הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » והארוחה האחרונה מאחורינו!!! יש!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/09/2010 23:37

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
יישר כוח למחוננים ובהצלחה בהמשך Thumbs Up
ולמתקשים היה מה שהיה ועכשיו קדימה לשבוע חדש ע"פ תפריט מקופל
והכי חשוב להגיע למסגרת ההרצאה והקבוצה בהצלחה fingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 20:48

שאפתנית
שאפתנית
גם אני חזרתי היום לשגרה ואכן הצפירה נשמעה במחוזותינו היטב. תענוג אחד גדול!!!
משנסת ידיים ומותניים ומכינה לארוחת הערב ירקות טריים, קוטג וחתיכת פשיטת פטריות (מבית היוצר של מירי כמובן).
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 18:47

אשירה
אשירה
ואגב דני התיאורים הפלסטיים שלך מגניבים!!!Good Posting

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 18:46

אשירה
אשירה
למיכל ודני
ברכות לרגל החזרה לשיגרה,
והרי לכן המצאה חדשה, חג שנקרא "חזרה לשיגרה" מה דעתכן? נראה לי שכל שמנמוד מצוי יאמץ אותו בשמחה!
אז שתהיה לכולנו שנה נהדרת עם שגרה מבורכת ושכל יציאה מהשיגרה תטה את כף המאזניים רק למטה!
אוהבתWave

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 15:21

dany
dany
אצלי ב"ה האכילה כבר היתה בבית........... ממש לפי התקן........ עכשיו כוס תה של לאחר שנ"צ...... עם פחמימה........ וזהו!!!!!!!!!
ארוחת ערב תהיה רק פלפל + קוטג' ושתיה!!!!!!!!!!
מרגישה שהיום חזרתי למסלול!!!!!!!!
מאחלת כך גם לכולםsmile
מירי כתבה לנו עד סוכות........... יש לנו סופ"ש שהוא יום כיפור ממש נהדר!!!!!!!!
אז באמת אפשר עד סוכות לשטח בטנים........ לישר עכוזים!!!!!!!!! ולהיות מאה אחוז!!!!!!
ערב נהדר לכולםwink
דני

מיכל שרון כתב:
חזרנו עכשיו מההורים של גיתי שאיתם לא עשינו את החג ובכך סיימנו את ההתארחויות והאכילות מחוץ לבית לחג הזה!!!
הצהריים עבר בשליטה.. אמנם לקחתי לי תוספת פחמימות (היה ממש טעים) אבל וזה אבל מאוד מאוד גדול.. ויתרתי על הקינוח שהיה מדהים ביותר.. הסתפקתי בכוס תה פירות יער שגיתי היקר הכין לי והרגיעה אותי מאוד בסיום הארוחה וזהו!!!
גיתי אפילו לא קם למלא עוד צלחת (אצל מימי עושים בופה ולא יושבים עם קערות ראשיות ומגרות מול הפנים.. הלוואי אצל סבתא שלי גם ככה...) ובקיצור, יצאנו ברגשה טובה, השליטה נשמרה, לא צפויים בולמוסים של שבת ולא גניבות ורמאויות.. רק אקסטרה השתדלות לקראת השקילה השבועית.

מקווה שלכולם הולך טוב לא פחות ומי שמרגיש שיש חריגות.. השעה חמש עוד לא הגיעה, עוד לא מאוחר מדי ללחוץ על הבלמים, להפעיל סירנות צופרים ומה לא.. רק לחזור לאיפוס, לשיטה, לשפיות.. החג נגמר.. השגרה שוב כאן ואיתה השקילה!!!

המשך יום נפלא לכולם ובהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 15:05

מיכל שרון
מיכל שרון
חזרנו עכשיו מההורים של גיתי שאיתם לא עשינו את החג ובכך סיימנו את ההתארחויות והאכילות מחוץ לבית לחג הזה!!!
הצהריים עבר בשליטה.. אמנם לקחתי לי תוספת פחמימות (היה ממש טעים) אבל וזה אבל מאוד מאוד גדול.. ויתרתי על הקינוח שהיה מדהים ביותר.. הסתפקתי בכוס תה פירות יער שגיתי היקר הכין לי והרגיעה אותי מאוד בסיום הארוחה וזהו!!!
גיתי אפילו לא קם למלא עוד צלחת (אצל מימי עושים בופה ולא יושבים עם קערות ראשיות ומגרות מול הפנים.. הלוואי אצל סבתא שלי גם ככה...) ובקיצור, יצאנו ברגשה טובה, השליטה נשמרה, לא צפויים בולמוסים של שבת ולא גניבות ורמאויות.. רק אקסטרה השתדלות לקראת השקילה השבועית.

מקווה שלכולם הולך טוב לא פחות ומי שמרגיש שיש חריגות.. השעה חמש עוד לא הגיעה, עוד לא מאוחר מדי ללחוץ על הבלמים, להפעיל סירנות צופרים ומה לא.. רק לחזור לאיפוס, לשיטה, לשפיות.. החג נגמר.. השגרה שוב כאן ואיתה השקילה!!!

המשך יום נפלא לכולם ובהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » והארוחה האחרונה מאחורינו!!! יש!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!