14/09/2010 08:44
dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 23:38
tutit Posts: 2431
|
תודה דובונית דני ברכה ושאפתנית על העידוד והעזרה אני כבר יותר בשליטה תודה לאל חזרתי לעצמי רושמת יום יום מאמינה שיהיה בסדר השבוע בהצלחה גם לכן בשקילה אוהבת הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2010 23:38
|
תודה דובונית דני ברכה ושאפתנית על העידוד והעזרה אני כבר יותר בשליטה תודה לאל חזרתי לעצמי רושמת יום יום מאמינה שיהיה בסדר השבוע בהצלחה גם לכן בשקילה אוהבת הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 23:43
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
hadasosh1 חמודה רשמו הכל אכן היה מה שהיה עם תפריט מקופל לא קיזוז בחיוך ואהבה עצמית כי כולנו אנושיים לחזור אט אט לשגרה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 21:35
אשירה Posts: 4292
|
הדס יקרה יסורי מצפון על אכילת יתר הם דבר לא טוב. תשתדלי להשתחרר מכך ולהיות יותר סלחנית לעצמך, כי ייסורי מצפון ורגשי אשמה הם רגשות שליליים ואנחנו השמנמודים, שהאכילה אצלנו לרוב היא אכילה רגשית, רצוי לנו רצוי לנו להשתחרר מרגשות שליליים כי זה מעגל קסמים ועלול להפיל אותנו שוב לאכילה לא מבוקרת. בקשר לימי קיזוז, אני יודעת שגם מירי לא בעד וגם אני מנסיוני למדתי שקיזוז יוצר לנו יותר בלגן, אז הדרך היא, לדעתי פשוט לקום בבוקר או אם אפשר להחליט ברגע מסוים שאת נצמדת לתפריט הרגיל והטוב והקיזוז יתבצע כבר מעצמו, אולי זה יקח עוד יומיים אבל לא תכניסי את גופך לתנודות קיצונית שגם הן לא עוזרות במיוחד. מאחלת לך המון בהצלחה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 20:52
שאפתנית Posts: 8392
|
הדס שבוע טוב ושנה טוב. אז כמו שכתבת וכתבו לך הבנות אכלת נהנת, לא הספקת לראות את ההרצאה לא נורא. מה שהיה היה בטל ומבוטל. תהיה בטוחה שבשאר החגים הבאים עלינו לטובה זה כבר לא יקרה לך והנה כבר נקודת אור אחת יש. אחרי שנשקלת וראית את העליה תצאי החוצה, תצעדי לפחות שעה תשתי מיים תנקי את הראש ואת הגוף וכמובן אל תשכחי את הצפירה... חזרי יקירתי לאכילה הרגילה ותראי שעד שבוע הבא הכל יחזור עלמקומו בשלום. בהצלחה הדס, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 18:36
1103 Posts: 5022
|
חברות יקרות
בהצלחה לכולן,אין דבר העומד בפני הרצון,ואנו נגיע בגדול אל הרזון.
שבוע טוב בשליטה ובאנריות טובות
אוהבת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 18:12
|
אנחנו כאן ובטוח שתצליחי כי שאנחנו מחליטות......... אין מצב שלא נצליח.... תלמידות מחוננות שכמותנו!!!!!!!! hadasosh1 כתב:
תודה מיכל דני נילי אתן מחזקות אותי ,ומרגיעות אכן חוזרים לשגרה סוף סוף,מקווה שעד השקילה הבאה (יום חמישי) אצליח לשמור כמו שאני רוצה תודה לכן שוב הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 16:22
|
תודה מיכל דני נילי אתן מחזקות אותי ,ומרגיעות אכן חוזרים לשגרה סוף סוף,מקווה שעד השקילה הבאה (יום חמישי) אצליח לשמור כמו שאני רוצה תודה לכן שוב הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 12:00
|
ארוחה היתה ממש כפי שצריך מושט במעט שמן לפי דבריו של המחותן המבשל..... באמת לא הרגיש שמן!!! סלט ירקות......... סלט כרוב.........וירקות מאודים בקוקי............ מעולה!!! ולבד כמעט סיימתי בקבוק מים........... לאחר מכן תה צמחים שהוא קוטף מהגינה ממש תה קסום............. בלי עוגה לא תודה!!!! חבל שלא יכולתי לומר לא תודה גם לכמה שקדים ................ בכל זאת היה בסדר כי היה מבחר מאד גדול על השולחן........... וסרבתי בנימוס......."פחמימות אחרי 5 לא בבית ספרי" dany כתב:
מירי כל הזמן אצלי בראש ובלב וכבר אמרנו שצריך לשים מצלמות של האח הגדול-מירי........... זהו יוצאים לארוחה האחרונה המשותפת משפחתית.......... יש לי כבר בחילה............. אך התחייבות משפחתית היא התחייבות משפחתית.......... מה שיהיה שמח שנראה את הנכדה הקטנה.......... זה הבונוס!!!!!!!! נתראה מאוחר יותר........... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 11:48
1103 Posts: 5022
|
הדס יקרה אני מצטרפת לדברים שכתבה מיכל המקסימה.אין קיזוזים בבית ספרינו,אין עינוי נפש וגוף, לא חטאנו ולא עשנו כל רע.אל תיסרי את עצמך,אחרי הכל את אנושית,חבל להצטער על חלב שנשפך,
החג הסתיים בשעה טובה מהיום אנו נכנסים למסגרת שפויה,טעימה ובשליטה. שבת קסומה ונהדרת.
נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 09:29
מיכל שרון Posts: 1318
|
הדס יקירתי.. באמת חבל שלא הספקת לראות את ההרצאה לפני החג.. כי אין ספק שהיא היתה מאוד משמעותית ומחזקת.. אבל. וזה אבל גדול.. תזכרי שבשיטה של מירי אנחנו לא מתענות ולא מקזזות, פשוט תחזרי לשיטה, בלי פחמימות מחמש, תקפידי על המים, תצאי לצעידות ואז בטוח שמה שעלה מהר יירד עוד יותר מהר. אל תתחילי "לאכול" את עצמך (תרתי משמע) ובלי הלקאה עצמית.. זה חג, יש הרבה ארוחות, הרבה אמוציות, זה בור שחור לשמנמודים כמונו, אבל עצרת בזמן, לא נסחפת, תפסת את עצמך בזמן וזה מעולה.. ועכשיו חזרה לשגרה!!!
מחזיקה לך אצבעות יקירתי, בטוחה שאת יכולה להצליח ותזכרי שאם קשה אנחנו תמיד כאן לעודד ולתמוך.
שבת נפלאה ובשליטה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 06:55
|
בידיוק כך מה שעולה מהר יורד מהר אם נכנסים ממש למסגרת שמירה ממש ללא זיופים............ מחזיקות לך אצבעות ברור.......... כי שמחזיקים אצבעות לא יכולים לעשות איתן דברים אחרים אני פחות או יותר באותו מצב כמוך והבטחתי לעצמי שמהיום חוזרת למסלול כפי שצריך!!!!!!!!!! האמת לא נשקלתי....... אשקל אחרי שאשמור לפחות יום אחד בכדי לקבל מכה קטנה יותר!!!!!!!!!!!!! המון הצלחה ומאמינה בך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 02:35
|
הי מתוקות שאפתנית וחייכנית ודני היקרות- רציתי לשתף אתכן במה שאני מרגישה עכשיו אני מבואסת כי ראיתי את ההרצאה רק אחרי החג ומה זה תקעתי ועליתי ק"ג וחצי ועכשיו יש לי יסורי מצפון ואני מרגישה רע על כך, מקווה שבהמשך השבוע ילך לי עם ימי הקזוז שאני רוצה לעשות תחזיקו לי אצבעות.לפחות מה אני מרגיעה את עצמי שמה שעולה מהר יורד מהר מחכה לשקילה הבאה....אין לי סבלנות כבר:-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 22:59
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית כל הכבוד על הירידה יישר כוח ממש אלופה וחיוך מהלב חמודה כל פעם לומדים עוד קצת והעיקר זה להנות מהדרך אז המשיכי בתובנות ותגיעי רחוק בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 17:48
|
מירי כל הזמן אצלי בראש ובלב וכבר אמרנו שצריך לשים מצלמות של האח הגדול-מירי........... זהו יוצאים לארוחה האחרונה המשותפת משפחתית.......... יש לי כבר בחילה............. אך התחייבות משפחתית היא התחייבות משפחתית.......... מה שיהיה שמח שנראה את הנכדה הקטנה.......... זה הבונוס!!!!!!!! נתראה מאוחר יותר........... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 16:21
יעלי Posts: 589
|
לחייכנית שלומות, וגם לשאפתנית, כל הכבוד על השליטה. גם אני במשך כל ארוחות החג מצאתי את עצמי שומעת את מירי בראש כל הזמן. משפטים שלמים. אבל אני גם טרחתי לצטט אותה לכל מי שהיה סביבי והיה מוכן גם לשמוע. מירי אומרת כך ומירי אומרת כך.....זה כל כך עזר לי. שבת שלום, יעלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 15:57
שאפתנית Posts: 8392
|
איזה כינוי מיוחד ברחת לך חיוך מהלב. ברוכה הבאה לפורום. גם אני מרגישה כמוך. אין ספק שכשאת שייכת למסגרת כזו חמה ואוהבת את בהחלט חושבת פעמיים לפני כל טעות טרגית שאת עושה בהכנת אוכל לפה. המשפטים של מירי מתנגנים גם אצלי בראש ללא הפסקה ולכן כל פעם שאני רוצה לאכול משהו אני חושבת פעמיים ואין ספק שזה עושה את העבודה הבוקר נשקלתי וירדתי אחרי ערב החג 200 גרם. נהנתי, טעמתי במסורה מדברים שלא רציתי לוותר והיו הרבה אחרים שבהחלט ויתרתי עליהם ובלב שלם. זהו, כל שנותר לי הוא להצטרף לתפילך שתהיה לנו שנת ירידה במשקל ושמירה ושנצליח אמן ואמן לעמוד ביעדים שהצבנו לעצמנו. חג שמח ושנה טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 13:57
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה יקירתי היפה על המילים החמות והנכונות.כל הכבוד על השליטה, תמשיכי כך זה שווה. המשך חג שמח אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 10:56
חיוך מהלב Posts: 1125
|
לעיתים איננו יודעים איזה משפט "ניקח איתנו" לכל השבוע. נראה לי שלקחתי משפטים רבים, אולי איני יכולה לצטט איזה מהם, אך לבטח הרגשתי שהדברים שאת אמרת לגבי ארוחות החג וכיצד את מתמודדת "עשו לי את זה". אתמול היינו מוזמנים לחברים. טוב, שאר המוזמנים לא היו שמנים אך גם לא ממש רזים. הם אכלו כל הערב פיצוחים פירות העונה ומה לא. אני שתיתי עוד ועוד דיאט ספרייט, בסוף הערב נמשך לתוך הלילה והתפתיתי אכלתי עוגה יבשה, ולא רק פרוסה אחת, אבל לא אכלתי כמעט פחמימות כל היום, לפחות לא נשנשתי כל הערב, התבוננתי ואמרתי לעצמי "את לא צריכה להזריק סתם סוכר לדם" הפירות והפיצוחים שאם מתחילים איתם לא מפסיקים. לא הרגשתי מקופחת וכשחזרתי ושכבתי במיטה הרהרתי בכך שביום אחר לבטח גם הייתי מגזימה בפיצוחים ועוד... הכל במידה. והיום, היום אני מתחילה מחדש, יום חדש בשנה החדשה.... והבטחתי לעצמי השנה שנת "ירידה במשקל ושמירה על כך".. נקווה שאוכל לעמוד ביעד שהצבתי לעצמי. שתהיה לכולנו שנה בריאה שנה של שגשוג ופריחה והכי חשוב שנת שמחה ועשייה ברוכה !
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|