30

רבקה!!!! געגועים, מה שלומך?
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 12:20

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
היי אבי
טוב לשמוע ממך
שיהיה חג שמח, שנה טובה וחתימה טובה
המשך הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 11:44

רבקה
רבקה
אבי'לה כל כך שמחה שהסתדרת והגעת לשקט הנפשי
מאחלת לך רק עתיד ורוד והגשמת כל משאלות ליבך
כל הכבוד לך על שינוי גישתך והבישול שנעשה במו ידך
אני בטוחה שאת בדרך להצלחה
שמרי על עצמך, תהני ושמרי על קשר רציף
שתהיה לך שנה טובה וקסומה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 08:40

dany
dany
אבי חמודה
נכון שבכל מקום שגרים בו זה הופך לשגרה ורק למי שמסתכל מבחץ זו נראית חוויה ......
אך גם להיכנס לשגרה כל כך יפה כפי שאת עושה זאת זה לא קל וכל הכבוד ........ מורידה בפניך את הכובע!!!!!!!!
והמשיכי כך......כפיים!!!!!!!!!
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 20:47

מיכל שרון
מיכל שרון
אבי אני ממש גאה בך על היומיים המדהימים האלה.. את בדרך הנכונה יקירתי Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 20:32

תודה לכולם על הברכות! אני ממשיכה במומנטום חיובי
ביום ראשון קמתי בבוקר וראיתי ששמש!!! מה אומר לכם ה- BBC מזייף בתחזיות שלו כל יום....התארגנתי ויצאתי להליכה בפארק, אחר כך ישבתי לי בפארק לשתות קפה בשמש ולהנות מהעובדה שאכן קמתי מוקדם ועשיתי עם עצמי משהו.
היום למרות העייפות אחרי העבודה (אני קמה בארבע וחצי בבוקר כל יום) - חזרתי הביתה מייד נכנסתי למטבח שלא אכנע לספה המפנקת שלי....הוצאתי מהמקרר את הפילה סלמון הטרי שלי - ישר למחבת עם קצת מלח ופלפל, בישלתי שעועית ירוקה הכל היה על הגז תוך עשר דקות!!! איזה גאווה -כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא אוהבת לבשל כך שמבחינתי זו הצלחה ענקית
בזמן שהאוכל התבשל החלפתי בגדים והתיישבתי לאכול בשקט בדיוק חצי שעה אחרי שנכנסתי הבייתה! עכשיו אני שותה תה ומרגישה שניצחתי את המערכת.....

שאפתנית - אמנם כייף בלונודן אבל כמו כל חיים בשיגרה גם כאן לא תמיד קסום וברוב הימים פשוט כמו במקומות אחרים בעולם קמים כל בוקר והולכים לעבודה, עובדים קשה (אבל נהנים) וחוזרים הביתה...אבל אני מסכימה איתך, לונדון מגניבה ויש לה קסם כזה (לפעמים)
נשיקות ושבוע טוב
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 09:15

קרולין
קרולין
אבי יקרה שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת בהכללללללל
כיף תמיד לשמוע ממך.

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 16:44

miribelkin
miribelkin
Administrator
אבי יקרה כף לשמוע מימך. גאה בך שהסתדרת כל כך מהר ויפה. עכשיו גם ההרזיה תצליח לך. תשתפי יותר אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 10:29

שאפתנית
שאפתנית
אבי כייף לשמוע שאת כבר השתקעת והסתדרת בלונדון. כשאני קוראת את דבריך זה נראה לי כייף וקסום לחיות ככה. אני עדיין לא ביקרתי בלונדון אבל יום אחד גם לשם אגיע. אני שמחה שבחג בילית עם חברים ולא נשארת לבד. תהני לך מסוף השבוע. מהפארקים ומבילוי משותף עם חברים. שמחה לראות שאת לא מוטרדת יותר מידי מהשקילה והכל אצלך בשליטה.
מחכה לשמוע על חוויות סוף השבוע. שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 07:30

מיכל שרון
מיכל שרון
אבי המתוקה,
איזה כיף לשמוע... ואיזה געגועים ללונדון את עושה לי.. ממש בא לי לתפוס איזי-ג'ט ולנחות לך בסלון...
איזה כיף הפארקים בלונדון, אני שמחה לשמוע על היוגה.. האמת אני גם בדיוק התחלתי לחשוב על העניין.. אחות של גיתי מנסה להדביק אותי בחיידק הזה וכרגע רק מטעמי זמן עוד לא נכנעתי.. אבל אולי אני אתחיל השבוע (נמצא לזה חלון של שעה וחצי).
אני שמחה לשמוע שהתארגנת והסתדרת, מקווה שאת כבר מוקפת חברים חדשים ולא מרגישה בדידות גדולה שם בנכר wink

שיהיה לך אחלה סופ"ש (עכשיו ראשון לא?) ושבוע נפלא ונהדר
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 06:35

dany
dany
שנה טובה ומתוקה כדבש בלונדון smile
שמחה שאת מתחילה להרגיש בבית כי אז החיים באמת נוחים יותר והשיגרה הופכת מבורכת יותר........
המון הצלחה בהמשך בכל אשר תעשי ובמיוחד בנושא המשותף לנו הדיאטה וההרזיה!!!!!!
חיבוק
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 05:47

דפי
דפי
אבי
באמת היה לך חג יוצא דופן. תמשיכי להנות מכל רגע.
שתהיה לך שנה טובה ושתצליחי בכל,
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 01:36

לא כתבתי הרבה זמן אבל קראתי כמעט את כל מהשכתבתם, הקשבתי להרצאות של מירי ונשקלתי כל שבוע, האמת המצב קשה אבל לא קטסטרופה - אני אופטימית.
ראש השנה עבר בצורה רגועה, יש משהו טוב לא להיות בארץ בחגים למרות הגעגועים, קודם כל אלו ימי עבודה רגילים וככאלו נמשכת בהם השיגרה המבורכת. קיבלתי הרבה הזמנות להתארח בערב חג ובסופו של דבר בחרתי בסולידית ביותר שהתאימה לי מכל הבחינות אצל חבר טוב מהעבודה אמריקאי שגר כאן. סיימתי לעבוד מוקדם, התקלחתי ונסעתי אליו הביתה - שם הילדים חתכו תפוח אחד עם דבש ובירכו לשנה החדשה, אחר כך הלכנו לבית כנסת רק שנינו ומשם לארוחת ערב בזומה יחד עם אישתו- המסעדה היפנית הכי טובה בלונדון!! ישבנו שלוש שעות וקישקשנו אכלנו לאט - היה כיף ללא לחצים מיותרים וארוחת חג כבדה.

בכלל, לונדון מתחילה להרגיש כמו בית, עכשיו שסיימתי לארגן את הדירה, למצוא את הקפה שלי לשבת בבוקר וחזרתי מכל הנסיעות שלי אני מתחלה להרגיש שיגרה כאן...היום נרשמתי לחוג יוגה ליד הבית ומצאתי את הדרך הכי טובה לפארק שם כבר יש לי מסלול של שעה...
זהו זה אלו החיים האמיתיים שלי עכשיו - אני עדיין הולכת כל יום בהרגשה שאני לא מאמינה שאלו החיים שלי עכשיו, זה כיף ומרגש ומסקרן לדעת מה יהיה בעתיד.

אני מאחלת לנו שנה מלאת בריאות, אושר והמון אהבה
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שנה טובה מלונדון ועדכונים....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!